Electrolux, numit „Liderul Industriei” in Clasamentul Sustenabilitatii RobecoSAM

Pentru al patrulea an consecutiv, Electrolux a fost Lider al Industriei de electrocasnice in Anuarul Sustenabilitatii RobecoSAM, care reprezinta o evaluare anuala a performantelor companiilor din acest punct de vedere.

Peste 3.000 dintre cele mai mari companii din lume au fost invitate sa participe la evaluarea de sustenabilitate derulata de RobecoSAM Corporate. Dintre acestea, companiile cu cele mai bune rezultate din 59 de industrii au primit premiul „Liderul Industriei”.

Inregistrand cele mai bune punctaje in randul companiile inscrise din industria electrocasnicelor, Electrolux a primit toate cele trei premii alocate acestei categorii: „Liderul Industriei”, „Clasa Gold” si „Inovatorul Industriei”.

Premiul „Inovatorul Industriei” este oferit companiei care a inregistrat in domeniul sau cea mai mare evolutie in ceea ce priveste performanta sustenabila.



„RobecoSAM este una dintre cele mai mari evaluari globale ale performantei sustenabilitatii companiilor. Suntem foarte mandri sa ramanem liderii acestei industrii, in care competitia este acerba”, declara Henrik Sundström, Vice-Presedinte Sustainability Affairs Electrolux. „Acest premiu este confirmarea faptului ca Electrolux a reusit sa integreze cu succes sustenabilitatea in cadrul businessului.

Vom continua sa ne dezvoltam strategia avand in centru criterii de durabilitate, pentru a putea face fata cu succes provocarilor viitoare din industria electrocasnicelor”.



Conform declaratiilor RobecoSAM, la baza anuarului au stat trei criterii de sustenabilitate in functie de care au fost analizate performantele companiilor: economic, impactul asupra mediului si social. „Inovatia, calitatea serviciilor si brandingul sunt factori esentiali si diferentiatori pentru companiile de succes din industria electrocasnicelor.

In plus, companiile de top gestioneaza in mod activ siguranta si aspectele legate de mediu, de-a lungul ciclului de viata a produselor dezvoltate”, declara un reprezentant al companiei.

Mai multe informatii despre topul RobecoSAM pot fi accesate aici: www.robecosam.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod