Cine este Petrunija și ce avem de învățat de la ea?

Petrunija este o fată de 32 de ani, absolventă de istorie, plinuță, care trăiește într-un oraș de provincie din Macedonia, locuiește cu părinții – o mamă care o critică constant și un tată ce pare că o înțelege. Fără prea multă lumină într-un orizont apropiat, fără multe șanse pe care să i le ofere societatea în care trăiește.

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului de film pentru publicul tânăr KINOdiseea și-a desemnat câștigătorii

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului internațional de film pentru publicul tânăr a avut loc la București, între 8 și 13 noiembrie, la Cinema Gloria, Cinema Eforie, Teatrul Apollo 111, Happy Cinema și Muzeul Antipa – Sala Multimedia iar în prezent se desfășoară la Teatrul Jean Bart, din Tulcea. La proiecțiile de la București, festivalul a atras un public de 8.000 de persoane.

Start vot la Webstock Awards 2019!

Anul acesta, 2 din cele 15 categorii ale Premiilor Webstock sunt deschise publicului larg - ABSOLUT Online Personality of the Year & Best Independent Publishing!

Serialul horror „NOS4A2“, o poveste captivantă cu vampiri, se lansează pe 6 iunie la AMC

„NOS4A2““, serialul horor bazat pe romanul omonim ultra popular scris de Joe Hill, începe joi, 6 iunie, la ora 22:00, pe postul AMC.

STUDIU. Concluzii Top național Companii implicate în sport: „Sportul încă este copilul sărac al programelor de wellbeing din companii”

Adrenallina Sports PR & more, prima agenție din România dedicată comunicării și evenimentelor în zona sport, viață sănătoasă, wellness, a devoalat miercuri, în cadrul ediției IV a Conferinței Sports Marketing in Romania, rezultatele studiului național TOP COMPANII DIN ROMÂNIA IMPLICATE ÎN SPORT (ediția 2). Cercetarea agenției a luat în calcul proiectele implementate de către companii, intern sau extern, în intervalul 2017-2018. Prima ediție a studiului a fost lansată acum...

Se lansează ediția 2 a studiului TOP Companii din România implicate în sport!

Adrenallina Sports PR & more, prima agenție din România dedicată comunicării în zona sport, viață sănătoasă, wellness, organizează miercuri, 29 mai, editia 4 a Conferinței Sports Marketing în România. În cadrul evenimentului agenția lansează pe piață ediția a 2-a a studiului TOP Companii din România implicate în sport

Aleargă pe firul legendei la Maratonul Argonautilor, în Cheile Dobrogei!

Asociatia Sportiva Activ Pontica organizeaza sâmbătă, 13 aprilie 2019, editia a doua a competitiei Maratonul Argonautilor, o competitie la care au aderat pana acum alergatori din Romania, SUA, Olanda, o competitie plina de istorie.

Păpușa Barbie aniversează 60 de ani

Călătoria brandului a început în 1959 și de atunci Barbie continuă să fie o sursă de inspirație pentru fetițele din întreaga lume.

„Opriți timpul”, spectacolul care îi învață pe copii puterea generozității, se joacă pe 7 și 8 decembrie

Spectacolul de teatru caritabil pentru copii „Opriți timpul”, despre șansa pe care o primește protagonistul de a se descoperi și a deveni mai bun, semnat de regizoarea Camelia Popa, se joacă pe 7 și 8 decembrie, de la ora 19, la Conservatorul din București.

Start Top Companii implicate în sport: înscrie-ți compania!

Adrenallina Sports PR & more, prima agenție de PR si evenimente din România nișată pe sport, viață sănătoasă și wellness deschide ediția a II-a a Topului Companii din România implicate în sport.

Străinii vin în România să joace Airsoft Counter-Strike, un concept unic în lume

Numărul străinilor care vin în România pentru o experiență inedită de joc a crescut cu un procent de 100% în ultimii 2 ani: ei vin pentru o combinație de joc unică în lume, gândită de un român - Airsoft indoor Counter-Strike.

Sun Challenge Văcărești 2018, la final: Peste 150 de participanți și 7000 de euro donați pentru protejarea țestoaselor din Parcul Natural Văcărești

Sâmbătă, 29 septembrie, a avut loc prima ediție Sun Challenge Văcărești, primul cros organizat pentru conservarea țestoasei de apă din Parcul Natural Văcărești.

Metallica revine la Bucureşti. Cât costă biletele și de unde le poți cumpăra?

Legendara trupă va cânta pe Arena Naţională din Bucureşti pe 14 august 2019. Cât costă biletul pentru concertul Metallica și de unde îl poți cumpăra, afli mai jos.

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Lenny Kravitz. Cât costă și de unde le poți cumpăra?

După 11 ani, Lenny Kravitz revine în România! Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat.

Sun Challenge Văcărești – se prelungesc înscrierile

Sun Plaza prelungeste înscrierile până pe 21 septembrie la prima ediție a Sun Challenge Văcărești, primul cros organizat pentru conservarea țestoasei de apă din Parcul Natural Văcărești, pentru a oferi posibilitatea de înscriere tuturor pasionaților de alergare. Competiția de alergare se desfășoară pe 29 septembrie iar înscrierile sunt deschise oficial pe www.sun-plaza.ro/sunchallenge.

Multimedia Trends - The Home Entertainment Experience, eveniment dedicat pieței audio video

Multimedia Trends Events organizează în perioada 28 - 30 septembrie unicul eveniment dedicat pieței audio video din România: Multimedia Trends - HIFI audio video EXPO.

10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată la o nuntă

Prezența ta la o nuntă este modul prin care alegi să sărbătorești alături de miri una dintre cele mai importante zile din viața lor.

Maratonul Olteniei aduce surprize de martisor: Dam startul inscrierilor la cursele traditionale si introducem o noua cursa!

Maratonul Olteniei, powered by CEZ Romania, da startul primaverii si al inscrierilor la cursele de MTB si Trail Run cu o premiera pe care o aduce cea de-a 6-a editie a evenimentului: introducerea cursei de maraton (42 km).

Invitație la răsfăț pentru femeile active în luna martie

7Heaven, brandul internațional de măști pentru înfrumusețare, invită doamnele și domnișoarele la momente de răsfăț și relaxare,  după antrenamentul de la sală.

Adrenallina Sports PR & more a lansat divizia de programe corporate în sport, viață sănătoasă și wellness pentru angajați

Adrenallina Sports PR & more, prima agenție de PR și evenimente din România nișată pe sport, viață sănătoasă și wellness, a dezvoltat divizia de programe de training adresate angajaților din mediul corporate, sub conceptul Feel the Energy.