Proprietarul Clubului Colectiv anchetat de procurori! Nu exista autorizație pentru artificii!

31 Octombrie 2015
Colectiv Club SRL este firma care deţine clubul în care s-a produs tragedia, proprietar fiind Alin Anastasescu. Acesta mai are doi asociaţi

Acţionarul principal al firmei care deţine Clubul Colectiv din Capitală, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost rănite într-un incendiu izbucnit în timpul unui concert, este Alin Anastasescu, conform agenției Mediafax.


Pe pagina sa de Facebook, Alin Anastasescu menţionează că este managing partner şi co-fondator al clubului, iar pe contul Linkedin Alin Anastasescu precizează este absolvent al Facultăţii de Arte.

Din mai 2013, el este co-fondator şi managing partner la Clubul Colectiv, iar din ianuarie 2011 este şi producător la Cevadevis.ro., unde a realizat matriale de publicitate pentru branduri cunoscute şi a mai organizat evenimente la firma Sasquatch pentru brandul Mountain Dew.

Anastasescu a mai lucrat pentru compania Emagic Entertainment/Danube Event Services la organizarea unor concerte pe care renumite trupe internaţionale le-au susţinut în România.

Clubul Colectiv se află pe strada Tăbăcarilor nr.
7 din Sectorul 4 al Capitalei şi funcţionează într-o hală din fosta fabrică "Pionierul".
Vineri seară, clubul găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war".
Intrarea la acest concert a fost liberă, iar accesul în club s-a făcut începând cu ora 20.30.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod