Duminică avem program: Citim în iarbă, în Herăstrău

Se anunță vreme frumoasă, așa că duminică puteți avea program în Parcul Herăstrău, în zona Roata Mare la evenimentul Citim în iarbă.

Ai văzut filmul? Lupul de pe Wall Street vine în România

”Numele meu este Jordan Belfort. Dacă îți sună familiar, este din cauză că Leornardo DiCaprio a făcut faimoasă titulatura ”Lupul de pe Wall Street” în filmul de succes cu același

EVENIMENTUL PRIMĂVERII ÎN BUCURESTI, LA MAGAZINUL TOMMY HILFIGER KIDS

Invitații speciali și copiii acestora au sărbătorit venirea primăverii în cadrul evenimentului din magazinul Tommy Hilfiger Kids din București, din data de 14 mai, 2014. Situat în Băneasa Shopping City, la etajul 1, acesta este primul magazin Tommy Hilfiger Kids din București. La același etaj se află și magazinul Tommy Hilfiger Sportswear, destinat adulților. Împreună, cele două magazine au o suprafață de 241 de metri pătrați.

Vast Solo IN POd la Historia

VAST SOLO cunoscut pana nu de mult si ca VARIOUS ARTIST este Ovidiu din Iasi cu studiile in artele vizuale la Cluj, acum stabilit in Bucuresti.

Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 22 MAI, ORA 21.30 – CONCERT CELELALTE CUVINTE

Expoziţia Instalart/Obiect/002 inspired by Peroni îşi deschide astăzi porţile pentru vizitatorii Romanian Design Week

Peroni Nastro Azzurro invită vizitatorii Romanian Design Week să descopere o parte din fascinanta lume a brandului, ospitalitatea italienilor şi arta de a fi o gazdă perpetuă şi perfectă, reflectate de lucrările expuse în cadrul expoziţiei Instalart/Obiect/002 inspired by Peroni. Cele 7 lucrări sunt prezentate publicului în cadrul expoziţiei centrale Romanian Design Week, la Palatul Camerei de Comerţ Bucureşti, în perioada 16-25 mai.

Flamenco La Historia cu Tiberiu Gogoanta si Pilar Diaz Romero, vineri, 23 mai

Flamenco este o muzică aparte, dublată de o filosofie a vieţii învăţată pe viu, de către locuitorii regiunii Andaluzia, din Sudul Spaniei, din perioada prigoanei la care au fost supuşi cei mai sărmani dintre ei. Este muzica sfâşietoare a deznădejdii, a tristeţilor profunde, transformată în timp într-o muzică a libertăţii şi a victoriei. În genurile ei grave, muzica flamenco vorbeşte despre însăşi viaţa omului simplu, cu bucuriile şi necazurile lui, cu visurile lui la...

Divertiland, destinația de vacanță estivală all inclusive din București, își deschide porțile pe 30 mai 2014

Peste 120.000 de vizitatori sunt așteptați în cel mai modern parc de distracții din România pentru un nou sezon de distracție și relaxare.

Flamenco La Historia cu Tiberiu Gogoanta si Pilar Diaz Romero

Flamenco este o muzică aparte, dublată de o filosofie a vieţii învăţată pe viu, de către locuitorii regiunii Andaluzia, din Sudul Spaniei, din perioada prigoanei la care au fost supuşi cei mai sărmani dintre ei. Este muzica sfâşietoare a deznădejdii, a tristeţilor profunde, transformată în timp într-o muzică a libertăţii şi a victoriei.

Sportivele Violeta Beclea-Szekely, Monica Iagăr, Otilia Bădescu si Monica Roşu susţin Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor

Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor care se află la a 5-a ediţie şi va avea loc pe 21 iunie la Poiana Braşov este susţinut şi de sportivi români care au obţinut rezultate extraordinare la competiţiile internaţionale, printre care Violeta Beclea-Szekely, participantă şi sustinătoare încă de la prima ediţie, Monica Iagăr, Otilia Bădescu şi Monica Roşu.

Tur de forta in finalul festivalului EUROPAfest

EUROPAfest se apropie cu pasi repezi de finalul inca unei editii de succes, o editie care a adus peste 300 de artisti din 45 de tari, o editie care a creat cadrul celor mai dinamice si interesante interactiuni umane, in care artisti din lumea intreaga au oferit spectacol si emotie.

Fii tu FEMEIA MODERNA! Vino la workshop alaturi de revista Tratamente naturiste!

A trecut un an de la prima ediție a workshopului Femeia moderna. Amintindu-ne de prima experiență și de bucuria tuturor participantelor, care au plecat încărcate de cadouri și mai bogate în cunoștințe, ne-am decis să repetăm evenimentul.

„Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi” - ediţia 24: Trei concerte speciale la Sala Radio

Pentru iubitorii muzicii, luna mai este anual dedicată creaţiilor recente, în contextul manifestării intitulate „Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi” (SIMN), eveniment ajuns la cea de-a 24-a ediţie! Între 24 şi 30 mai 2014, compoziţii contemporane, concepute în mare parte din 1950 până în prezent (cu accent pe creaţiile din ultimii 20 de ani), lucrări marcate de evoluţia ştiinţifică şi tehnologică (muzică electronică sau electroacustică, muzică asistată de...

Route 66 anunță ultimele concerte ale sezonului: The dAdA, Proconsul, Robert Turcescu + alții

Route 66, unul dintre cele mai populare cluburi bucureștene în rândul iubitorilor de muzică live, anunță ultimele concerte din stagiunea actuală. Dacă vreți să-i mai treceți pragul măcar o

Din 23 mai pe marile ecrane, Lora este Dorothy în celebra animație Legendele din Oz

Este frumoasă, talentată și are o carieră muzicală de invidiat. Din 23 mai, Lora debutează pe marile ecrane și dă viață pentru prima dată unui personaj de animație, devenind pentru cei mici Dorothy, una dintre cele mai indrăgite eroine în Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy.

Anul acesta, International Wine Contest Bucharest a ajuns la a XI-a editie!

Anul acesta, pe 22-25 mai, Concursul International de Vinuri Bucuresti ajunge la a XI-a editie, fiind unul dintre cele mai influente concursuri din Europa Centrala si de Est. Vinurile medaliate la IWCB sunt rezultatele jurizarii expertilor straini si romani a peste 700 probe degustate. Specialisti din toata lumea dau verdictul: vinurile valoroase poarta pe sticla medaliile Concursului International de Vinuri Bucuresti ~ International Wine Contest Bucharest.

Margareta Paslaru si jazzistul american Mike Davison sustin in cadrul EUROPAfest 4 workshopuri

EUROPAfest, gazduieste anul acesta 4 workshopuri sustinute de doua personalitati de seama din lumea artistilor nationali si internationali.

Câștigă un Meet&Greet cu Sepultura și 100 de bilete Golden Circle la METALHEAD Meeting

METALHEAD Meeting 2014, ediția de vară, care îi are ca headlineri pe Sepultura, Moonspell și Arkona, se apropie cu pași repezi. Pâna pe 5 iunie, Monster Energy te invită să participi la o

Voluntarii mişcării naţionale „Şi Eu Trăiesc Sănatos! SETS” au susţinut 95 lecţii deschise în şcoli, promovând sportul şi alimentaţia echilibrată

Luna mai reprezintă varful intervenţiilor în şcoli bazate pe metodologii recunoscute internaţional, din cadrul mişcării naţionale “Şi eu trăiesc sănătos!” – SETS. Astfel, 95 de lecţii deschise au fost susţinute de voluntarii Fundaţiei PRAIS şi viu animate de pasionaţii studenţi voluntari din cadrul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti (UNEFS) şi Facultății de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj - adevărate modele pentru copii. 

Mădălin Voicu dirijează la Sala Radio

În prag de vacanţă, ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO vă invită la o frumoasă incursiune în atmosfera plină de farmec a Italiei, graţie Simfoniei nr. 4 - „Italiana”, lucrare semnată de Felix Mendelssohn. Între 1829 şi 1831, compozitorul german a întreprins un tur al Europei, călătorie ce a cuprins şi Italia, ţară care l-a fascinat, impresiille sale de voiaj fiind aşternute apoi pe portativ.