Amadeus, mare concert, alaturi de Alexandra Stan, in Moldova de Ziua Independentei

Trupa Amadeus va sustine azi primul concert din cariera alaturi de Orchestra Nationala Simfonica TeleRadio Moldova, in cadrul unui mare eveniment ce aniverseaza Ziua Independentei Republicii Moldova.
Cele patru talentate artiste din Romania au fost invitate sa interpreteze arii de Vivaldi, Ciprian Porumbescu si Schostakovich, sub bagheta dirijorului Arkadi Beryn, care a colaborat inclusiv cu Jose Carreras, Alessandro Safina si Roberto Alagna.

Amadeus va evolua in mijlocul unui spectacol de lumini, artificii si fantani arteziene, show-concept adus direct din Germania si Dubai. In cadrul evenimentului, va sustine un concert si Alexandra Stan.

“Este primul nostru concert acompaniate de o orchestra nationala.
Suntem nerabdatoare si extrem de onorate ca avem aceasta colaborare cu un dirijor de talie internationala. Vom canta in mijlocului unui spectacol impresionant, cu jocuri de lumini, de fantani arteziene si artificii, totul sincronizat cu muzica noastra. Va fi superb!”
, declara Andreea Runceanu.

Trupa Amadeus a concertat anul acesta la mari evenimente internationale: la ziua presedintelui Kazahstanului, unde a fost invitat si Vladimir Putin, la Festivalul de Film de la Cannes, la o mare gala caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor saraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, la un eveniment exclusivist din Sardinia, alaturi de Mika si inainte de Robbie Williams, precum si la evenimentele de lansare a unor noi modele auto si a colectiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra si Dubai. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod