Vedetele s-au întâlnit cu simpaticul robot Baymax la avanpremiera animaţiei de Oscar „CEI 6 SUPEREROI”

Adina Galupa, Călin Goia, Kinga Varga, Wilmark, Irina Margareta Nistor, Sonia Argint Ionescu, Alice Năstase Buciuta, Camelia Căpitanu, Andreea Verde, Vicki Nicola, Dorin Chiotea, Vladimir Drăghia, Alina Gherghe, Ana şi Virgil Stănescu, 1-Q Sapro au participat la evenimentul de lansare a filmului „CEI 6 SUPEREROI”. Vedetele au făcut cunoştinţă cu Baymax, îndrăgitul robot în formă de bezea pufoasă, urmărind în avanpremieră filmul la vizionarea specială care a avut loc la...

Boeing Boeing aterizeaza in exclusivitate la Teatrul Elisabeta!

Sambata 17 ianuarie, ora 19.00, in premiera la Teatrul Elisabeta, se va juca spectacolul Boeing Boeing de Marc Camoletti. Distributia este formata din Aurelian Temisan, Anca Sigartau, Lucian Ghimisi, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Maria Buza, Dana Marineci si Raluca Ghervan. Cavaler al Legiunii de Onoare din Franta si Societar al Société Nationale des Beaux Arts, Marc Camoletti a fost tradus si jucat in peste 50 de tari. La Paris 18 dintre...

Exit[Zone] sau cum să exersezi pași în afara zonei de confort

Așa cum facem exerciții pentru antrenarea corpului sau a minții, la fel de bine putem să facem exerciții pentru orice abilitate pe care dorim să ne-o dezvoltăm. Putem chiar să ne antrenăm capacitatea de a ieși din zona de confort. Cu o astfel de propunere vine atelierul de dezvoltare personală Exit[Zone]. Prin exerciții de scriere creativă, dramaturgie, dans, mișcare performativă și fotografie, participanții la atelier pot experimenta ieșirea din zona de confort, își pot...

Bucovina canta alaturi de Rotting Christ pe 31 ianuarie la METALHEAD Awards

Best Romanian Metal Band, pentru al doilea an consecutiv, BUCOVINA se alatura lineup-ului METALHEAD Awards format din Rotting Christ, GOD, Diamonds Are Forever si Tessa, sambata 31 ianuarie in Colectiv!

TRIBUTE: FreeStay si The Colours continua maratonul muzical din casa LIVE-ului

Muzica se aude din TRIBUTE încă de pe 1 ianuarie, iar planul este s-o ținem tot așa până în ultima zi a anului, iar după aceea, s-o luăm de la capăt. Weekend-ul acesta nu este o excepție!

Sarbatorim 7 ani de Hard Rock Cafe cu The Original BEATLES Tribute, The Beatbox

Pe 24 ianuarie sarbatorim 7 ani de Hard Rock Cafe cu trupa italiana THE BEATBOX, the original Beatles Tribute Band din Italia, una din trupele recunoscute oficial mondial ca cel mai bun tribut The Beatles!

Compozitorul SABIN PĂUTZA, cu o frumoasă carieră internaţională, dirijează la Sala Radio!

Compozitor, dirijor, profesor, manager, sunt patru ipostaze ce definesc personalitatea muzicianului român SABIN PĂUTZA, care este invitatul special al concertului ORCHESTREI DE CAMERĂ RADIO, programat miercuri, 21 ianuarie (19.00), la Sala Radio.

Avanpremieră Diamante și Narcotice – Sex, droguri și iubire într-un spectacol controversat

(part of 12 Days of Sins – eveniment aniversar În Culise)

Sute de talente autentice la preselecţiile Românii au talent din Bucureşti

Noul sezon Românii au talent se anunţă unul incintant, drept dovadă fiind numărul mare de persoane prezente la preselecţiile care au avut loc în toamna anului trecut în mai multe oraşe din ţară, dar şi al celor care au decis să vină ieri la Hotel Phoenicia din Bucureşti. Luni, 12 ianuarie originalitatea şi creativitatea au pus stăpânire pe capitală în timpul preselecţiilor pentru noul sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii.

Delia & Band canta la Hard Rock Café pe 22 ianuarie

Joi, pe 22 ianuarie, BestMusic Live Concerts va invita sa intampinati noul an pe aripi de vant cu DELIA si trupa sa in cadrul unui show LIVE de exceptie la Hard Rock Cafe din Bucuresti, incepand cu ora 21:30.

Concert folcloric la Sala Radio: Orchestra de Muzică Populară Radio şi Ansamblul „Doina Gorjului"

Primul concert al anului 2015 pentru ORCHESTRA DE MUZICĂ POPULARĂ RADIO – programat duminică, 18 ianuarie, ora 17.00 - este unul special : veţi avea bucuria de a aplauda nu o singură orchestră, ci două : alături de ansamblul bucureştean, pe scena Sălii Radio va urca Orchestra „DOINA GORJULUI" din Târgu Jiu!

Directia 5 prezinta "Forever Love" de Ziua Indragostitilor

VreauBilet.ro si Directia 5 pregatesc un cadou muzical de exceptie pentru toti indragostitii. Pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, fanii trupei Directia 5 sunt asteptati la Cinema Patria pentru a sarbatori dragostea alaturi de cea mai buna trupa live din Romania.

Locurile VIP la showul Anneke si Arjen (Ayreon) sunt sold out!

Fosta solista The Gathering, Anneke Van Giersbergen alaturi de mintea din spatele Ayreon, Arjen Lucassen, vor canta la Bucuresti pe 19 februarie 2015, la Hard Rock Café, in cadrul unui show din turneul “The Gentle Storm Acoustic” oferit de METALHEAD.

Ultimele 3 zile de presale la cel mai mare festival de metal al verii din Capitala, METALHEAD Meeting 2015

Am intrat in ultimele 3 zile de presale in care gasiti abonamente de 3 zile la doar 80 de lei la cel mai mare eveniment de metal al capitalei din 2015, Festivalul METALHEAD Meeting 2015.

Devilish Night cu Virgil Batista

Pro-Party, Pro-fun! Lasa-ti toate frustrarile si supararile pe ringul de dans El Dictador!

SEARA MOZART deschide anul 2015 pentru Orchestra Naţională Radio!

Genialul Amadeus, un artist al superlativelor despre care se spunea adesea că îşi compunea partiturile cu o naturaleţe şi o rapiditate care nu puteau fi justificate decât printr-o inspiraţie artistică cu adevărat divină, muzicianul care în doar 35 de ani de viaţă a compus peste 600 de lucrări (41 de simfonii, 27 de concerte pentru pian şi orchestră, opere, sonate etc.) este cel căruia îi este dedicat evenimentul programat vineri, 16 ianuarie (19.00), la Sala Radio.

Revelion rusesc El Dictador

Club El Dictador starneste revolta!

Concerte la Hard Rock

JOI, 15 ianuarie, ORA 21.30 – CONCERT TRIBUT BON JOVI – NEW JERSEY

Sub același acoperiș / Togetherness

O producție originală HBO, din 12 ianuarie la HBO și pe HBO GO.

Roadkill Soda vor canta alaturi de Triggerfinger la festivalul Shine 2015 de la Bucuresti

Pe 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, BestMusic va invita la a doua editie a festivalului SHINE care ii are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger alaturi de Coma, Grimus, Suie Paparude si Toulouse Lautrec.