Mega Mall inaugurează weekendul studenților cu discounturi speciale de 20%

În cadrul evenimentului Back to Campus, studenții se vor bucura de numeroase activităti sportive, programe de recrutare și dezvoltare personală.

Andreea si Patricia de la Amadeus au schimbat 50 de haine in 3 minute. Iata cum a fost posibil!

Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu, artistele din trupa Amadeus, au petrecut o dupa-amiaza de neuitat intr-un mall din Bucuresti unde au experimentat in premiera cabina virtuala de proba.

TOAMNA ACEASTA, MERGI PE RITMUL TĂU ALĂTURI DE DIVA!

Personalități din România se alătură campaniei de toamnă DIVA.

„Sosia” Antoniei s-a lansat in muzica! Uite cat de mult seamana cu celebra cantareata si cum suna piesa ei de debut

O fată frumoasă, care poate fi confundată ușor cu Antonia, o melodie care are toate șansele să devină hit și un videoclip pe măsură. Toate acestea garantează succesul piesei „Mult mai bine” un produs realizat de Moving Records în colaborare cu Timeea Mureșan.

Cum sună prima piesă Radio Killer în limba română?

E deja octombrie, toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, și e timpul pentru o nouă piesă semnată Radio Killer...nu orice piesă, ci o premieră cool, care nu poate lipsi din cele mai tari playlist-uri. „Mi-e dor”, compusă în studiourile HaHaHa Production, este prima producție în limba română a proiectului.

Emoții folk în TRIBUTE Club

O nouă săptămână cu evenimente muzicale care urmează să aibă loc în zilele de joi, vineri și sâmbătă în casa muzicii live.

Naşterea din weekend. Supermama Andreea Paul a generat o furtună pe Facebook!

Deputata liberală a vrut să susţină femeile, dar a reuşit să provoace o controversă despre statutul familiei din România

Ziua Micului Dejun la McDonald’s

Luni, 12 octombrie 2015, este Ziua Micului Dejun la McDonald’s! Vestitul Cheese McMuffin cu Ou și cafeaua aburindă, 100% Arabica, au fost oferite din partea casei tuturor clienților care au vizitat restaurantele McDonald’s până la ora 10:00.

concerte @ Hard Rock

Joi, 15 octombrie, ora 21.30 – Concert TRIBUT U2 CU ZEN GARDEN.

Peste 200 de copii la selecţiile de tenis şi judo de la Stejarii Country Club

Peste 200 de copii au participat la selecţiile de tenis şi judo organizate la Stejarii Country Club, în compania Simonei Halep, Irinei Begu şi a Alinei Dumitru.

NUNȚI DE ITALIENI

ÎNCEPÂND DIN 14 OCTOMBRIE, ÎN FIECARE MIERCURI, DE LA ORA 23:00, PE TLC.

Moştenirea lui Vadim Tudor: două fiice fără viitor şi pline de datorii!

Lidia şi Eugenia au intrat în atenţia televiziunilor din România imediat după moartea tatălui lor, devenind personaje în emisiuni tabloide

Dosar. Adevărul despre Paula Iacob, cea mai puternică femeie-avocat din România!

O viaţă ca-n filme: a devenit turnătoare a Securităţii la vârsta de 20 de ani şi l-a apărat pe fiul dictatorului Nicolae Ceauşescu la începutul anilor '90

HARD ROCK CAFE BUCUREŞTI LANSEAZĂ MENIUL VEGETARIAN

Hard Rock Cafe Bucureşti sărbătoreşte luna dedicată vegetarianismului, incluzând în bine-cunoscutul său meniu, pentru un interval limitat de timp, o serie de preparate fără carne. Noul meniu a devenit disponibil începând cu 1 octombrie, când se serbează Ziua Mondială a Vegetarienilor și cuprinde o selecţie de burgeri, wrap-uri, salate şi sucuri naturale.

ANDREI GHEORGHE A TRECUT LA SPORTURI EXTREME: S-A APUCAT DE ECHILIBRISTICĂ PE… CISTERNĂ

Andrei Gheorghe, în echilibru perfect pe o cinsternă! Aşa şi-a început dimineaţa DJ-ul ProFM. Alături de colegul lui, Greeg, de la matinalul ProFM, Andrei Gheorghe, a urcat pe o cisternă plină cu carburant şi a traversat-o fără teamă.

Laboratorul de Noapte isi incepe stagiunea. “Pescarusul” si “Arlechino moare?”, din nou in repertoriul Teatrului L.S. Bulandra

„Pescarusul” si „Arlechino moare?”, spectacole-laborator conduse de Antoaneta Cojocaru in cadrul Proiectului „Laboratorul de noapte” vor avea primele reprezentatii din noua stagiune, joi, 1 octombrie 2015, orele 19:00, in Sala Toma Caragiu Studio Space („Pescarusul”) si duminica, 4 octombrie 2015, orele 20:00, Sala Liviu Ciulei (Laborator).

Mese de poveste cu AGRICOLA: Nuggets si Strips din piept de pui fără E-uri

Masa este unul dintre cei mai atenți martori ai evenimentelor din viața noastră. Fie că este masa de bucătărie, de living sau terasă, masa este asemenea unei cărți de povești: ea păstrează toate întâmplările și momentele cărora le-a fost scenă. AGRICOLA relatează, în cea mai recentă campanie de imagine, trei astfel de povești, dintre care una poate fi chiar a ta.

Piesa lui Dan Balan in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile

Dan Balan atinge un nou succes The Rolling Stone, una din cele mai celebre publicatii americane, a dezvaluit Top 50 cele mai celebre hit-uri din toate timpurile, interpretate de trupe de baieti.

Concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 1 octombrie, ora 21.00 – Concert FAMELESS

Horia Tecău a jucat tenis cu micii săi fani la Stejarii Country Club

Stejarii Country Club a organizat sâmbătă, 26 septembrie, un eveniment dedicat copiilor, care s-a bucurat de participarea deosebită a lui Horia Tecău. Campionul de la Wimbledon a realizat un schimb de mingi cu cei mici, i-a învățat mișcările de bază și le-a dat sfaturi despre importanța practicării tenisului.