“CĂLUŞARII DIN BÂRLA”, DOCUMENTARUL PRODUS DE DIGI WORLD, A FOST SELECTAT ÎN COMPETIŢIA DOCUART FEST 2015

„Căluşarii din Bârla”, documentarul produs de Digi World în colaborare cu Muzeul Ţăranului Român, obţine recunoaştere şi în cadrul festivalurilor naţionale de profil. Producţia a fost selectată în competiţia Docuart Fest, ediţia a 4 a, la secțiunea Documentar de televiziune. Difuzat de Digi World documentarul prezină faţa nevăzută a unui dans tradiţional vechi de mii de ani.

FINAL DE SEZON ÎN FORŢĂ - RANDI, UDDI, JO, NADIR ŞI MANDINGA SE DEZLĂNŢUIE PE SCENA ESTIVALULUI DIGI

Sâmbătă, 29 august, la Summer Live Session

Alex Petricean (D’artagnan, fost participant Masterchef) este noul Head Chef de la Atra Doftana

Începând cu vara acestui an, Chef Alex Petricean ( D’artagnan) conduce bucătăria Design Hotelului Atra Doftana, situat în satul Teșila, de pe Valea Doftanei. Colaborarea lui Alex Petricean cu Atra Doftana reprezintă o continuare în strategia management-ului hotelului de a se poziționa pe harta localurilor gourmet din afara Bucureștiului.

Toamna se numără... artiștii YOUNG MUSIC FESTIVAL

Concert Sore, Bubu College Experience și Vița de Vie la Arenele Romane 19 septembrie 2015.

VIP Alert: Ioana Ginghină a ales creațiile Mathilde la Festivalul de Film de la Sarajevo

Actrița a fost o apariție rafinată și elegantă pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Sarajevo (14-22 august), purtând o rochie Mathilde, cu detalii aurii brodate.

Geluri de duş STR8 pentru personalităţi puternice

STR8, brandul dedicat bărbaţilor, oferă o gamă bogată de geluri de duş, în funcţie de nevoile şi preferinţele fiecărui gentleman. Sezonul cald este împrospătat cu gamele Fragrance şi Performance, ambele oferind o experienţă senzorială parfumată ce se întinde pe durata întregii zile.

Se lansează abonamentele noii stagiuni la Sala Radio!

Publicul de muzică clasică rămâne “în formă” după Festivalul „Enescu”, datorită evenimentelor surprinzătoare şi atrăgătoare programate încă de la începutul noii stagiuni de concerte de la Sala Radio.

Divertiland a lansat serialul online “Care pe Care”

Serialul reprezintă o modalitate inovatoare de promovare a atracțiilor și serviciilor parcului.

Becel lansează harta celor mai cool locuri de picnic din Bucureşti „Descoperă Bucureştiul la Picnic” cu harta Becel

Becel a pornit în căutarea celor mai frumoase 10 locuri din Bucureşti, în care oricine poate organiza un picnic (fără foc) şi, cu sprijinul Asociaţiei Green Revolution, a realizat o hartă a acestora. Prin campania „Descoperă Bucureştiul la Picnic”, Becel îşi doreşte să inspire oamenii să adopte un stil de viaţă sănătos, încurajând picnicul ca obicei socio-culinar, prin care fiecare se poate bucura, în mod responsabil, de natură, de o masă gustoasă şi de compania...

Grand Cinema & More va transmite în direct cele mai importante concerte de la Festivalul Internaţional George Enescu în Bucureşti şi alte oraşe din ţară

Pentru prima dată în istoria Festivalului Internaţional George Enescu, iubitorii de muzică clasică din Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Piteşti, Oradea şi Cluj Napoca vor avea ocazia să urmărească în direct o selecţie a celor mai importante concerte din cadrul Festivalului. În intervalul 30 august – 20 septembrie Grand Cinema & More, în colaborare cu cinci cinematografe partenere vor aduce Festivalul Internaţional George Enescu mai aproape de publicul din întreaga ţară.

Program In Culise 27 August-03 Septembrie

Joi, 27 August, ora 20:00 · CLINICA SINUCIGAȘILOR – drama comedy De Gabriela Mihalache Cu: Maria Popovici, Grațiela Popa, Paul Alexandru, Ștefan Nistor, Alex Vlad, Alexandru Banciu, Andreea Stafie Regia: Cristian Bajora Tehnic: Bogdan Ionescu Intrare: 30 lei

In premiera, in Romania, filmare 360 de grade la concertul Vunk “Un nou univers”

Pe 7 octombrie, la cel mai mare eveniment multimedia al anului, trupa Vunk va oferi fanilor sai prin concertul “Un nou univers” nu numai o complexa experienta artistica, ci si o premiera in show-urile din Romania: o filmare 360 de grade, care permite oricarui iubitor al Universului Vunk sa priveasca spectacolul de pe scena Salii Polivalenta din toate unghiurile.

NEBUNIE ÎN PARCUL LUMEA COPIILOR. MII DE BUCUREŞTENI AU LUAT PARTE LA BĂTAIA CU APĂ, ORGANIZATĂ DE PRO FM & DIGI MOBIL

Super distracţie, ieri, în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti. Înarmaţi cu pistoale încărcate cu apă mii de bucureşteni s-au răcorit la cea mai mare bătaie cu apă din România, organizată de ProFM. Startul luptei a fost dat de George Vintilă, după ce cisternele cu apă aduse au fost imediat golite.

Fotbaliştii atrag atenţia într-un mod inedit asupra durerilor de spate de tip inflamator

Liga Profesionistă de Fotbal s-a alăturat campaniei „Nu-ţi întoarce spatele” organizată de Liga Română contra Reumatismului şi Societatea Română de Reumatologie, în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei şi Societatea Română a Partenerilor Medicali pentru Reumatologie. Iniţiativa are ca scop scurtarea timpului de diagnosticare a durerilor de spate de tip inflamator şi creşterea adresabilităţii către medicul reumatolog.

Culorile imaginației vin de la savana

Culorile savana revin în lumina reflectoarelor cu o campanie inedită. savana împreună cu Andi Vasluianu și meșterul Bombi creează poveşti despre culoare în jurul emoțiilor şi trăirilor noastre. savana revine astfel la esența brandului, culoarea.

Concerte Hard Rock Cafe

Sâmbătă, 29 august, ora 22.00 - Concert D-LEMA.

Premiul cel mai bun regizor din cadrul Festival of Globe 2015, San Francisco, câștigat de un român

Kiki Vasilescu a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor al unui lung metraj pentru filmul “Terapie pentru crima” in cadrul Festival of Globe 2015, din San Francisco, USA.

Dinner In The Sky România găzduiește, în premieră, prima piesă de teatru jucată la 50 metri înălțime

Dinner in the Sky revine în acest sfârșit de vară, pe 28-30 august, în Piața George Enescu (Piața Revoluției), sub titulatura Bucharest In The Sky, cu aceeași atmosferă inedită, dar și cu noi surprize pentru cei care își doresc să se bucure de o seară la înălțime. În premieră, piesa de teatru ,,Te iubesc! Te iubesc?”, regizată de Chris Simion, va fi jucată pe platforma Dinner In The Sky pe 30 august, în Piața Revoluției. Primarul General al Bucureștiului, Prof. Dr....

McDonald’s va ajunge la 19 cafenele McCafé până în toamna anului 2015

McDonald’s România extinde lanțul de cafenele McCafé pentru a ajunge la 19 cafenele la nivel național în toamna acestui an. Cafenelele deshise în acest an sunt gândite special pentru clienții McDonald’s din Buzău, Pitești, Craiova și București.

Ana Popovic, sarboaica supranumita “Jimi Hendrix in varianta feminina”, concerteaza in Romania

“Eroina blues-ului modern”, “fenomenul venit din Serbia”, “Jimi Hendrix in varianta feminina”, dupa cum a scris presa din intreaga lume despre ea, Ana Popovic, cea care a cucerit iubitorii de blues din Europa, dar si de peste Ocean prin vocea, compozitiile si acordurile chitarei sale si prin prezenta sa supersexy pe scena, va veni pentru prima data in Romania, pe 19 decembrie, la Cinema Patria, la invitatia Vreau Bilet.