Virgil Iantu, un gentleman adevarat. Iata ce provocare a acceptat in aceste zile!

In ultima vreme, cunoscutul artist s-a dedicat mai mult carierei muzicale, dar isi face timp intotdeauna pentru a sustine o cauza buna. De curand, Virgil Iantu s-a implicat intr-o campanie de suflet care sustine programul national de reconstructie mamara.
In urmă cu câteva zile a fost lansat un site de promovare a programului naţional de reconstrucţie mamară. Prin intermediul acestuia, femeile sunt informate cum pot beneficia gratuit de această procedură.

Femeile care au suferit o operaţie de mastectomie pot afla prin campania  „Eşti o învingătoare” (estioinvingatoare.ro) care sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze pentru a fi incluse în programul naţional de reconstrucţie mamară.

“Este o campanie sociala in care ma voi implica in urmatoarea perioada, alaturi de Romger Medical si Mentorul campaniei, Beatrice Popovici Vilcu.
Va invit sa parcurgeti informatiile de acolo, iar daca aveti cazuri pe care doriti sa le semnalati si care au nevoie de ajutorul nostru, asteptam mesajele voastre, atat eu, cat si Beatrice!”
, spune Virgil Iantu.

Lansarea site-ului a avut loc in prezenta unora dintre cei mai cunoscuti medici din domeniu, dar si a presei si vedetelor: Anca Lungu, Roxana Ciuhulescu, Cristina Cioran, Dana Savuica, Sonia Argint Ionescu, Florentina Opris.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod