Pink Martini, cu Storm Large, la București

Micuța orchestră Pink Martini revine pe 20 aprilie la Sala Palatului la București. Jazz, pop, muzică clasică, o seară specială. Cu un sound ce îmbină influențe variate, de la cuban-jazz și muzică de cameră până la marșuri braziliene și soundtrack de film noir, membrii orchestrei și-au etalat până acum repertoriul multilingvistic pe scene din întreaga lume. Storm Large este vocea care îi va însoți în noul turneu european. Organizator: Events.

Jucăriile cu personalitate, cadouri speciale de Sărbători pentru copii

E timpul să ne gândim la cadourile de Sărbători pentru cei mici, care merită mai mult decât jucăriile din mall-uri, cumpărate în ultimul moment.

Atelierul Zânelor, copii și părinți se joacă împreună pentru o cauză nobilă

Junior Chamber International (JCI) București lansează Atelierul Zânelor, eveniment cu carater umanitar de strângere de fonduri pentru copilaşi ce provin din familii cu posibilităţi foarte reduse.

Nastasia, în premieră la Teatrul Masca din 26 noiembrie!

Nastasia, după piesa Domnișoara Nastasia de G. M. Zamfirescu este premiera care deschide la Teatrul Masca o nouă stagiune de interior. Spectacolul surprinde viața colorată a mahalalei bucureștene din anii ’30 cu personaje pitorești și destine teribile marcate de dragoste și moarte. Din tabloul emoționant al suburbiilor se desprinde visul Nastasiei dominat de conflicte puternice, realism brutal și aspirații.

Marina Valmy: “Destinul unui um se poate schimba prin educație”

“Pasionată și complet dedicată muncii sale, mama mea s-a asigurat că voi duce această misiune mai departe. Avea această idee, că prin educație se poate schimba destinul unui om, care va deveni, astfel, independent, mai sigur pe capacitățile sale și liber să ia decizii”, a declarat Marina Valmy ieri, la primul cocktail pentru presă, care a avut loc la reședința familiei din București.

Gheorghe Zamfir + 100 de artiști - concert extraordinar!

În zi de Mărțișor, Maestrul Gheorghe Zamfir plus alți 100 de artiști, își dau întâlnire cu publicul, pe scena Sălii Mari a Palatului din Capitală, de la ora 19:30!

Formatia Bere Gratis a avut un majorat de exceptie, la Sala Palatului

Bere Gratis a sustinut joi seara, concertul aniversar "18 ani, Frate", la Sala Palatului, un majorat de exceptie cu un regal de muzica live.

Concert TIMPURI NOI la Hard Rock Cafe

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

Concert Robin and the Backstabbers la Hard Rock Cafe

Pe 4 noiembrie, BestMusic Live Concerts va asteapta la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers !

Trompetistul Avishai Cohen prezintă Into the Silence, în concert la Sala Radio

Jazz Syndicate Live Sessions prezintă concertul trompetistului Avishai Cohen, în da-ta de 15 noimebrie, la Sala Radio din București.

Pegas Duatlon Buftea: 50% reducere la înscriere pentru bufteni şi persoanele de sex feminin

Sâmbătă, 29 octombrie, se va desfășura la Buftea cea de-a 3-a ediţie a Duatlonului organizat de Asociaţia Pegas Triatlon Club. Această ediţie a duatlonului, împreună cu Triatlonul din vară, întregeşte seria evenimentelor sportive organizate în oraşul Buftea.

Concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 6 octombrie, ora 21.30 – Concert tribut AC/DC cu THE R.O.C.K.

“MILITARI FEST” - Festival de bună dispoziție pentru bucureșteni, în aer liber: teatru, concerte, sport

Mâine începe „Militari Fest”, un Festival de bună dispoziție pentru bucureșteni! Evenimentul se desfășoară în parcarea centrului comercial MILITARI SHOPPING din București, din Bd. Iuliu Maniu nr. 546 - 560, zilnic, din 22 până în 25 septembrie, începând cu ora 12:00 și până spre miezul nopții. Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este GRATUIT.

Premieră: Gentle Violence, prima expoziție cu fotografii din operații estetice din România

Cristina Bobe, artist vizual, va deschide săptămâna viitoare, la Sibiu, la Muzeul de Artă Contemporană (Str. Tribunei, nr.6) din cadrul Muzeului Național Brukenthal, prima expoziție cu fotografii realizate în timpul intervențiilor chirurgicale estetice – Gentle Violence – Faces of Change. Vernisajul are loc vineri, 9 septembrie, de la ora 17:00.

A patra editie a Maratonului Olteniei a reunit la Ramnicu Valcea sute de atleti din toata tara

In cea de-a doua zi a evenimentului peste 250 de sportivi s-au aliniat la start pentru a concura la una din cele doua competitii: semimaraton (21,2 km) si un cros de 10,5 km.

Sezonul 2 al seriei Hollywood Medium With Tyler Henry începe duminică, 28 august, ora 22:00, numai la E!

Din 28 august 2016, unul dintre cele mai căutate medium-uri de la Hollywood, Tyler Henry, revine pentru a face şedinţe de spiritism uluitoare cu vedete aflate în căutarea unui sfat, unei legături sau unui rămas-bun de la persoanele dragi care au părăsit acest pământ. Sezonul 2 din Hollywood Medium with Tyler Henry are premiera duminică, 28 august, la ora 22:00, numai la E! În fiecare săptămână va fi difuzat câte un episod.

Business pe Bicicletă, ediția de toamnă: pedalăm prin traficul bucureștean și donăm biciclete copiilor

Junior Chamber International (JCI) București anunță lansarea Business pe Bicicleta 2016, editia de toamnă, ce va avea loc joi, 1 septembrie. Cea de a 9-a ediţie readuce un puternic caracter umanitar, astfel marșul clasic pe biciclete pe bulevarde principale ale orașului va fi însoţit de un scop nobil: donarea de biciclete și rechizite pentru copiii din Asociația Edulier.

Figurinele Disney/Pixar ne invita in universul copilariei la Mega Mall

In perioada 15 august – 30 octombrie, cei care trec pragul centrului comercial Mega Mall si fac cumparaturi de minimum 100 de lei primesc automat o figurina Disney Pixar, in cadrul unei campanii de collectibles, prima din Romania organizata de un centru comercial.

La Media Music Awards 2016 va fi premiat cel mai înfocat fan al unui artist muzical autohton

Cel mai înfocat fan al unui artist muzical din România va fi premiat în cadrul evenimentului Media Music Awards, pe 15 septembrie 2016. Fanul numărul 1 va urca pe scena evenimentului de la Sibiu şi va primi trofeul chiar de la idolul/ idolii săi.

Ambasada Chile și Extreme Travel vernisează expoziția foto “Chile, o țară a extremelor”

Ambasada Chile și Extreme Travel, în colaborare cu Institutul Cervantes București organizează expoziția “Chile, o țară a extremelor, descoperită de Extreme Travel”.