Primaria orasului Avrig readuce la viata gradinile baroc ale baronului Samuel von Brukenthal

Primăria Avrig, în calitate de Lider Partener al proiectului „CultTour - Patrimoniu cultural ca punct de interes major in dezvoltarea turismului sustenabil”, finanţat de către Uniunea Europeană în cadrul Programului Transnaţional de Cooperare Sud-Estul Europei, organizează in perioada 3-4 iunie 2014, evenimentul „Conferinţa Finală a Proiectului „CultTour " care se va desfăşura la Reşedinţa de vară Samuel von Brukenthal din Avrig, unul din siturile pilot ale...

Cristian Mandeal şi Vlad Stănculeasa pe scena Sălii Radio, în concert Enescu-Mozart-Richard Strauss

Primul concert al Orchestrei Naţionale Radio din ultima lună a stagiunii 2013-2014 – programat vineri, 6 iunie (19.00) – propune publicului o întâlnire cu doi mari artişti români de talie internaţională: dirijorul CRISTIAN MANDEAL şi violonistul VLAD STĂNCULEASA, concertmaestru al Orchestrei Simfonice din Gothenburg (Suedia) şi cu lucrările a trei mari compozitori: Enescu, Mozart şi Richard Strauss, de la a cărui naştere se aniversează 150 de ani.

Unde ieșim în iunie? 16 concerte și festivaluri de trecut în agendă

În luna iunie, câțiva artiști de talie internațională își fac drum și prin țara noastră cu ocazia unor concerte singulare sau a primelor festivaluri ale verii. Am adunat pentru voi 16

Se lanseaza Colosseum Summer Park

Ziua Copilului deschide sezonul distractiei la Colosseum Retail Park. In weekend-ul 31 mai - 1 iunie se lanseaza Colosseum Summer Park, un loc de relaxare, distractie si joaca in aer liber, care va ramane deschis pe toata perioada verii.

Vedetele au adoptat look-ul Maleficent

Ieri seara vedetele, presa si bloggerii s-au întâlnim în avanpremieră cu cea mai așteptată poveste a sezonului: Maleficent. Un film cu o poveste fascinantă, în care Angelina Jolie are rolul principal.

Brutăriile Paul sărbătoresc 125 de ani de tradiție franțuzească

Brutăriile Paul „Maison de Qualité fondée en 1889” aniversează anul acesta 125 de ani de tradiție în arta panificației și patiseriei.

De Ziua Copiilor, Băneasa Shopping City se transformă în universul distracției pentru cei mici!

În luna dedicată copiilor, Băneasa Shopping City se transformă într-un adevărat univers al distracției pentru cei mici: întâlniri cu vedetele preferate – de la Sore la personaje Disney, un meci de baschet ca în „Space Jam” și cele mai fascinante experiențe educative.

Formatia PHOENIX se intoarce in Bucuresti, in 13 iunie, in cadrul unui concert inedit in clubul REPUBLIC

Pentru a ne aminti ca formatia are scoala muzicala a anilor ‘60, ‘70, si ca inainte de a fi Phoenix, au fost “Sfintii” influentati de Beatles, Bob Dylan, Rolling Stones, Byrds, The Doors, Kinks, actuala componenta va prezenta in cadrul evenimentului interpretari inedite, personalizate, din repertoriul celor care “ne-au dat nume” cand eram “in umbra marelui URSS” in cadrul unui eveniment prezentat de Bestmusic Live Concerts si METALHEAD.

Aseara am sarbatorit Vintage!

5 ani de distractie neintrerupta, 5 ani de prietenie, 5 ani de cand dam tonul distractiei in Centrul Vechi!

Vama, show acustic-surpriză la Hard Rock Cafe!

Pe 29 mai, Vama va susține probabil ultimul concert de club până la toamnă, așa că trupa a ales să le facă o surpriză fanilor adevărați! Pe scena Hard Rock Cafe, VAMA va cânta o parte din

Gala AVANPREMIERE 14

Aseara a avut loc cea de-a 14-a editie a Galei AVANPREMIERE, cel mai mare eveniment de moda multibrand al sezonului. Evenimentul s-a desfasurat la Muzeul National de Arta Contemporana.

Diana cu Vanilie. The Book, lansare eveniment la Bookfest 2014

Cuvintele voastre îmi fac inima să tresalte şi îmi dau seama că am nevoie de voi, aşa cum voi îmi spuneţi că aveţi nevoie de scrierile mele - Diana Sorescu

VINERI 30 MAI/ SAMBATA 31 MAI- PARTYdUL DICTADOR!

Vineri si sambata vii la "vot" in club El Dictador!

Phenomena Laboratory, lansare neconvențională la Garajul Ciclop din centrul Bucureștiului

Garajul Ciclop de pe bulevardul Magheru din Capitală a găzduit, spre finalul săptămânii trecute, evenimentul de lansare al Phenomena Laboratory, transformând, pentru o seară, cea mai veche parcare supraetajată din București într-un laborator de design, arhitectură și modă. Scenografia a fost gândită astfel încât să amplifice interacțiunea publicului cu brandurile prezente la eveniment.

Familii de muzicieni la Sala Radio - Maria şi Cristian Florea, Simina şi Gabriel Croitoru

Dacă din cele mai vechi timpuri importante secrete ale unui meşteşug se transmiteau adesea din generaţie în generaţie, şi astăzi talentul şi măiestria artistică se “predau” mai departe construind o frumoasă poveste în familii de “slujitori ai scenei”.

Reinventează-te înainte de sosirea verii - curs mixt de styling şi accesorizare

Gândit pentru a se potrivi programului aglomerat din timpul verii, cu weekend-uri la munte sau la mare și ieșiri la terasă, cursul cuprinde șase ședințe, grupate în trei tematici - styling,

Amadeus canta hitul international Indila – Derniere Danse! Promoveaza Bucurestiul ca Micul Paris peste hotare! VIDEO

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis, cele patru artiste din trupa Amadeus, surprind placut inca o data iubitorii muzicii de calitate si lanseaza un cover al renumitului hit international “Derniere Danse”, interpretat de Indila.

Paul deschide o nouă locaţie în Sun Plaza Mall

Din dorinţa de a fi cât mai aproape de consumatorii săi, Paul România anunţă deschiderea unei noi brutării de tip chariot în centrul comercial Sun Plaza Bucureşti Mall. Aceasta se află la parter, într-o zonă intens circulată, chiar lângă locul de joacă pentru copii.

De 1 iunie, CORUL DE COPII RADIO şi personajele lui WALT DISNEY vă aşteaptă în „Cişmigiul copiilor”!

Duminică, 1 iunie, de la ora 12.00, de Ziua Internaţională a Copilului, CORUL DE COPII RADIO vă aşteaptă în Parcul Cişmigiu din capitală la o întâlnire specială cu muzica şi cu celebrele personaje de poveste ale lui Walt Disney!

Pe 1 iunie, Sore Mihalache va fi pictată live de către artistul Guido Daniele, în Băneasa Shopping City!

Între 30 mai și 9 iunie, Băneasa Shopping City prezintă, în premieră în Romania, o colecție de fotografie unică, celebră în toată lumea: „Handimals – Wildlife on the Human Hand”.