Ellie White, emotii mari! Si-a dus baietelul la gradinita!

Ellie White a trait ieri emotii mari. Baietelul ei, Mihai, in varsta de aproape trei ani, a avut prima zi la gradinita.
Artista si-a inscris copilul la o gradinita din Corbeanca, in apropiere de casa in care locuiesc. Spre surprinderea vedetei, micutul nu a plans, ci s-a acomodat foarte bine in noul colectiv, alaturi de copiii de varsta lui.

“Mihaita a avut ieri prima zi de gradinita. Nu am intampinat probleme pentru ca era deja obisnuit sa isi petreaca timpul alaturi de copiii de varsta lui. Lunile trecute, gradinita la care l-am inscris a avut un program special de vara, asa ca a avut atunci ocazia sa isi cunoasca o parte din viitorii colegi.
Are o prietena, Eva, cu care se intelege foarte bine. La gradinita va sta zilnic de la ora 8 dimineata panp la 4-5 dupa-amiaza cand vom merge sa il luam acasa. Ne dorim sa il dam la inot si sa invete sa picteze, ca si activitati extracurriculare”, declara artista.

In timp ce micutul se afla la gradinita, Ellie White are grija acasa de fetita ei, Alexis Maria, in varsta de aproape patru luni. Alaturi de cea mica, artista merge chiar si in studioul de inregistrare, unde pregateste, in prezent, un nou album.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod