Pe 1 iunie, Sore Mihalache va fi pictată live de către artistul Guido Daniele, în Băneasa Shopping City!

Între 30 mai și 9 iunie, Băneasa Shopping City prezintă, în premieră în Romania, o colecție de fotografie unică, celebră în toată lumea: „Handimals – Wildlife on the Human Hand”.
„Handimals – Wildlife on the Human Hand” semnată de Guido Daniele cuprinde 24 de fotografii ale unor picturi pe mâini, ce ilustrează diferite animale. Detaliile fine şi poziţia atent studiată a mâinilor subiecţilor fac din lucrările care compun această colecție copii fidele ale naturii. Atât picturile, cât și fotografiile sunt realizate de artistul Guido Daniele.

Pentru a celebra inaugurarea interesantei colecţii, pe 1 iunie, Sore Mihalache va fi pictata de artistul italian.
Evenimentul va avea loc începând cu ora 11:00, în zona Town Square (lângă brutaria PAUL) la parterul centrului comercial Băneasa Shopping City. După sesiunea de pictură, Sore va sta de vorbă cu fanii săi și va oferi celor prezenți autografe. Artista este primul model din România cu care Guido Daniele va colabora.

Cu o experienţă de peste 40 de ani în domeniul artei, Guido Daniele s-a remarcat ca ilustrator hiper-realist. Artistul a devenit celebru pentru picturile sale extrem de creative: așezându-și modelele în diverse poziţii, Guido le folosește corpul drept pânză vie, recreând portrete și peisaje uimitor de realiste.
De-a lungul timpului, lucrările sale au fost aplaudate în toată lumea.

Evenimentul „Handimals – Wildlife on the Human Hand” face parte din săptămâna pe care Băneasa Shopping City o dedică familiei, oferind experiențe noi și inedite, prin care vizitatorii de toate vârstele își pot exersa imaginația creativă.

Totodată, unul dintre vizitatorii centrului comercial se va bucura de o experiență unică: va fi protagonistul următoarei sesiuni de live painting. Guido Daniele va picta următoarea sa creație pe mâna unui român norocos, pe data de 8 iunie, începând cu ora 16:00! Pentru a câștiga, participanții trebuie să completeze cuponul oferit de către promoterii din centrul comercial.

În același timp, în primele două weeked-uri din luna iunie, cei mici vor putea face primii pași în lumea artei, inspirați de picturile lui Guido Daniele.
În cadrul atelierelor organizate în parteneriat cu şcoala de artă Rembrandt, copiii vor învăța tehnici de quiling, origami sau decorare de mănuşi.

Mai multe detalii despre colecția „Handimals – Wildlife on the Human Hand”, concurs și programul atelierelor pentru copii sunt disponibile pe http://www.baneasashoppingcity.ro/ro/evenimente/item/1296.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod