Unde ieșim săptămâna asta?

Ultimele zile de primăvară le petrecem pe ritmuri de rock și crossover cu Vama, Alternosfera, Yanni si Dave Evans, ce susțin concerte în Capitală în perioada urmatoare. Unde vă găsim?

Citim în iarbă – peste 1.000 de participanți

Peste 1000 de oameni au fost ieri prezenți la evenimentul Citim în iarbă (www.facebook.com/citim.in.iarba) din Parcul Herăstrău.

La Claca de creație tradițională, satul și orașul – o singură comunitate

Sâmbătă, 31 mai, la Acuarela (str. Polona, nr. 40), cât e ziua mai luminoasă, de la 12:00 până la 18:00 Fundația PACT va găzdui o Clacă de creație tradițională unde participanții sunt invitați să făurească, împreună cu săteni din sudul României, obiecte in lemn, papură, răchită, pănuși din porumb, ac și ață, meșterind în fel și chip creații de inspirație tradițională.

THE VINTAGE ManiFEST

Cea mai mare petrecere din Centrul Vechi!

Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 29 MAI, ORA 21.30 – CONCERT VAMA

A doua ediţie a expoziţiei REHA FOR THE BLIND® ÎN ROMÂNIA cu tema: „Educaţia şi integrarea pe piaţa muncii – paşi către reabilitare”

Ediţia din acest an va oferi numeroase atracţii şi activităţi:

Scanezi și câștigi! UPC te invită în aventura QR codurilor

Iubești natura, vrei să afli mai multe despre animalele preferate și te înțelegi bine cu tehnologia? Pornește în Aventura QR codurilor.

Prima clinica de lux de restaurare capilare, Dr. Felix Hair Implant

Saptamana trecuta a avut loc inaugurarea primei clinici de lux de restaurare capilare (implant de par, gene si sprancene), Dr. Felix Hair Implant situata intr-o vila cocheta din centrul Capitalei, clinica deja celebra la care si-au imbogatit podoaba capilara Razvan Ciobanu, Andrei Duban, pictorul Costin Craioveanu, Andrei Coman (Kanal D), si la care urmeaza ca maine, Dinu Maxer sa faca aceeasi operatiune.

Elena Perseil: 10 years of wearable design

Elena Perseil priveşte mai mult înainte, dar s-a oprit un pic în dreptul unei cifre pe care destul de puţini creatori o ating: 10 ani creativi, agitaţi şi foarte frumoşi. Au sărbătorit împreună cu ea, din sală, Diana Dumitrescu, Andreea Bălan, Oana Turcu, Oana Roman, Catinca Roman, Radu Constantinescu, Ana Morodan, Mirela Bucovicean, Liliana Gheorghe, Catalina Vornica, Alin Galatescu, Flavia si Mara Marie Claire, iar AlinaPuşcaş chiar a defilat în creaţiile sărbătoritei.

Shakira lansează un nou videoclip și susține,împreună cu Activia, World Food Programme (WFP) în lupta împotriva foametei în rândul copiilor

Odată cu lansarea noului videoclip ‘La LaLa (Brazilia 2014)’, pe 22 mai 2014, Shakira și Activia își unesc forțele pentru a susține World Food Programme (WFP) și obiectivul organizației de a construi o lume fără foamete.

Glenfiddich lansează Who to Watch – colecţia reuşitelor celor care vor scrie viitorul

Glenfiddich anunță debutul inițiativei ‘Who to Watch’ care promovează potenţialul unor proiecte care vor transforma iniţiatorii în personalităţile zilei de mâine. Who to Watch este cel de-al doilea capitol din Book of Success, dedicat celor în plină ascensiune profesională, care vor adăuga noi pagini în cartea succesului datorită inovației.

“Vikingii – Viața și Legenda”, turul virtual al spectaculoasei expoziții de la British Museum, în premieră la Grand Cinema & More

Grand Cinema & More prezintă în premieră în România una dintre cele mai aşteptate proiecții din acest an, dedicată iubitorilor de istorie de toate vârstele. “Vikingii – Viața și Legenda” este un tur virtual al expoziției cu același nume de la British Museum din Londra. Acesta prezintă viaţa legendarului popor nordic din perioada târzie a secolului VIII până la începuturile secolului XI şi extraordinara sa expansiune de pe tărâmurile scandinave până la marea...

“ALEGE DIGI24”! - PROGRAM SPECIAL DE ŞTIRI ŞI “JURNALUL DE SEARĂ” TRANSMIS, ÎN DIRECT, DIN PIAŢA VICTORIEI

* corespondenţe din: Kiev, Bruxelles, Londra, Dublin, Madrid şi Budapesta

Toți pasionații de gătit își pot extinde experiențele culinare pe noul site www.maggi.ro

MAGGI a relansat site-ul www.maggi.ro, un atelier de creație în care toți cei care își doresc să experimenteze, să descopere și să testeze lucruri noi în bucătărie, vor găsi inspirație pentru a găti din toată inima.

VAMA: In 3 zile vine vara... pe 29 mai, la Hard Rock Cafe

Joi, 29 mai 2014, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café la un nou concert perfect cu trupa VAMA, una dintre cele mai energice si iubite trupe live de pop-rock din Romania! Sub egida “In 3 zile vine vara”, VAMA va asteapta cu mic cu mare sa luam parte la al doilea concert de anul acesta al trupei, la cererea publicului, la Hard Rock Cafe.

Fun Pack, numai la Hollywood Multiplex!

Gashcă, adunarea! Am o mega veste!!!

Croitoraşul cel Viteaz vine pe scena Grand Cinema & More, în interpretarea Teatrului de Animaţie Ţăndărică

Grand Cinema & More continuă seria spectacolelor pentru copii cu piesa Croitoraşul cel Viteaz, pusă în scenă de Teatrul de Animaţie Ţăndărică. Aceasta va putea fi vizionată sâmbătă, 24 mai, începând cu ora 11:00.

Rasfata-te cu o experienta culinara deosebita in cadrul Saptamanii Restaurantelor si castiga produse Electrolux!

Sustinator al excelentei culinare, Electrolux este partenerul primei editii a Saptamanii Restaurantelor. In cadrul acestui eveniment, care va avea loc in perioada 16-23 mai in Bucuresti, restaurante de top vor oferi clientilor reduceri speciale la meniuri, dar si multe alte surprize. In plus, acestia au sansa de a castiga cinci premii oferite de Electrolux, in cadrul unei tombole.

Dublu eveniment ”BENONE SINULESCU 77”: Concert aniversar si lansarea noului disc ”VIATA, VIATA DRUM COTIT…”

Printre nenumarate concerte si deplasari in Italia si Germania, interpretul Benone Sinulescu se pregateste pentru marele eveniment, ce marcheaza aniversarea celor 77 de ani de viata.

Petreceri Reggae Fry-day - In Pod La Historia

Sambata, pe data de 24 mai 2014, ne revedem In Pod La Historia (str Sf Dumitru nr 3, Centru Vechi) pentru o noua editie speciala a seriei de petreceri Reggae Fry-day. De data aceasta, este vorba despre episodul intitulat Saturday Hip-Hop Edition.