Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 29 MAI, ORA 21.30 – CONCERT VAMA

Joi, 29 mai, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un nou concert VAMA, intitulat “In 3 zile vine vara”.

VAMA este una dintre cele mai populare trupe de rock din tara. S-a format in jurul muzicienilor Tudor Chirila si Eugen Caminschi atunci cand acestia s-au separat de trupa Vama Veche, fondata in 1996. Continuand traditia fostei trupe, VAMA a devenit una dintre cele mai iubite trupe locale. Prin spectacolele si muzica trupei, atat rebelii, cat si visatorii si-au gasit o portita de evadare.

In 2013 trupa a dominat playlisturile radiourilor si al televiziunilor musicale cu piesa "Perfect fara tine", care a ajuns numarul 1 in majoritatea topurilor de specialitate.

Sfarsitul anului a adus si primul DVD din cariera trupei - filmarea concertului din 2012 de la Sala Palatului, alaturi de multe surprize.

Pentru concertul din Hard Rock Cafe biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro si la Hard Rock Cafe la pretul de 70 lei (cu loc la masa).

 

VINERI, 30 MAI, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

Pe 30 mai, de la ora 21:00, te invitam sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.
La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-206.62.61.



SAMBATA, 31 MAI, ORA 22.30 – CONCERT CARITABIL cu TROOPER

Pe 31 mai TROOPER te asteapta la Hard Rock Cafe, la un concert caritabil sustinut in beneficiul tanarului Dan Gaina, unul dintre ospatarii care v-a intampinat de nenumarate ori cu buna dispozitie cand ati trecut pragul restaurantului. Dan a aflat de curand ca sufera de boala Hodginks, o forma de cancer limfatic, ce ii sterge in fiecare zi, putin cate putin, din zambetul cu care ne-a obisnuit.
Impreuna, putem sa ii oferim, "din partea casei", o portie de sanatate!
Pentru TROOPER, intalnirile cu prietenii din Hard Rock Cafe sunt speciale, iar showul pregatit pentru acestia are mereu ceva deosebit: „Trageti aer in piept, lasati toate problemele acasa si haideti alături de noi pentru două ore de nebunie. Si de aceasta data vom avea printre piesele noastre o serie de surprize. Nu spun mai mult, insa vreau să fie foarte clar: venim cu chef de cantat,” spune solistul Alin Coiotu’ Dinca.


Biletele pot fi cumparate de la Hard Rock Cafe si au pretul de 25 de lei.

Toate incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate lui Dan Gaina, care are nevoie de 5000 de Euro pentru efectuarea tratamentului de radioterapie, incepand cu luna iunie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod