TRIBUTE Club continuă seria evenimentelor live cu Jukebox și Publika.

TRIBUTE Club continuă seria evenimentelor live cu Jukebox și Publika.

„Verde la educație pentru circulație” - a treia ediție consecutivă a campaniei de educație rutieră pentru copii

Pentru al treilea an consecutiv, Lidl și Poliția Română organizează cea mai amplă campanie de educație rutieră la nivel național. Astfel, pe data de 19 septembrie, de la ora 10.00, copiii cu vârste între 4 și 10 ani sunt așteptați la ora de circulație rutieră, ce va avea loc simultan în parcările tuturor magazinelor Lidl din România.

Băieţii de la The dAdA sunt “În Culori” alături de Simona Nae

După ce au lansat “OK” alături de Boier Bibescu, “Ne Iubim” cu Alexandra Ungureanu şi “GPS” cu Zhao, cei patru băieţi de la The dAdA cântă “În Culori” cu Simona Nae.

Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane organizează expoziţia de fotografie “Tatăl și fiii”- Francisc și Maria Mraz

Meda Popea Arts & Events anunţă o nouă expoziţie organizată de Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV). Intitulată “Tatăl și fiii”, expoziţia fotografului Francisc Mraz și a fiicei sale, Maria, va avea loc la Ceainăria Cărturești din strada Pictor Verona. Vernisaj: 14 septembrie 2015, ora 19.00.

Cinema City caută „Micile Voci Mari”

Ai un copil super-talentat şi spontan, căruia îi plac filmele? Oferă-i șansa de a ajunge vedetă. În luna septembrie, în cadrul celei mai noi campanii dedicate copiilor entuziaşti şi ambiţioşi, dornici să ajungă viitoare staruri şi care au între 8 şi 16 ani, Cinema City caută „Micile Voci Mari”, oferindu-le acestora ocazia extraordinară de a dubla două personaje dintr-un celebru film de animaţie.

Se lansează Noblesse Academy - un nou proiect cultural de anvergură

Toamna vine cu noutăți din partea Asociației Culturale Noblesse, care lansează Noblesse Academy, o inițiativă de a readuce în atenția publicului calea către valori prin organizarea unor cursuri și ateliere susținute de nume valoroase are culturii românești, pe teme cât mai diverse. Principalul scop este descoperirea și constientizarea propriilor valori, contibuind astfel la împlinirea unei persoane atât în plan personal, cât și profesional.

Samsung te provoacă să îți schimbi stilul de viață

„Big Day Today” este prima aplicația de lifestyle lansată în România de un brand de tehnologie.

De ce sa mancam BIO?

Daca pana mai ieri, produsele ecologice erau “arestate” in magazinele specializate, azi sunt peste tot. Si in supermarket, si in piete. Produsele ecologice sunt cele care au crescut in medii fara pesticide, ingrasaminte chimice si aditivi. Sunt produse naturale din punct de vedere genetic. Uniunea Europeana a stabilit o suma de reguli care trebuie indeplinite de producatori, pentru ca produsele lor sa capate titlul de noblete – "produs ecologic".

Târgul activităților extrașcolare pentru cei mai cool copii și tineri are loc la Mega Mall

Timp de două săptămâni, la Mega Mall, are loc târgul activităților extrașcolare, un eveniment dedicat părinților și școlarilor de toate vârstele, interesați de noi activități educative. Organizat sub egida campaniei Mega Mall ”Respect Școala”, târgul reunește 30 de expozanți care propun programe de activități sportive, cursuri de design interior și arhitectură, cursuri de dans și voce sau cursuri de bune maniere. Târgul poate fi vizitat, la nivelul 2 al Mega Mall,...

Help Net susţine Festivalul de Prim Ajutor organizat de Crucea Roşie Română

Help Net se implică în mod constant alături de Crucea Roşie în proiecte ce au ca scop educarea românilor de toate vârstele asupra importanţei cunoaşterii principalelor tehnici de prim ajutor. Astfel, în perioada 11-12 septembrie 2015, Help Net participă la ediţia de debut a Festivalului de Prim Ajutor (FACE) organizat de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, cu scopul informării publicului român cu privire la acordarea corectă a primului ajutor şi susţinerea...

SoNoRo „The Dreamers” 2015 – 10 ani de vise împlinite

A X-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo are loc între 30 octombrie și 16 noiembrie 2015, la București, Arad, Cluj și Iași.

Sânziana Buruiană se pregătește de nuntă

După cum recent ați aflat, Sânziana Buruiană și iubitul ei Nicolae Zuluf s-au hotărât să se căsătorească! Locația au ales-o deja, aceasta fiind "Jubile the Ballroom", mai ales că data marelui eveniment se apropie cu pași repezi.

Organizaţia Salvaţi Copiii demarează seria de dotări din 2015, care va viza 21 de maternităţi şi secţii de nou-născuţi din întreaga țară

Salvaţi Copiii România a donat astăzi secției de neonatologie a Spitalului Judeţean din Piteşti un ventilator pentru suport respirator pentru nou-născuți, în valoare de 80.000 de lei. Aceasta este prima acţiune dintr-o serie de 21 de dotări pe care Salvaţi Copiii le va face până la finalul anului, în întreaga țară.

#9cu0 - Dana Rogoz susține campania de informare “9 luni cu zero alcool”

Unul dintre angajamentele de dezvoltare durabilă ale Ursus Breweries este de a promova un consum responsabil de alcool. În linie cu acest angajament și cu ocazia Zilei Internaționale a conștientizării Problematicii Spectrului Tulburărilor Alcoolice Fetale, Ursus Breweries, în parteneriat cu Asociația Mame pentru Mame lansează campania “9 luni cu zero alcool”, alături de hashtagul #9cu0 în social media. Dana Rogoz, actriță și una dintre mamele responsabile din România,...

LICHIDARI de pana la 80% pentru NUNTILE 2016

Targul Ghidul Miresei 2-4 octombrie 2015, Romexpo Bucuresti.

Joc și joacă la mall Promenada în ultimul weekend de vacanță

Mall Promenada continuă seria evenimentelor gratuite dedicate copiilor în ultimul weekend de vacanță. Înainte de începerea noului an școlar, mall Promenada îi așteaptă pe bucureșteni, cu mic, cu mare, pe 12 și 13 septembrie, de la ora 17:00, la o nouă serie de ateliere educaționale prin joacă, organizate de echipa MiniArtShow. Ambele evenimente au acces gratuit.

Sylvia, schimbare radicala de look! Ii sta mai bine bruneta sau blonda?

Dupa ani buni in care a avut parul blond, Sylvia a recurs la o schimbare spectaculoasa de look. Artista a devenit, cel putin pentru un experiment, bruneta. Sylvia a purtat o peruca din par negru, drept si cu breton, si a aparut astfel la repetitiile pentru noul ei show.

Aniversarea TeenMedia ACADEMY

O sărbătoare a teatrului, după șase ani de cursuri de actorie.

Royal Kindergarten – grădiniță cu educație în limba germană

Pentru părinții care nu au găsit încă grădinița potrivită pentru copilul lor, deși startul noului an școlar se apropie cu pași repezi, avem o veste bună: recent a avut loc deschiderea oficială a Grădiniței Royal Kindergarten (Strada Constantin Stere numărul 40, sector 1).

Fly Project, noapte fierbinte cu patru supermodele

Tudor si Dan de la Fly Project au petrecut pana dimineata alaturi de patru supermodele la filmarea celui mai recent videoclip.