„Opriți timpul”, spectacolul care îi învață pe copii puterea generozității, se joacă pe 7 și 8 decembrie

Spectacolul de teatru caritabil pentru copii „Opriți timpul”, despre șansa pe care o primește protagonistul de a se descoperi și a deveni mai bun, semnat de regizoarea Camelia Popa, se joacă pe 7 și 8 decembrie, de la ora 19, la Conservatorul din București.

Actori sunt copiii din centrele de plasament Mia’s Children și The Door din București.

Cu un puternic mesaj moralizator pentru copii, costume și scenografie semnate de Mădălina Udrescu, spectacolul este și o cale prin micii spectatori pot fi învățați de către adulții participanți la eveniment puterea generozității: cu biletele vândute la spectacol, copiii din cele două centre de plasament vor face o vacanță la ski. Donația este de 35 de lei.  

„Cine sunt eu?” este întrebarea la care personajul principal Costi își răspunde după ce trăiește aceeași zi de trei ori.

„Spectacolul este o combinație furtunoasă între intervenția îngerilor, repetarea zilelor și identitățile false de pe Instagram”, spune scenarista Laura Dolis. „Sunt zile când ai impresia că timpul trece prea repede și nu reușești să termini taskurile? Parcă timpul se comprimă... Spectacolul de teatru Opriti timpul oferă o imagine pe care mulți dintre noi o proiectăm în anumite zile mai aglomerate. Timpul se oprește. Dar se oprește cu un scop: acela de a deveni mai buni, de a ne descoperi pe noi înșine”.

Rezervări la 0745793046 (Laura) sau contact@haisaajutam.ro.
Biletele se pot cumpăra și în seara spectacolului - Pagina FB oficială.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod