Fii aliata noastră în marea căutare a bărboșilor!

NIVEA MEN pregătește Calendarul Bărboșilor, ediția 2019!
Bărboșii sunt pe val și în acest an. Ce zici, crezi că ai putea să te regăsești printre complicele noastre și să ne ajuți să-i găsim pe cei mai cei bărboși din țară? Pentru toți cei care își poartă barba cu mândrie, NIVEA MEN revine în forță cu ediția 2019 a Calendarului Bărboșilor: nume noi, bărbi noi.
NIVEA MEN te pune față în față cu provocarea de a-i scoate la iveală pe bărboșii din viața ta, care să se încadreze într-una din cele 12 categorii distincte, pentru cele 12 file din calendar: Cea mai lungă barbă; Cea mai stufoasă barbă; Cel mai popular bărbos; Cea mai arătoasă barbă; Cea mai arătoasă barbă de 3 zile; Cei mai conturați obraji; Cel mai bun combo barbă-freză; Cea mai rotunjită mustață; Cea mai originală formă; Cel mai dichisit bărbos; Cea mai stufoasă mustață; Cel mai grizonat bărbos. 
 
Acceptă provocarea și dă vestea mai departe – înscrierile se pot face pe pagina de Facebook NIVEA MEN.
Așteptăm o fotografie cu barba lor și #barbosiwanted, în spațiul de comentarii al postării generice de concurs, la una sau mai multe categorii din cele 12, iar juriul va desemna cele mai magnifice bărbi. 
Cei 12 câștigători vor participa la un photoshooting cu Alex Gâlmeanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați fotografi români de fashion și lifestyle, cel care a semnat și fotografiile pentru primul Calendar al Bărboșilor.

Concursul are loc în perioada 03 decembrie 2018 - 06 ianuarie 2019, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 16 ianuarie 2019. De asemenea, NIVEA MEN a pregătit şi alte surprize pentru câştigători.

Așa că fi-ți pe fază şi înscrieți-vă bărboșii pentru singurul calendar din România cu bărboşi!
Pentru o îngrijire specială și un look de pus în calendar, NIVEA MEN a creat uleiul de barbă ce conține extract de brusture, pentru un aspect bogat și neted.
Reduce senzația de mâncărime, un simptom frecvent al purtătorului de barbă, și se absoarbe rapid în piele.
Iar pentru bărbații care vor o curățare eficientă, șamponul 2 în 1 Protect & Care pentru păr și barbă este cel care oferă și un plus de hidratare datorită formulei ușoare de îngrijire cu proteine din lapte și aloe vera. 

Prezintă-ne bărboșii din viața ta și ajută-i să ocupe un loc în istoria bărbilor!

Preţ maxim recomandat 
Ulei de barbă NIVEA MEN (75 ml): 29.91 Lei/buc.
Șamponul 2 în 1 Protect & Care pentru păr și barbă (400 ml): 19.34 Lei/buc.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul NIVEA și pe pagina de Facebook NIVEA MEN.

Despre NIVEA MEN: 
Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial.
Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenţialul fiecărui bărbatşi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreţe.   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod