elefant.ro depășește un nou record: 1 milion de comenzi

În doar patru ani, elefant.ro a livrat peste 5,5 milioane de produse în toată țara.

El Dictador aniverseaza 5 ani!

Joi, 20 noiembrie, sarbatorim cinci ani de petreceri El Dictador!

La aniversarea de 5 ani, AFI Palace Cotroceni va gazdui pentru prima data in Romania festivalul LEGO®

AFI Palace Cotroceni sărbătorește 5 ani pe piața din România. Cu această ocazie vor fi organizate o serie de activități și evenimente, principala atracție fiind aducerea Festivalului LEGO® pentru prima oară în România, începând cu data de 9 noiem­brie 2014.

Salvați Copiii organizează, pentru al 14-lea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun

Salvați Copiii România a dat startul înscrierilor pentru cea de-a 14 ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun, continuând astfel tradiția organizării celui mai mare eveniment anual de strângere de fonduri din România. Toate sumele obținute de pe urma evenimentului sunt destinate finanțării programelor noastre educaționale, în vederea asigurării accesului la educație a copiilor proveniți din medii defavorizate.

Fetele de la Amadeus se reinventeaza! Au un super show in care au investit peste 10.000 de euro!

Dupa 14 ani in care au cantat in formula de cvartet clasic si electric, cele patru frumoase artiste din trupa Amadeus se reinventeaza si lanseaza un nou concept de show. Si-au marit formula de spectacol si canta acum alaturi de un band live. Au muncit timp de un an de zile la acest proiect, insa toata stradania si asteptarea au meritat. O spun cei care au avut ocazia sa urmaresca spectacolul in premiera.

Retro Future În Pod la Historia

Hai să ne veselim într-o seară de 7 noiembrie, cu trupa Retro Future, În Pod la Historia! Vor cânta cu artă și zvâc vineri, de la ora 20.00, până târziu în noapte…

NOUL SHOW HOUSE OF DVF, DEDICAT CASEI DIANE VON FURSTENBERG, ÎNCEPE DUMINICĂ, 9 NOIEMBRIE, LA 22:00, NUMAI LA E!

House of DVF, noul reality show de la E!, începe duminică, 9 noiembrie, la ora 22:00 și va fi difuzat săptămânal. House of DVF îi poartă pe telespectatori într-o călătorie unică - aceea a opt tinere hotărâte să devină Ambasador Global al Brand-ului DVF - şi dezvăluie lecţiile de viaţă pe care acestea le primesc pe parcurs de la designerul Diane von Furstenberg.

Alina Manole in concert la Hard Rock Cafe pe 13 noiembrie

BestMusic si Purcari te invita joi pe 13 noiembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti la un concert special cu Alina Manole!

FASHION COCKTAIL SHOW By Georgiana Ionita

Seria evenimentelor glamour continua la Finnish Cocktail&Club. Vineri, 7 noiembrie, incepand cu orele 22:00, la Fashion Cocktail Show, designerul vestimentar Georgiana Ionita ne invita sa admiram colectia Marionette si sa petrecem o seara de neuitat in compania a numeroase vedete.

BASS TURBAT canta cu Alternosfera, Coma, Argatu, Chimie si multi altii la prima editie a Shine Festival

Up To Eleven si Bass Turbat sunt noile confirmari la prima editie a festivalului SHINE care va avea loc vineri 21 noiembrie de la ora 18:00 la Arenele Romane din Bucuresti.

Jocul din Ialta

Joi, 20 noiembrie, frumoasa Ana Sergheievna se va întâlni cu mult-iubitul Dimitri, la Teatrul de pe Lipscani.

Grand Cinema & More transmite în direct de pe scena Royal Opera House spectacolul Elixirul dragostei

Opera îmbină secvenţe de dragoste cu momente comice, pe fundalul celor mai apreciate arii ale compozitorului Gaetano Donizetti.

Dan Teodorescu de la Taxi a lansat „Răul mic vs Răul mare”

Parodia electorală „Răul mic vs Răul mare” este compusă și cântată de solistul trupei Taxi și folkistul Cosmin Vaman.

Din 18 noiembrie, pasionații de lectură, se întâlnesc la Clubul de carte Joie de Vivre

„Lectura este o îndeletnicire confortabilă, solitară, lentă și senzuală”, spune cel mai seducător cititor, Don Juan-ul cărților, Alberto Manguel. Însă, dacă lectura se face în tăcere, în intimitate, discuția despre lectură trebuie făcută într-un loc anume și cu oamenii potriviți. La un ceai, pe o bancă, într-o cafenea sau, mai ales, într-un club de carte.

Lidl inaugurează UN NOU MAGAZIN ÎN Oradea

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 13noiembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 182de magazine. Noua unitate se deschide în Oradea, pe strada Nufărului, nr. 28J, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m², cu o zonă bake-off extinsă. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 26 denoi locuri de muncă la nivel local.

PoetikA si ProzA

În Pod la Historia vă invită pe 6 noiembrie, începînd cu ora 19.00 la PoetikA & ProzA, ediţia nr. 20, un eveniment literar care aduce în fața dumneavoastră proză contemporană, în lectura autorilor. Vor citi din cele mai recente apariţii ale lor Gabriel H. Decuble, Andrei Ruse, Theo Anghel, Ana Muşat, Radu Găvan, Alexandru Despina.

Teatrul Evreiesc de Stat prezintă în premieră pe ţară ÎN VIZITĂ LA DOMNUL GREEN, de Jeff Baron

- o comedie despre prietenie, familie si iertare -

SAMBATA, 08 noiembrie - Devilish Night cu DJ Virgil Battista ( Pro FM) si DJ Robbie Morra

El Dictador te invita la o seara cu doua stiluri diferite de muzica!

Creatorul conceptului va fi prezent vineri la Noaptea Devoratorilor de Publicitate!

Surpriza de proportii pentru devoratori! Insusi creatorul conceptului celei mai lungi nopti dedicate reclamelor de calitate, Jean-Marie Boursicot, participa la cea de-a 19-a editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate.

Jaymay (SUA) & friends pe 6 noiembrie in Beraria H

JAYMAY ( Jamie Seerman), o cantautoare (folk-jazz) din New York din „ categoria ” Katie Melua, Norah Jones cu zeci de mii de fani care ii urmaresc activitatea zilnic si sute de mii de vizualizari si-a propus sa calatoreasca, cunoasca si realizeze cat mai multe colaborari cu artisti diversi din lume.