Băneasa Stylist Contest se apropie de Marea Finală

Băneasa Stylist Contest se apropie cu pași repezi de marea finală. Doar 10 candidați au mai rămas în cursa pentru cele două oferte de colaborare cu Băneasa Shopping City pentru consilierea clienților mall-ului în vederea alegerilor legate de stil.

După trei probe care au solicitat la maximum semifinaliștii, cei trei jurați Băneasa Stylist Contest, Irina Markovits, Ovidiu Buta și Maurice Munteanu au analizat rezultatele și i-au ales pe cei 10 concurenți care au trecut in etapa finala a competitiei.. “Îmbracă o profesie”, „Cel mai urât obiect vestimentar” și “Îmbracă o personalitate din România” au fost cele 3 examene după care viitorii stiliști au fost notați și departajați de către jurați. După multe emoții și răsturnări de situație, scorul a fost foarte strâns.

„A fost o decizie dificilă. Concurenții au muncit mult, au dat tot ce au avut mai bun. Am fost foarte plăcut surprinsă de talentul și dedicarea lor”, spune Irina Markovits, consultant de stil şi jurat Băneasa Stylist Contest.

“Toți sunt talentați, dar unii mai au de învățat, de căpătat experiență. Ceea ce urmează va fi cu adevărat o provocare pentru noi, jurații, pentru că sunt toți foarte buni”, a declarat Ovidiu Buta, stilist şi jurat Băneasa Stylist Contest.



“Sunt extrem de curios să văd cu ce idei vor veni finaliștii.

Am pregătit pentru ei trei probe care le vor testa toate abilitățile pe care trebuie să le aibă un stilist. Și doar doi vor câștiga”, spune Maurice Munteanu, jurnalist de modă şi jurat Băneasa Stylist Contest.

Cei 10 finaliști, Teodora Drăgușin, Lucia Faur, Carmen Moldovan, Matei Norbert Bălan, Ioana Mihaela Teodorescu, Claudia Covatariu, Anca Prodan, Alina Nicoleta Pitilina, Silvia Năstruț, Roxana Bianca Cazamir, se pregătesc acum pentru etapa decisivă a competiției. Notele adunate sunt foarte apropiate, așa că ne putem aștepta la orice în a doua parte a competiției.

Trei probe extrem de bine gândite, îi vor provoca pe cei rămași în concurs să își demonstreze talentul și creativitatea. Și pentru a face totul și mai interesant, toate presupun întâlnirea și interacțiunea viitorilor stiliști cu clienții mall-ului.



Prima încercare la care vor fi supuși finaliștii este ”Felicitarea de Crăciun”.

Participanților li se va desemna prin tragere la sorți câte o familie pe care vor trebui să o consilieze vestimentar pentru o ședință foto emoționantă, de Crăciun. Ei se vor asigura că fiecare mebru al familiei va fi îmbrăcat cât mai fashion și cât mai în ton cu personalitatea sa. La final, familiile vor primi cadou fotografiile pentru a le dărui celor dragi sub formă de felicitare de sărbători.

La a doua probă, ”Ținuta pentru Revelion”, recruții vor fi provocați să creeze o ținută pentru petrecerea de Anul Nou ținând cont de preferințele în materie de fashion ale publicului. Ei vor trebui să se încadreze într-un buget dat și să creeze un outfit pentru un anumit loc de petrecere.

Momentul decisiv este a treia probă, o probă surpriză, care va testa talentul, originalitatea și adaptabilitatea candidaților. Va fi ultima șansă pentru finaliști să impresioneze juriul pentru a câștiga.
Marea Finală va avea loc pe 18 decembrie și este o probă-eveniment, la care clienții mall-ului vor fi așteptați cu surprize, cadouri și un show în care muzica, dansul și simțul estetic al candidaților vor contribui la alegerea câștigătorilor.

Ana Morodan, gazda serialului Băneasa Stylist Contest, difuzat pe canalul de YouTube Băneasa Shopping City, a urmărit îndeaproape concursul și a stat de vorbă cu concurenții, le-a luat interviuri și i-a incurajat pe alocuri în momentele pline de emoții ale așteptării rezultatelor. Ea va aduce în atenția publicului informații inedite, picanterii și exclusivități din culise, până în momentul anunțării câștigătorilor.

Vizitatorii mall-ului și fanii de pe Facebook vor fi invitați să contribuie la crearea probelor care ii vor desemna pe cei doi stiliști Băneasa Shopping City. Contribuţia lor va fi răsplătită cu premii oferite de  magazinele partenere: Accessorize, Aldo, Bamboo, Call it Spring, CCC, Clarks, Collective, D's Damat, Damat Tween, Desigual, Folli Follie, Geox, H&M, H&M MAN, Harmont & Blaine,Help Net, ICON, IL Passo, Ilinca, Jack & Jones, Kenvelo, Lee Cooper, Mango, Marionnaud, Marks&Spencer, Media Galaxy, Meli Melo, Motivi, Napapijri, New Look, NEXT, Nike, NISSA, Optiplaza, Otter, Oxette, Peek & Cloppenburg, Pepper, Naturino, Piazza Italia, Pimkie, Promod, Replay, Reserved, Sephora, Steilmann, Time Out, Tommy Hilfiger, Tommy Kids, Trattoria Buongiorno, UTOK, Women’s Secret, Yves Rocher.

Mai multe detalii pe platforma dedicată competiției www.baneasastylistcontest.ro și pe facebook.com/baneasashoppingcity.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod