Dahlia (Dalia Octavia Pusca) lanseaza noul single, Cafeaua!

După succesul înregistrat în vară cu single-ul „Desculţ pe afară”, al cărui clip şi l-a filmat singură, Dahlia (Dalia Octavia Puşcă) revine în prim plan cu o nouă piesă – Cafeaua – semnată Dahlia feat. APTK, de data aceasta, abordând un cu totul alt stil muzical decât până acum, pop cu influenţe reggae. Cu un sound dinamic- Cafeaua este o creaţie a Beat Records, în traducere talentaţii: Bogdan Beciu şi Sever Staicu care, alături de Mircea Tatuc, sunt şi fondatorii proiectului Dahlia & White Stones.
Noul single este în esenţă un dialog între două persoane care s-au despărţit, dar care încă se mai iubesc, mai exact, un dialog între vocea raţională şi oarecum detaşată a  prezentului şi vocea regretului, a părerii de rău  a celui care realizează, abia târziu, pierderea, redată de APTK – Apaticul.

“Am învăţat din proprie experienţă că anumite clişee se nasc doar pentru că spun adevărul pur, chiar dacă, personal, nu cred într-un adevăr absolut. Însă cred sincer că oricine pe lumea asta este mai fericit singur, decât singur în doi...Povestea acestei cafele cu gust de speranţă şi bucurie este povestea vieţii oricărei persoane care a trait o dezamăgire de orice fel.


Este o eliberare şi o declaraţie de independenţă, deşi mesajul evident este cel al unor persoane care înca se iubesc şi îşi reprosează nepotriviri. De obicei, nu mai ai nimic de spus atunci când chiar nu îţi mai pasă deloc :)))) Este şi puţină răzbunare, este şi puţină durere. Este viaţă pură!  Din păcate viaţa ne arată mereu că iubirea nu este de ajuns ca lucrurile să se lege şi să meargă mai departe, armonios. Eu sunt adepta armoniei în orice tip de relaţie şi a eliberării de orice frustrare.” spune Dahlia.

Dahlia a revenit la prima sa dragoste: muzica, în urmă cu un an, după o carieră de aproape12 ani în media atât în presa scrisă, cât si televiziune.  Parcursul său profesional a presupus, până acum, multe experienţe, deoarece s-a aflat în ipostaze şi solicitări dintre cele mai diverse, de la efervescenţa şi spontaneitatea necesare unui prezentator de divertisment, la sobrietatea pe care o impune pupitrul ştirilor, de la rolul de solistă de trupă, la roluri în piese de teatru, pe scena Teatrului Nottara.

Dahlia este absolventă a UNATC, Facultatea de  Actorie, clasa prof.
Catrinel Dumitrescu şi Emil Hossu, precum şi a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti. În momentele de inspiraţie artistică, scrie versuri, texte pe blog sau compune muzică. În timpul liber, caută texte inedite de teatru, pe care le traduce şi le adaptează.

“O altă surpriză de sezon pe care am pregătit-o pentru fanii mei, alaturi de trupa de live (Andrei Frincu, Sebastian Ungureanu, Benjamin Rivalet, Cristi Chelsoi)  o reprezintă si playlist-ul extrem de versatil, creativ si inedi,  pregătit pentru concerte de orice fel, în orice circumstanţe şi pentru orice ocazii – de la piesele sale originale,  coveruri extrem de cunoscute, până la melodii folclorice româneşti” spune Dahlia.

Puteti asculta noul single, Cafeaua, aici: http://youtu.be/hxxOxHUsA_g

Foto: Oana Georgescu
Accesorii: Anca Irina Lefter
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod