Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 2 OCTOMBRIE, ORA 21.30 – CONCERT TMPURI NOI

Luna începe PERFECT la Hard Rock Cafe, cu una dintre cele mai longevive trupe ale scenei rock autohtone: pe 2 octombrie e vremea pentru Timpuri NOI şi pentru reîntâlnirea cu formidabilele lor personaje!

În armonie cu numele grupului, Dan Iliescu a fost mereu un vizionar ce a impus pe piaţă, nu doar compoziţii remarcabile, ci şi figuri de neuitat, care au conturat identitatea unică a trupei şi au animat universul muzical al iubitorilor de rock.

De la înfiinţarea grupului, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor şi chitarist, iar începând din 2011, el a preluat şi postura de solist, ducând astfel mai departe misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. În prezent Timpuri NOI înseamnă: Dan Iliescu (chitară, voce), Felix Sfura (tobe) şi Sabin Penea (bass, vioara).

Pe 2 octombrie, vino în lumea Timpuri  NOI, la un concert cu hituri nenumărate şi prieteni de-o viaţă! “Luca”, “Vecina”, “Stere”, “Adeline”, “Tanţa”, “Rambo”, “Văru Maftei” şi ceilalţi eroi te aşteaptă la un concert ca în vremea adolescenţei!

Biletele pentru concertul Timpuri NOI din 2 octombrie se găsesc la Hard Rock Cafe sau online pe www.iabilet.ro.  Acestea costă 30 de lei cu loc la masă şi 40 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei (numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Concertul începe la 21.30


VINERI, 3 OCTOMBRIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

Pe 3 octombrie, de la ora 21:00, te invitam sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!



Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-206.62.61.

 
SAMBATA, 4 OCTOMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT LORI

Dacă ai îndrăgit-o pe LORI la Vocea României nu pierde concertul pe care îl va susţine pe 4 octombrie la Hard Rock Cafe ! Cu o prezenţă delicată, dar foarte expresivă şi o voce rezonantă, cu inflexiuni calde şi învăluitoare, LORI câştigă inima şi aprecierea publicului  de fiecare dată când se află pe scenă.



Şi-a dorit de mică să ajungă în lumina reflectoarelor, iar graţie talentului şi farmecului personal a reuşit să atragă atenţia specialiştilor de fiecare dată când a luat parte la un concurs: participarea la Festivalul Mamaia i-a adus LOREDANEI CIOBOTARU locul I,  premiul special pentru cea mai bună interpretare şi un contract cu casa de discuri “Cat Music,” iar prezenţa în rândul concurenţilor de la celebrul show de talente Vocea României a propulsat-o în atenţia publicului.

După încheierea competiţiei, LORI şi-a continuat parcursul muzical în grupul Life On Mars, împreună cu care a lansat single-ul “Love Life”.

In prezent, Lori a semnat un contract cu Global Records si isi promoveaza cel mai recent single, "Aprinde-ma", piesa realizata in colaborare cu Carla's Dreamss. Proiectul Lori live este realizat prin aportul a doi muzicieni cu experienta: Vlad Vedes-guitar/synth si Robert Magheti-drums.

Iar acum, LORI se avântă în cariera solo cu aplombul şi dezinvoltura ce o caracterizează, iar pe 4 octombrie te invită la Hard Rock Cafe pentru un show incandescent, cu refrene din toate timpurile şi acorduri ce te îmbie la dans!

Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe, la preţul de 25 de lei.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod