NEBUNIE ÎN PARCUL LUMEA COPIILOR. MII DE BUCUREŞTENI AU LUAT PARTE LA BĂTAIA CU APĂ, ORGANIZATĂ DE PRO FM & DIGI MOBIL

Super distracţie, ieri, în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti. Înarmaţi cu pistoale încărcate cu apă mii de bucureşteni s-au răcorit la cea mai mare bătaie cu apă din România, organizată de ProFM. Startul luptei a fost dat de George Vintilă, după ce cisternele cu apă aduse au fost imediat golite.

Evident, George a fost ţinta numărul unu a tuturor participanţilor. “Fac asta de 5 ani şi sunt pregătit mereu pentru o baie pe cinste. Sunt dotat cu un dispozitiv profesionist de udat şi plec mereu de la bătaia cu apă ud fleaşcă. Însa toată aceasta distracţie merită”, spune amuzat George.

Ajunsă la cea de-a cincea ediţie, CEA MAI MARE BĂTAIE CU APĂ, marca ProFM, organizată în colaborare cu Digi Mobil şi susţinută de Utv, a avut parte de un public numeros şi s-a încheiat cu un concert susţinut de Alina Eremia, Mircea Eremia, Xonia, Havana şi Jessica D.

La final nici artiştii nu au scăpat neudaţi.  “Acum ne facem încălzirea pentru anul viitor, când pregătim o bătaie cu apă şi mai şi”, promite George Vintilă, Dj ProFM. Alături de el la eveniment s-au udat bine şi colegii lui, Mădălina, Nono Semen şi Florin Goldic iar Virgil Batista a ţinut beat-ul sus la platane. Imagini de la bătaia cu apă din Bucureşti pot fi accesate pe www.profm.ro.



Cu ProFM distracţia e mai tare când eşti ud din cap până-n picioare!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod