Cum ne pregătim corpul și sufletul pentru Crăciun, la Sovata?

Numeri zilele până la vacanța de Sărbători? Simți că nu mai ai energie și stare să faci aceleași lucruri cu care ești obișnuită zi de zi? E firesc!
Sărbătorile de iarnă, pe lângă cadrul de poveste oferit, presupun o ieșire din decorul cotidian. Un respiro prelungit, bazat pe o combinație de odihnă-relaxare-refresh-uire. 

Iar dacă iei o pauză de activitate, atunci e musai să schimbi și decorul. Să te rupi cu totul și să alegi unul special pentru vacanță. 
Stațiunea Sovata oferă cadrul ideal pentru o refacere rapidă, în timp scurt, și într-o atmosferă potrivită. Și pentru asta ai nevoie de o cură specială. Curele recomandate sunt: „Prevenție” și „Antistres”, fiecare cu durata de 1 săptămână. Sună bine, nu-i așa?

Dar să vedem în ce constă fiecare cură:

1. Cura „Prevenție” 
„Se adresează predominant refacerii fizice, prin proceduri de detoxifiere, oxigenare, readaptare la efort.
Include hidromasaje de tip duș subacval, băi alternante, masaj, drenaj limfatic, împachetări cu nămol, oxigenoterapie forte, electroterapie de decontracturare, kinetoterapie.”, aflăm de la dr. balneolog Suzana Pretorian, de la Danubius Health Spa Resort Sovata.
Sunt necesare 15 proceduri. Pachetul cuprinde: 
- 5 nopți cazare cu demipensiune (sau la cerere cu pensiune completă);
- access nelimitat la centrul Spa modernizat - bazinele cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp. alternativă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aroma saună, bazin de imersie totală după saună, cameră de relaxare, sala de fitness;
- în timpul verii sunt oferite permise de intrare la Lacul Ursu, închirierea halate de baie
- consultaţie medicală (consiliere stil de viață – dietă);
- consiliere fitness (training autogen; opțional consiliere antistres);
- proceduri de detoxifiere – relaxare drenaj limfatic, masaj medical, masaj subacval, împachetări cu nămol generală/parțială, electoterapie, inhalații, etc.
- proceduri de re-energizare și scădere ponderală – gimnastică individual, aquafitness individual, oxigenoterapie forte etc.
În plus, se recomandă a se completa cura cu: jaccuzzi, înot la piscinele cu apă dulce, exerciții în sala de fitness, saună, băi sărate (neapărat în această ordine, pentru efect maxim), respectiv masaje wellness de tip tonifiant, anticelulitic, Dolce Vita, etc.

2. Cura „Antistres”
„Are efect predominant relaxant.
Include magnetoterapie, masaj, hidro-electroterapie generală/ locală, cu efect relaxant (băi galvanice), masaj cu bule, electroterapie locală de relaxare, împachetări generale sau locale cu nămol, inhalații cu apă sărată.”, adaugă dr. balneolog Suzana Pretorian, de la Danubius Health Spa Resort Sovata.
Pot fi adăugate masaje wellness de tip plantar, Royal masaj, masaj thailandez, masaj cu pietre fierbinti, Danubius Gold magic, etc.

Climatul sedativ al stațiunii și traseele din jurul Lacului Ursu oferă un bonus pentru a obține relaxarea și energia de care ai nevoie.

Mai multe detalii, găsești pe www.danubiushotels.ro. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod