Personaje de poveste deschid oficial Christmas at The Grand Chocolate Factory

Bulevardul brandurilor de lux din România, The Grand Avenue, și JW Marriott Bucharest Grand Hotel recreează fabuloasa lume a copilăriei.

Copilul.ro decoleaza spre al doilea deceniu de viata

Mare petrecere, mare! Copilul.ro o anunta cu fast, cu surle si trambite, direct din turnul de control!

37.000 de euro pentru „Ulcica cu garoafe” a lui Luchian și 30.000 de euro pentru “Tulpanul roz” de Tonitza, vedetele Licitației AraArt din data de 3 decembrie 2014

Licitația organizată de Casa de licitații și Galeria de artă AraArt în data de 3 decembrie la Casa Capșa s-a încheiat cu un număr neașteptat de obiecte de artă adjudecate de noi proprietari. Lucrarea vândută cu prețul cel mai mare (37.000 euro) a fost Ulcica cu garoafe, semnată Ștefan Luchian.

Vedetele s-au întâlnit cu „Sf. Vincent”

Ieri seara vedetele, presa si bloggerii au vizionat filmul „Sf. Vincent” – povestea unui băieţel care dezvoltă o prietenie neobişnuită cu un vecin arţăgos care locuieşte în casa de alături.

Anna Lesko și Căpitan în Bucătărie împart daruri

Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 15:30, la Nașul TV, sunteți invitați să urmăriți ediția specială de Moş Nicolae a emisiunii ”Căpitan în bucatarie”.Anna Lesko şi Camelia Căpitanuau vizitatîmpreună un apartament social şi au daruit bucurie celor şapte băieţi care locuiesc acolo.

TRISORII, o comedie irlandeza la Godot

Daca ai avea acces liber la mintile oamenilor? La dorintele, slabiciunile si scenariile fiecaruia? Daca ai vedea mecanismele care ii fac sa decida? Oare nu ar insemna sa le cunosti atat vulnerabilitatea, cat si forta de care sunt capabili?

Copiii care ne fac mândri că suntem români

Joacă rol după rol, filmează reclamă după reclamă, cuceresc festival după festival, țară după țară și, cel mai important, sunt ai noștri. Sunt copii actori români cu vârste între 6 și 12 ani. Susținuti de talent, de o rezistență de fier la lungile ore de filmare în condiții meteo uneori deloc prietenoase și după o muncă asiduă de sute de ore, absolvenții Școlii de Film și Televiziune pentru Copii Micile Vedete lansează joi, 4 decembrie, cele mai recente două filme...

Gama Infant UNO la Conferințele Alfie Kohn

Pe 22 noiembrie 2014 a avut loc, la Hotel Crowne Plaza București, Conferința susținută de Alfie Kohn, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri internaționali pe teme de parenting și educație. Prezentările s-au axat în jurul ideii de Parenting necondiționat, aducând în discuție concepte precum recompensă și pedeapsă, condiționare, amenințare și cooperare.

Vineri, 05 decembrie- These Boots are Made for Dancing!

Vineri, 05 decembrie, lustruieste-ti ghetutele si scoate-le la dans in El Dictador!

„Jocurile foamei: Revolta – partea 1” – filmul numărul 1 în România în primul weekend de la lansare

Filmul „Jocurile foamei: Revolta – partea 1”, cel de-al treilea din bine-cunoscuta serie „Jocurile foamei/Hunger Games”, a debutat pe primul loc în box-office-ul românesc, având peste 66.000 de spectatori în primul weekend de la lansare şi încasări de peste 335.000 de dolari.

PROGRAM decembrie 2014

Joi, 4 decembrie | ora 20.15

Casierii, sărbătoriți pentru prima dată în România, la Carrefour!

Pentru prima data în România, Carrefour sărbătorește ziua casierilor, dedicând data de 14 noiembrie angajaților de la casele de marcat. Pentru a marca această ocazie, Carrefour lansează cartea „De la case adunate”, un volum ce adună povești adevărate, amuzate sau emoționante, scrise de către casieri și inspirate de clienți.

Vedetele au aprins flacara revoltei la avanpremierea Hunger Games

Vedetele, jurnaliştii şi bloggerii au aprins flacăra revoltei aseara, la evenimentul de lansare a filmului “Jocurile foamei: Revolta – Partea 1”.

Festivalul Brazilor de Crăciun 2014: pentru al 14-lea an consecutiv, lumea bună face lumea mai bună

Copiii reprezintă una dintre cele mai vulnerabile categorii sociale din România, peste jumătate dintre ei aflându-se în risc de sărăcie sau excluziune socială1 – este cel mai mare procent înregistrat de la aderarea României la UE, aproape dublu față de media europeană. Nu este de mirare, în aceste condiții, că 67.0002 de copii iau, anual, calea abandonului școlar.

ZIUA PORTILOR DESCHISE @ DALLESGO

22 NOIEMBRIE, 12.00-19.00

Jurnal de introspectie – ziua vernisajului. Seara in care am primit cadou bucata preferata dintr-o camera - tablou

Pe 27.11.2014, artistele Mirela Traistaru, Raluca Ghideanu, Dora Von Grosskarol si-au expus in fata prietenilor, intr-o atmosfera extrem de calduroasa, rezultatul celor doua saptamani de introspectie.

JOI, 04 decembrie - Don't tell him!

Tell him? Don't!

Tendintele din advertising, digital si mobile vor fi prezentate la Future of Media!

Mediul digital se schimba intr-un ritm accelerat, tehnologia avanseaza pe zi ce trece si patrunde treptat in toate activitatile zilnice. Companiile si utilizatorii trebuie sa fie la curent cu noile tendinte si platforme pentru a creste eficienta si a raspunde tuturor asteptarilor.

Logodnicul i-a indeplinit cea mai mare dorinta! De ce este acum fericita Ellie White

Ellie White traverseza o perioada extrem de benefica. Artista, insarcinata pentru a doua oara, este in culmea fericirii de cand logodnicul sau, Doru Tinca, care ii este si manager, i-a indeplinit una din cele mai mari dorinte ale sale.

BUCURESTENII VOR AVEA “CRACIUN ALES LA SALA DALLES”!

Cu cea de-a douazecea editie a Targului Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles care se va desfasura in perioada 28 noiembrie – 23 decembrie.