WWF-Romania si Floria.ro, parteneriat pentru protejarea naturii salbatice din Romania

WWF-Romania si Floria.ro pornesc, incepand cu luna decembrie 2014, un parteneriat pe 3 ani pentru sustinerea proiectelor WWF de conservare a naturii salbatice din Romania.
Proiectul poarta  numele “Gentleman cu natura” si cuprinde doua componente.

Prima componenta este cea de conservare, prin care Floria se implica in generarea de venituri pentru activitatile din programele derulate de WWF-Romania. In cadrul ei, Floria.ro doneaza 1% din valoarea buchetelor de flori vandute online, pentru protejarea naturii salbatice din Romania.

Clientii Floria.ro au la randul lor posibilitatea sa contribuie direct la sustinerea proiectelor organizatiei WWF-Romania prin achizitionarea ursuletilor de plus WWF, impreuna cu buchetul de flori.

Sumele generate prin aceasta modalitate vor fi investite in proiectele de protejare a habitatului ursilor bruni din Romania ale organizatiei.
In plus, clientii florariei online mai pot contribui prin accesarea butonului "Doneaza pentru salvarea naturii salbatice din Romania", optiune valabila la finalul procesului de comanda.

Cea de-a doua componenta a parteneriatului vizeaza un ansamblu de actiuni strategice si de comunicare, prin care clientii Floria.ro sunt informati despre actiunile de protejare a mediului si promovarea unui stil de viata sustenabil.  Ca prim pas in aceasta zona, in acest final de an Floria.ro a ales sa propuna clientilor sai doar brazi de Craciun crescuti in ghiveci, cu sanse maxime de supravietuire la plantare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod