Ce vor barbatii. De fapt – O traducere din romana in romana pentru comportamentul masculin

Doamnelor, stiti deja ca pentru noi sunteti o ecuatie greu de descifrat. Ca ni se intampla des sa nu va intelegem comportamentul si sa nu stim cum sa reactionam la cuvinte care noua ni se pare aparute din senin :)

Intră în misiunea Cinema City şi prinde “Agentul de la U.N.C.L.E.” în IMAX și 4DX

“Agentul de la U.N.C.L.E.”, cel mai cool și mai stylish film al verii, poate fi vizionat începând cu 21 august în rețeaua de multiplexuri Cinema City. Dacă îți plac filmele de spionaj, “Agentul de la U.N.C.L.E.” este o alegerea perfectă, iar indiferent dacă alegi formatul 2D digital sau experienţa spectaculoasă a vizionării filmului în format IMAX 2D sau 4DX 2D, te vei simți în mijlocul acțiunii, alături de șarmanții protagoniști!

La serbările de Sfântă Maria,POLICOLOR ȘI PRIMĂRIA CIOCĂNEȘTI AU REDESCHIS MUZEUL ETNOGRAFIC, PROASPĂT RENOVAT

În deschiderea celei mai importante sărbători anuale a comunității, Policolor și Primăria Ciocănești au inaugurat sâmbătă, 15 august, Muzeul Etnografic, reabilitat cu materiale donate de cel mai longeviv producător de vopsele din România. Producătorul Policolor, care aniversează anul acesta 50 de ani de activitate continuă, este prima companie comercială care s-a înfrățit cu o comunitate, cu scopul comun de a susține perpetuarea tradițiilor românești străvechi.

NOUA SERIE SĂPTĂMÂNALĂ WAGS DEBUTEAZĂ LA E!

VINERI, 4 SEPTEMBRIE, LA ORA 22:00

Grand Cinema & More va transmite în direct cele mai importante concerte de la Festivalul Internaţional George Enescu în Bucureşti şi alte oraşe din ţară

Pentru prima dată în istoria Festivalului Internaţional George Enescu, iubitorii de muzică clasică din Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Piteşti, Oradea şi Cluj-Napoca vor avea ocazia să urmărească în direct o selecţie a celor mai importante concerte din cadrul Festivalului. În intervalul 30 august – 20 septembrie Grand Cinema & More, în colaborare cu cinci cinematografe partenere vor aduce Festivalul Internaţional George Enescu mai aproape de publicul din întreaga ţară.

1 din 8 utilizatorii romani de Facebook au urmarit campania Special Olympics Romania “Doneaza un fan”

Mii de romani au sustinut Special Olympics Romania cu ocazia Jocurilor Mondiale de Vara de la Los Angeles (25 iulie – 2 august), posturile campaniei Special Olympics fiind vazute de 1.000.000 de utilizatori unici de Facebook din Romania, iar engagement rate-ul paginii fiind de 71 de ori mai mare fata de engagement rate-ul categoriei non-profit (conform Facebrands).

Concert SoNoRo Conac la Biserica fortificată din Viscri

Un nou concert de muzică de cameră marca SoNoRo Conac va avea loc sâmbătă, pe 22 august, de la ora 19:00, în Biserica evanghelică fortificată din Viscri (județul Brașov).

Weekendul pe Promenada: călătorii în Univers și în lumea poveștilor

Pe 22 și 23 august, bucureștenii sunt invitați cu mic, cu mare, la observații astronomice și ateliere educaționale prin joacă.

Spectacolul celebrului COR AL ARMATEI ROSII va cuceri publicul de la Cluj si Bucuresti

In perioada 21 -23 septembrie, publicul din Romania este invitat sa asiste, in premiera, la trei reprezentatii impresionante sustinute de prestigiosul ansamblu RED ARMY CHOIR (Corul Armatei Rosii), condus de Generalul Viktor Eliseev.

Street Art Muzical

O excursie sonoră în parcurile Bazilescu și Kiseleff

Ingrijirea perfecta pentru hainele tale, cu promotia Electrolux, Ariel si Lenor

Electrolux a dat startul promotiei „50 de spalari cadou” pe 15 august. Prin intermediul acesteia, la achizitia unei masini de spalat rufe Electrolux, cumparatorii primesc detergent Ariel si balsam Lenor pentru 50 de spalari. Campania se desfasoara pana la finalul anului 2015.

Dinu Maxer a încins hora în piscină!

Aflat pe litoralul românesc, Dinu Maxer şi soţia sa Deea încing atmosfera în fiecare săptămână la singurul parc acvatic din Sudul litoralului.

MARGARET CHO ŞI NENE LEAKES VOR FI INVITATE SPECIALE ÎN EMISIUNEA FASHION POLICE, CARE REVINE ÎN LUNA SEPTEMBRIE LA E!

Emisiunea de success a postului E! Fashion Police le urează bun-venit amuzantei Margaret Cho şi gălăgioasei NeNe Leakes, în noile episoade care încep miercuri, 2 septembrie, la ora 22:00, numai la E!

Concerte Hard Rock Cafe

JOI, 20 AUGUST, ORA 21.30 – concert JAN AKKERMAN.

Black Friday Love – o mostră de Broadway în centrul Bucureștiului

Avanpremiera unui spectacol despre iubirea în vremea supermarketului.

MOL România acordă 350.000 lei pentru 493 tineri talentați în cadrul ediției jubiliare a programului „MOL – Pot ajuta?”

· Peste 900 de tineri s-au înscris la ediția a 10-a a programului „MOL – Pot ajuta?” · MOL România sprijină cu 350.000 lei 493 tineri sportivi și artiști, prin cele 138 proiecte câștigătoare · În cei 10 ani de existență a programului au fost acordate finanțări în valoare de 2.510.000 lei, pentru 1.665 de tineri sportivi și artiști

Tonifiere în pași de dans, la studioul Arthur Murray

În vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul de dans Arthur Murray Bucuresti sunt dansurile care ajută la tonifiere, precum Swing, Samba, Salsa sau Cha-Cha. Pe langă relaxare și îmbunătățirea posturii, tonifierea este unul dintre cele mai căutate beneficii ale dansului.

Şuie Paparude, Coma şi The Kryptonite Sparks. La Urban Resort #5 @Fabrica & B52

Joi, 20 august, Club Fabrica & B52 prezintă: Şuie Paparude, Coma şi The Kryptonite Sparks. La Urban Resort #5.

Program In Culise 14-23 August

Vineri, 14 August, ora 21:00

Litera lansează cărțile de colorat și activități antistres pentru adulți Grădina secretă și Pădurea fermecată

Editura Litera aduce și în România celebrele cărți de colorat pentru adulți, cu ilustrații de Johanna Basford, traduse în 14 limbi și vândute în peste trei milioane de exemplare. Grădina secretă și Pădurea fermecată sunt o invitație convingătoare la creativitate și relaxare, înfățișând lumi fantastice, create minuțios de ilustratoarea scoțiană și gata să fie aduse la viață prin intermediul culorilor.