Country Spa Health & Beauty Retreat a sarbatorit un an de la lansare

Country Spa Health & Beauty Retreat a implinit un an de cand a luat oficial viata. A fost un an cu multe realizari, multe evenimente, dar mai presus de toate plin cu oameni multumiti si fericiti care i-au trecut pragul.

Country Spa Health & Beauty Retreat este singurul centru Spa complet din apropierea Bucurestiului, avand la baza o abordare holistica, in cadrul acesteia lucrandu-se pe toate nivelurile – fizic, emotional, mental si spiritual, indepartand obstacolele care stau in calea maximizarii potentialului propriu. Componenta de Spa traditional se imbina perfect cu cea de Spa Medical. Country Spa Medical reuneste o echipa multidisciplinara de terapeuti si specialisti prin care isi propune sa ofere un plan de tratament sau de preventie sigur, natural, non-invaziv, care are la baza principii, remedii si metode cu rezultate dovedite stiintific, conform spectrului medicinei integrative.
(Carmen Iordache – Instructor Yoga, Huot Angela – Instructor Yoga, Marius Dumitrenco – Psihoterapeut, Dumitrescu Simona – Nutritionist)

Timp de un an, centrul Spa a adaugat noi retreat-uri si tratamente speciale in lista lor de servicii, printre care se numara Ritualul Semnatura Papadie care incepe cu o demachiere si curatare a tenului urmata de un gomaj si masaj facial. Chipul iti este apoi rasfatat prin aplicarea unei masti relaxante cu papadie. Ceremonialul continua cu un gomaj corporal pentru o piele curata, catifelata, impachetare cu efect detoxifiant si de slabire si un masaj nutritiv al intregului corp cu ulei de papadie. Meniul spa a fost completat cu produsele Ayurvedice Lakshmi, o linie de cosmetice de-a dreptul extraordinara prin imbinarea filosofiei Ayurvedice, a terapiei naturiste si a aromaterapiei cu cele mai noi cunostinte cosmetice, cu produse naturale organice si cu uleiuri esentiale pentru a reda frumusetea si elasticitatea pielii tuturor celor trei tipuri constitutionale Dosha – Vata, Pitta si Kapha.

Noi doua retreat-uri au fost cautate de catre persoanele care isi doreau cateva momente de relaxare departe de agitatia urbana, Yoga Tranquility Retreat si Yoga Detox Retreat.
Pe langa toate acestea, Country Spa Health & Beauty Retreat a gazduit printre cele mai deosebite evenimente de beauty si nu numai. Binecunoscutele „Brunch-uri” au devenit un obicei culinar aparte, in care cele mai sanatoase si delicioase preparate sunt degustate intr-o atmosfera linistita si relaxanta.

„O realizare importanta in anul 2018 a fost primirea premiului Guest Review Award 2018 din partea Booking.com. Acest premiu este o recunoastere a muncii intregii echipe Country Spa Health & Beauty Retreat, care a dat dovada de angajament si sustinere zilnica, pentru ca fiecare oaspete sa aiba parte de o experienta memorabila”
, explica owner-ul Country Spa Health & Beauty Retreat.

De asemenea, workshop-uri pe diverse teme atat beauty, cat si de dezvoltare personala sunt in desfasurare in fiecare luna alaturi de specialisti renumiti si invitati de elita.
Cel mai nou eveniment de beauty derulat pe mai multe sesiuni, Beauty 4D, sustinut de Dana Sota – Beauty and Welness Consultant, alaturi de Diana Visan – Trainer Face Yoga si Andreea Raicu, are in centrul atentiei subiecte legate de frumusete si ingrijire personala. Primul workshop, desfasurat in luna ianuarie s-a conturat in jurul idei de skincare: care sunt cele mai noi tendinte si produse, cum le alegem si in ce merita sa investim. Insa, cel mai asteptat moment a fost sesiunea de FaceYoga.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod