5 idei de decorare a casei pentru Crăciun

Mirosul de crengi proaspete de brad, de vin fiert cu scorțișoară, colindele în toate difuzoarele, străzile cu sutele de lumini - toate anunță Crăciunul. De sărbători, casa ta, în special sufrageria, va fi centrul acțiunii pentru că în această încăpere îi vei primi pe cei dragi. Alături de cumpărături, preparate culinare și curățenie, cu siguranță îți dorești să îi surprinzi și cu decoruri spectaculoase. Leroy Merlin vine în ajutorul tău cu recomandări și sugestii de decorațiuni pentru sărbători de poveste.

1. Întâmpină musafirii cum se cuvine - Introdu-i pe oaspeții tăi în spiritul de sărbătoare încă din momentul în care au pus piciorul în pragul casei tale.

Nu este nimic mai fermecător decât un ornament de bun venit care să le încânte privirile. Fă o vizită celui mai apropiat magazin Leroy Merlin și alege coronițe de Crăciun confecționate din conuri de brad, clopoței, globuri și verdeață, care pot fi prinse cu ușurință de ușa de la intrare. Prețul unui astfel de element de decor este de 67 lei.



2. Decorează ferestrele - Pe lângă tradiționalul brad de Crăciun, poți adăuga mici decorațiuni la ferestre, pe pereți sau pe rafturi. Ornamente precum conurile de brad, clopoțeii sau ghirlandele pot fi atârnate la ferestre în așteptarea lui Moș Crăciun, iar dacă nu ai un șemineu în casă, tot la ferestre poți lipi și șosete în culorile specifice acestei sărbători.

Le poți găsi la Leroy Merlin la prețul de 34 de lei/buc.



3. Lumânări parfumate - sunt un element decorativ indispensabil care oferă căminului tău un aer de prospețime și eleganță. Acestea pot fi așezate pe un platou alături de câteva ramuri de brad, scorțișoară, nuci sau felii uscate de portocală, decorând atât masa de Crăciun, cât și orice colț al casei.



4. Figurine simpatice - Rafturile, dulapurile și birourile abia așteaptă să fie decorate cu diferite figurine de Crăciun. Astfel, dacă îți place natura, poți opta pentru reni de pluș pe care îi poți găsi la Leroy Merlin la prețul de 126 lei.

În cazul în care ești adepta stilului clasic, poți decora mobilierul cu oameni de zăpadă sau cu îndrăgitul Moș Crăciun, iar dacă ești o persoană spirituală, poți alege figurine religioase care ilustrează Nașterea Domnului. Leroy Merlin vine în ajutorul tău cu o gamă diversă de obiecte decorative potrivite pentru fiecare stil.



5. Nu uita de dormitor - Brazii înalți de Crăciun sunt instalați de cele mai multe ori în camera de zi. Însă, aceștia există în toate formele și dimensiunile, iar unul mai mic ar putea arăta foarte bine la tine în dormitor. Dacă nu ai timp să ai grijă de un brad natural, optează pentru unul artificial, tip creion, care nu ocupă mult spațiu și care este perfect pentru încăperile mici, cu mult mobilier.

Dacă totuși îți dorești să simți mirosul de brad la tine în locuință, îți recomandăm brazii în ghiveci de la Leroy Merlin pe care îi poți achiziționa la un prețuri foarte avantajoase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod