VIZITATORII TARGULUI DE PASTE DE LA SALA DALLES AU INVATAT SA GATEASCA DULCIURI RAW-VEGANE

Vizitatorii Targului Cadourilor de Paste de la Sala Dalles din week-end au savurat si au invatat sa faca de la Anca Alungulesei, fondator RawCoco, cozonac raw, sanatos si extrem de gustos.

Peste 500 de copii vor vizita fabrica Danone din București în săptămâna “Școala Altfel”

În săptămâna “Școala Altfel”, program derulat între 6 și 10 aprilie 2015, peste 500 de copii de la 3 grădinițe și 14 școli din capitală vor vizita fabrica Danone, prin programul „Vino acasă la Danone”.

Vedetele au urmărit în avanpremieră filmul de animaţie „CLOPOŢICA ŞI LEGENDA BESTIEI DE NICĂIERI”

Liana Stanciu, Giulia Anghelescu, Ioana Ginghină, Giulia Nahmany, Kinga Varga, Laura Gruia, Monica Iagăr, Simona Bălănescu,Ana Maria Stănescu, Şerban Copot şi Alex Dima (PRO TV), alături de jurnalişti şi bloggeri, au descoperit noile aventuri pline de emoţie şi umor ale micuţelor zâne din Valea Ielelor, urmărind în avanpremieră filmul Disney „Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri”.

Economiile de acasă

-Cheltuieli lunare mai mici-

AFI Palace Cotroceni aduce în România brandul american Kiehl’s

Comunicat de presă, 3 aprilie 2015 – AFI Palace Cotroceni aduce în România brandul american de cosmetice premium Kiehl’s. Magazinul Kiehl’s își va deschide porțile astăzi, 3 aprilie, fiind amplasat lângă intrarea Galaxy.

RĂZVAN SUMA cântă la inaugurarea noului sediu al Institutului Cultural Român Lisabona

RĂZVAN SUMA, solist al Orchestrelor şi Corurilor Radio şi unul dintre cei mai apreciaţi violoncelişti români, cunoscut publicului din Bucureşti mai ales prin concertele şi recitalurile de la Sala Radio şi celui din întreaga ţară graţie turneelor naţionale “Vă place Bach ?”, “Vă place Brahms?” şi “Vă place tango?”, va susţine pe 9 aprilie 2015 un recital extraordinar la LISABONA, cu prilejul inaugurării noului sediu al Institutului Cultural Român (ICR). Invitaţia...

ALWAYS #LIKEAGIRL – MAI PUTERNICE ÎMPREUNĂ

Ești genială de una singură, dar împreună suntem invincibile!

ALEXANDRU TOMESCU la Sala Radio, cu muzică de PHILIP GLASS

Concertul susţinut de Orchestra de Cameră Radio miercuri, 8 aprilie (19.00), propune publicului 3 întâlniri cu totul speciale: violonistul ALEXANDRU TOMESCU va interpreta o creaţie a controversatului compozitor american PHILIP GLASS, vocea actorului MIRCEA ALBULESCU va „juca” rolul naratorului în lucrarea La piatra de hotar a FELICIEI DONCEANU şi seara se va încheia cu partitura lui HAYDN - Ultimele şapte cuvinte ale Mântuitorului pe cruce, un preambul al sărbătorii pascale.

ACR (Automobil Clubul Român) lansează primele teste auto din lume, pe Google Street View!

V-ați întrebat vreodată în trafic “Cum și-o fi luat omul ăsta carnet?” ACR și-a pus această întrebare, dându-și seama că, probabil, unul dintre motive ar fi că metodele de testare a cunoștințelor de legislație auto sunt aproape neschimbate de un secol. Și, pentru un începător, nu oferă întotdeauna o perspectivă completă asupra traficului. Automobil Clubul Român a înființat prima școală de șoferi din România, în primăvara anului 1910, la vremea respectivă...

Din poză în farfurie - proiectul digital Coca-Cola care încurajează mesele în familie

Coca-Cola România continuă campania Hai Să Mâncăm Împreună cu un proiect digital inovativ, prin care mamele pot afla reţetele preferate ale tinerei generaţii. Iniţiativa Din Poză în farfurie îşi doreşte să apropie membrii familiei pornind de la un obicei tot mai des întâlnit astăzi - acela de a publica pe reţelele de socializare fotografii cu preparate culinare inedite, diferite de cele pe care le aleg în mod obişnuit.

SMILEY & Hahaha Production, pe 1 iunie la Arenele Romane din Bucuresti

Pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti in aer liber, cel mai in voga artist roman al momentului, SMILEY, te invita la o megaproductie dupa un concept propriu: SMILEY & Hahaha Production.

La Digi Film, în aprilie, 7 FILME ÎN PREMIERĂ DE TELEVIZIUNE ÎN ROMÂNIA

Luna aprilie este luna marilor premiere de televiziune la Digi Film. Canalul de film din portofoliul RCS & RDS aduce, în premieră în România pe micul ecran, 7 producţii blockbuster. Vineri, 03 aprilie, de la ora 20.00, Keira Knightley şi Sam Rockwell dau viaţă personajelor din comedia „Adolescenţi întârziaţi” (Laggies). Seara de vineri, 3 aprilie, este, de altfel, dedicată premierelor de televiziune. De la 21.40 Digi Film difuzează thriller-ul „Rookford: Fantomele...

Festivalul Chants sons sur scene la Club Control

Institutul Francez din București prezintă, în perioada 2-4 aprilie, Festivalul „Chants, sons sur scène", ediție 2015, la Club Control din București.

PROGRAM aprilie 2015 TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI

Miercuri, 1 aprilie | ora 20.15

Dichis de Florii la Breslo Handmade Hub! Cadouri creative, degustări, ateliere și ședințe foto pentru vizitatoare

Weekendul acesta sărbătorim Floriile la unul dintre cele mai fun evenimente de primăvară: Breslo Handmade Hub. Organizat de cea mai mare comunitate creativă din România, Hub-ul se anunța ferm de neratat!

Voliovesti- de la dorințele clienților la sfaturile specialiștilor

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc evenimentul de lansare al noii platforme, Voliovesti, desfășurat în exclusivistul spațiu Italian Design&Architecture. Acesta a reprezentat nu numai un prilej de întâlnire a personalităților și consumatorilor de lux, dar și instrumentul perfect pentru a admira creațiile brandurilor de modă partenere, de a descoperi multiple fațete ale designului, dar și de a testa o nouă modalitate de a efectua cumpărături, bazată pe dorințele...

Baschetchef, un cooking show la înălţime şi Easter Sale Weekend sunt vedetele sfârşitului de săptămână la Ploieşti Shopping City

Distracţia şi shopping-ul sunt cuvintele ce definesc weekend-ul de Florii la Ploieşti Shopping City. Cu o săptămână înainte de Paşte, cel mai important centru comercial din Prahova vine cu oferte de nerefuzat, dar şi cu un cooking show spectaculos, ale căror vedete vor fi jucătorii CSU Asesoft Ploieşti.

Număr record de înscrieri în Cupa Coca-Cola 2015

500 de echipe au luat startul meciurilor locale!

Labirint de zâmbete in Piața George Enescu

McDonald’s România a transformat peste noapte piața George Enescu din București într-un adevărat loc de joacă, plin de bucurie și distracție. 24 martie a fost ziua surprizelor pentru toți prietenii McDonald’s, iar în București, peste 1000 de oameni au sărbătorit bucuria și zâmbetele, trecând pragul unui labirint imens construit în piața George Enescu.

Corina Negoita – Atunci cand pasiunea este inspiratie pentru ceilalţi

Corina Negoita, General Manager & Owner @ Sprinter Promotion si-a transpus pasiunea in afacere. Atunci cand facem ceea ce ne place ne inconjurăm de oameni care au acelasi mod de gandire, aceleasi valori. Pasiunea sa ii anima zi de zi si pe ceilalti: echipa sa, familia sa, parteneri de afaceri, clienti. Unul dintre liderii moderni ai mediului de business din Romania, Corina Negoita ne-a impartasit cate ceva din filosofia sa de viata si de afaceri.