Toți pasionații de gătit își pot extinde experiențele culinare pe noul site www.maggi.ro

MAGGI a relansat site-ul www.maggi.ro, un atelier de creație în care toți cei care își doresc să experimenteze, să descopere și să testeze lucruri noi în bucătărie, vor găsi inspirație pentru a găti din toată inima.

Atelierul de creație MAGGI vine cu o noutate: MAGGIpedia. Colecția de rețete MAGGI oferă utilizatorilor rețete în funcție de stările lor de spirit. Pentru că starea de spirit dictează de multe ori întreaga experiență culinară, MAGGI surprinde consumatorii cu introducerea acestui criteriu în selectarea rețetelor. Acum, cei fericiți, relaxați, optimiști sau curajoși, pot găsi pe MAGGIpedia cea mai potrivită rețetă pentru starea lor de spirit.  



Noul site MAGGI România păstrează, totodată, și una dintre cele mai îndrăgite secțiuni din vechiul site: “Gătește cu ce ai în frigider”, un instrument prin care utilizatorii pot căuta rețete în funcție de ingredientele pe care le au la dispoziție.



Noul site MAGGI Romania oferă utilizatorilor informații utile despre un stil de viață echilibrat, adresând teme precum timp liber, nutriție, sport, hobby etc. Utilizatorii se pot alătura atelierului de creație și își pot extinde experiențele culinare, prin abonarea la newsletter sau printr-un simplu LIKE la pagina de Facebook MAGGI România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod