Bilete VIP pentru concertul artistului DAVID BISBAL, cele mai cautate de publicul din Romania!

Concertul carismaticului artist spaniol, DAVID BISBAL, anuntat a se desfasura pe 18 martie 2015 la Sala Palatului din capitala, se bucura de interes major in randul cautatorilor de experiente concertistice memorabile. In top-ul preferintelor se afla biletele destinate categoriei VIP, bilete ce le ofera clientilor un avantaj suplimentar.
Astfel, admiratorii celui mai iubit artist de muzica latino care vor alege sa isi cumpere bilete in zona din apropierea  scenei, vor  primi un cadou muzical special. Mai exact, la achizitionarea a doua bilete categoria VIP, clientul va primi, in dar, cel mai nou album al artistului David Bisbal, intitulat ”Tu Y Yo”.

Nici celelalte categorii de bilete nu sunt neglijate de fani, vanzarea acestora inregistrand un ritm accentuat, fapt determinat de preturile accesibile dar si pentru aprecierea uriasa a marelui artist in randul romanilor si a grupurilor de admiratori din  tarile invecinate, acestia din urma optand intr-un numar mare pentru procurarea biletelor prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro, agentia oficiala de ticketing a concertului David Bisbal la Bucuresti.

In acelasi timp, biletele sunt disponibile si la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, la Oficiile Postei Romane, Libraria Eminescu, la Unirea Shopping Center – parter si online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro si www.ticketstore.ro.

Concertul lui David Bisbal din aceasta primavara, face parte din turneul international ”Tu Y Yo”, ce promoveaza cea de-a cincea aparitie discografica a artistului.
Din playlist-ul concertului de la Bucuresti nu vor lipsi melodiile de succes, ”Buleria”, ”Corazon Latino”, ”Premonicion” sau ”Sin mirar atras”, dar si  piese  in prima auditie, desprinse din noul albumul.

Cu aceasta ocazie, David Bisbal a transmis un mesaj publicului din Romania:

https://www.facebook.com/video.php?v=631131313680198&set=vb.569419209851409&type=2&theater


Albumul ”Tu Y Yo” a fost lansat in luna martie 2014 si a intrat direct pe locul 1 in topuri in 14 tari, devenind hit-ul anului in Spania si depasind toate recordurile de vanzari in prima saptamana de la lansare.
Acesta a obtinut deja Triplul Disc de Platina in Spania, iar turneul mondial “Tú y Yo” demarat in 2014 a fost desemnat cel mai de succes turneu al anului, cuprinzand concerte in principalele orase din Spania, SUA, Puerto Rico, Mexic, Argentina, Brazilia, Chile, Bolivia, Peru, Uruguay .

Cu peste 7 milioane de sustinatori pe Twitter si mai mult de 5 milioane pe Facebook, David Bisbal a incheiat anul 2014, confirmand inca o data faptul ca este cel mai bine vandut artist spaniol al momentului. Palmaresul sau numara peste 60 discuri de platina si de aur, un disc de diamant, cu vanzari globale de peste cinci milioane de albume.
Industria muzicala i-a oferit premii importante, printre care două premii Grammy, mai multe premii Billboard® Latino, doua premii ONDAS, Premiul Amigo si World Music Awards pentru Cel mai Bun Artist Latino din Lume, insumand 7 turnee internationale si mai mult de 600 de concerte in întreaga lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod