Animax lansează EDUMAX, proiect de educaţie a copiilor privind creşterea şi îngrijirea animalelor

EDUMAX face parte din programul de responsabilitate socială dezvoltat de Animax.

Reinert premiază gusturile fine!

Cumpără Reinert Felii Fine, înscrie codurile câştigătoare şi intră în cursa pentru marele premiu de 10.000 de RON şi alte multe de premii.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU EROII DE LA CAZARMA 51: NOUL SERIAL POMPIERII DIN CHICAGO ÎNCEPE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, DUMINICĂ, 12 OCTOMBRIE, LA DIVA!

Creat de producătorul executiv premiat cu Emmy Dick Wolf (cunoscut mai ales datorită seriei _Law&Order_), noul serial dramatic _POMPIERII DIN CHICAGO_ (_CHICAGO FIRE_) pătrunde în viețile cotidiene ale unei echipe de adevărați eroi, dedicați unei meserii nobile.

Targ vintage si handmade LA HISTORIA DE SUDAMERICA!

Targul de toamna La Historia te invita la prima sa editie a unui eveniment care isi doreste sa fie de mare succes in peisajul urban al capitalei noastre.

TELEVIZIUNEA DIVA ARE O NOUĂ IMAGINE ȘI UN NOU SLOGAN: “TOTUL PENTRU TINE”

NOUA ÎNFĂȚIȘARE A TELEVIZIUNII DIVA SE LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA PE 24 SEPTEMBRIE

Duminică Citim în iarbă, în Herăstrău

Duminică, 28 septembrie, vă aşteptăm la a treia ediţie Citim în iarbă, în Parcul Herăstrău, în zona Roata Mare. Ȋncepem la 10 dimineața și stăm până la 8 seara, iar în program avem lectură în aer liber. Citim pentru noi sau copiilor, citim din cărți sau de pe tablete, orice formă de lectură e permisă la Citim în iarbă.

Balul de Caritate ''Talente de Azi pentru Brașovul de Mâine''

Organizaţia Femeilor Social Democrate din județul Brasov, vă invită să luaţi parte, vineri, 3 Octombrie 2014, începând cu orele 19:00, la Balul de Caritate – „Talente de azi pentru Braşovul de mâine'', ediția a IV-a, ce se va desfăşura la Aro Palace Brașov. Prezentatorii evenimentului sunt Adela Diaconu și Luis Lazarus. Lansat în 2011, Balul de caritate „Talente de azi pentru Braşovul de mâine” a devenit deja o tradiție a comunității brașovene și are drept scop...

Un makeup artist de la Hollywood pentru thrillerul românesc „Terapie pentru crimă”

Makeup artistul Paula Pavel, sora cântăreţei Claudia Pavel (ex-Cream), a asigurat efectele speciale şi machiajul actorilor din thrillerul românesc „Terapie pentru crimă”, ce se va lansa în cinematografele din toată ţara pe 3 octombrie. Paula Pavel lucrează de şase ani la Hollywood, unde a machiat vedete din industria filmului, precum Pamela Anderson şi Megan Fox, dar şi a modelling-ului. S-a întors în ţară pentru a lucra, timp de 40 de zile, la filmul „Terapie pentru...

Chef Florin Dumitrescu și medicul nutriționist Mihaela Bilic demonstrează importanța măsurii în toate în cadrul unui eveniment inedit NESCAFÉ

Trăim într-un ritm alert, având zilnic termene limită și întâlniri. Uneori, pentru a face toate aceste lucruri, pierdem ore de somn, sărim peste mese importante sau renunțăm să mai facem sport, toate acestea răsfrângându-se implicit asupra sănătății noastre.

Maine, „Barbierul din Sevilla” va fi transmis live la Grand Cinema & More, de la Opera din Paris!

Mâine, 25 septembrie, de la ora 20:30, Bărbierul din Sevilla va fi transmis în direct de la Opera din Paris, la Grand Cinema & More.

Conferințele practice BookLand Evolution

Pentru cei care vor să devină cineva!

Românii au prins gustul competiției! MasterChef, numărul 1 în audiențe!

Cel mai bun cooking show din România a câștigat duelul audiențelor și la cea de-a doua ediție difuzată luni seara, clasând PRO TV pe prima poziție. Ingredientele MasterChef: multă emoție, talent pur, nebunie curată și o doză mare de imprevizibil! Adevărații chefi ai României au fost în mare formă și au creat un adevărat spectacol. Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA și Chef Adrian Hădean au avut de ales între concurenți pasionați de bucătărie, cu meserii dintre cele mai...

Nestlé Fitness se implică în prevenirea cancerului la sân

Începând din acest an, Nestlé lansează și în România campania Pink Ribbon, care uneşte femeile din întreaga lume în lupta împotriva cancerului la sân. Noua campanie, al cărui ambasador este brandul Nestlé Fitness, dorește să popularizeze și în rândul femeilor din România importanța propriei examinări a sânilor, promovând totodată sănătatea și bunăstarea în toate aspectele vieții acestora şi celebrând toate femeile care luptă pentru prevenirea cancerului la sân,...

Bine ai venit pe lume, workshop-ul care te invata totul despre bebelusul tau

In luna noiembrie, workshop-ul “Bine ai venit pe lume!” din cadrul proiectului AtelierEle le va ajuta pe tinerele mamici sa inteleaga si sa reactioneze corect in perioada de maternitate si la primele nevoi ale nou-nascutului. Asistenta primita din partea specialistilor sau experienta personala a tinerelor mamici te vor pregati pentru primirea bebelusului tau, iar mediul prietenos de la intalnirile AtelierEle iti vor da un tonus bun in perioada sarcinii.

Black is such a happy color…

Sambata, de la ora 22.00, te asteptam in El Comandante Junior imbracat in negru!

Pe 23 și 24 septembrie facem maraton de cântări la Cupa Agențiilor la Karaoke

Palatul Bragadiru (Calea Rahovei, 147-153) va fi gazda primei ediții a Cupei Agențiilor la Karaoke by Cat Music, care are loc între 23 și 24 septembrie. Competiția și-a propus să identifice care sunt cele mai bune voci ale publicității, dar și cine sunt cei mai curajoși karaokiști indiferent de nivelul talentului vocal.

Licitație Ara Art pe 1 octombrie. O mica istorie a picturii de șevalet

Miercuri, 1 octombrie 2014, ARA Art organizează o licitaţie cu peste 130 de lucrări de artă plastică şi decorativă aparținând mai multor curente artistice. Astfel, colecția de lucrări semnate de Nicolae Grigorescu, Theodor Aman, Ștefan Luchian, Theodor Pallady, Camil Ressu, Nicolae Tonitza, Iosif Iser, Jules Perahim și chiar Henri Matisse, devine o veritabilă incursiune în istoria picturii de șevalet, de la clasicitate, trecând prin modernism și îndreptându-se spre...

STUDENT Party

Azi o ardem studenteste. Vino sa profiti de oferte ca-n studentie. In Junior, astazi preturile intra la apa.

Patriarhul, politicieni si 8 vedete, in cel mai recent clip VUNK: “Ne facem auziti”

VUNK a lansat ieri videoclipul celui mai recent single, “Ne facem auziti”, imnul generatiilor care vor o schimbare reala, un indemn pentru publicul mai multor generatii de artisti sa ia atitudine si sa fie responsabili, pentru viitorul lor.

TRIBUTE a deschis ușile pentru un nou sezon, cu două concerte semnate de trupele FreeStay și Publika!

Pe 19 septembrie, clubul TRIBUTE a dat startul noului sezon cu două concerte de excepție, susținute de trupele FreeStay și Publika. Alături de artiștii deja consacrați, anul acesta, clubul își propune să aducă trupe tribute și cover care se bucură de recunoaștere pe scena muzicală europeană.