Piese esențiale în garderoba masculină pentru ținutele de iarnă 2018-2019

Un bărbat elegant și atent la fiecare ținută pe care o afișează nu va trece niciodată neobservat, însă un stil impecabil nu înseamnă neapărat purtarea unor piese vestimentare scumpe. Din contră, un stil remarcabil înseamnă o prezență manierată și plăcută, creată cu ajutorul unor elemente cheie în garderoba masculină.

Chiar dacă imaginea bărbatului și vestimentația lui au cunoscut numeroase schimbări de-a lungul timpului, stilul bărbatului contemporan cuprinde combinații cât mai diverse, de la piese basic până la piese extrem de moderne și de versatile. Astfel, bărbatul modern, dacă își dorește să aibă ținute perfecte din cap până-n picioare, trebuie să știe câteva reguli importante de purtare, iar cel mai esențial este să cunoască cum să îmbine piesele vestimentare tradiționale cu cele moderne, astfel încât să creeze un look actual, masculin și stilat.

Pentru a veni în ajutorul domnilor care își doresc să aibă un stil impecabil, vom enumera în acest articol câteva piese esențiale în garderoba masculină pentru ținutele de iarnă 2018-2019.

Paltonul military scurt

Stilul military este modern și practic în același timp, este foarte apreciat de bărbați și cu siguranță nu se demodează.

Fiind foarte usort de integrat în ținutele de zi cu zi, în mod sigur îți vei dori să ai în garderobă cel puțin o piesă vestimentară de inspirație army. Astfel, recomandarea noastră este să optezi pentru un palton military scurt, deoarece acesta este cel mai ușor de purtat la ținutele de iarnă. Având un model simplu, vei găși cu siguranță câteva idei de a-l purta, astfel încât să ai un look remarcabil în orice moment. În cazul în care ești lipsit de inspirație, noi îți recomandăm paltonul military scurt DON Maddisson, de culoare maro.

Gecile de iarnă

Indiferent ce stil vestimentar abordează, gecile de iarnă nu trebuie să lipsească din garderoba de iarnă a domnilor. Astfel, fie că vorbim de gecile matlasate scurte sau de gecile lungi bărbătești, extrem de călduroase, aceste piese vestimentare sunt foarte utile. Unele geci pot fi purtate și la ținute elegante sau business, dacă au un model simplu și o croiala cambrată, care completează perfect linia corpului.

În cazul în care ești lipsit de inspirație, recomandarea noastră este să alegi o geacă pe care o poți asorta cu ușurință la celelalte piese vestimentare pe care deja le ai. Foarte moderne și practice sunt gecile matlasate scurte, în culori de sezon, însă și gecile lungi, stil parka, sunt o alegere foarte bună.  

Paltonul din lână cu guler detașabil

Paltonul din lână cu guler detașabil este o piesă vestimentară iconică în garderoba bărbatului modern, atent mereu la imaginea sa. Fiind extrem de elegant, paltonul cu guler detașabil îți va oferi un look aristocratic. Poartă-l cu încredere la ținute elegante sau business și cu siguranță vei avea o prezență manierată și plăcută. Recomandarea noastră este să optezi pentru un model versatil, uni, bleumarin sau negru, deoarece este mult mai ușor de asortat.

Sacourile din lână

Un gentleman adevărat are cel puțin un sacou sau un costum în garderobă, însă stilul vestimentar trebuie adaptat fiecărui sezon.

Astfel, sacourile de primăvară sau de vară, care sunt confecționate din materiale mai subțiri, care asigura confort și libertate de mișcare, trebuie înlocuite cu sacouri confecționate din materiale mai groase, cum ar fi lână. Sacourile din lână sunt foarte moderne, versatile, practice și stilate, iar ele pot fi purtate cu ușurință la ținute business, casual și elegante, în funcție de stilul vestimentar abordat. În plus, în sezonul rece accentul este pus pe imprimeuri, texuri și culori, ceea ce înseamnă că domnii pot alege cu încredere sacouri în carouri sau în culori îndrăznețe, precum burgundy sau galben muștar, pe care le pot integra cu succes în ținutele de zi sau de seară.

Maletele

Fiind piese vestimentare extrem de simple și de versatile, maletele sunt foarte apreciate în ultima vreme. Maletele s-au lansat drept un articol vestimentar de lenjerie intimă, care se purta pe sub sacouri și pulovere și făcea parte din garderoba muncitorilor, atleților și a marinarilor.

Datorită abordării lor de diferite celebrități precum Marylin Monroe sau Bob Dylan, maletele au început să fie din ce în ce mai apreciate, ca în final ele să ajungă o piesă vestimentară oficială. Partea cea mai bună este aceea că purtarea lor nu presupune niciun efort stilistic, ceea ce înseamnă că acestea vor putea fi purtate cu ușurință de orice domn. Pentru mai multă inspirație, accesează site-ul: www.don-men.com

Credit foto: DON-MEN.COM  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod