Concerte @ Hard Rock Cafe

JOI, 13 NOIEMBRIE, ORA 21:30 – CONCERT ALINA MANOLE

BestMusic si Purcari te invita joi,13 noiembrie, la Hard Rock Cafe la un concert special cu Alina Manole! Alina Manole este considerata una dintre cele mai frumoase voci feminine din muzica tanara si este singurul artist a carui muzica a deschis calea unui gen muzical nou in Romania. Piesele Alinei Manole vorbesc despre practica iubirii, despre amante si divorţuri, temele sunt incomode, dar accesibile oameni...lor cu simtul umorului si inteligenti.

Biletele pentru concertul BestMusic cu Alina Manole din Hard Rock Cafe pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 30 de lei cu loc la masa.

Biletele din zona VIP s-au epuizat.
 

VINERI, 14 NOIEMBRIE, ORA 21:00 – KARAOKE PARTY

Vineri seara, HArd Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii!

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.


 

SAMBATA, 15 NOIEMBRIE, ORA 22:30 – CONCERT HARA


Toamna aceasta HARA îţi dă întâlnire la Hard Rock Cafe, la un concert ritmat, interactiv şi plin de viaţă ! Pe 15 noiembrie eşti invitat să te bucuri de un show vibrant, presărat cu refrene ce au făcut şi fac deliciul a zeci de mii de spectatori, din ţară şi de peste hotare! Vino şi tu să asculţi live “Ploua stele”, “Calling Out For You” “Aiurea”, “Nu-mi pasă”, “N-ai habar”, “Muro shavo” sau “Totaya ye” şi multe altele! Activă încă din anul 20)0, HARA continuă să aducă prospeţime şi diversitate în peisajul muzical românesc, graţie creaţiilor originale ce combină armonios elemente de rock alternativ, electro-pop, sonorităţi celtice şi folclor românesc, cu versuri grăitoare şi o interpretare unică, personală.

...



HARA este singura formaţie din ţara noastră ce a ocupat de două ori prima poziţie la prestigiosul concurs de creaţie “Song Of The Year,” (secţiunea Adult Contemporary), derulat de celebrul canal muzical VH1 SUA. Iar la nivel discografic, trupa a lansat 6 LP-uri şi albumul de colinde tradiţionale româneşti “Marlin, darlin- Paiş'pe colinde ş'o strigătură”, care a fost recompensat cu nemeroase distincţii ale industriei muzicale. Nu uita, pe 15 noiembrie HARA te aşteaptă la Hard Rock Cafe, de la ora 22.30, pentru un show colorat şi imprevizibil, la care vei cânta şi te vei distra...pe săturate! Pretul unui bilet este de 25 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod