LASHEZ ANGELS by RITA MURESAN

Pe 11 iunie, ora 19.30, pe terasa de pe acoperisul Promenada Mall va avea loc lansarea colectiei “LASHEZ ANGELS by RITA MURESAN”, o colectie cu un mesaj special, editie limitata, cu atentie pe detaliu si lucru manual, ce se va comercializa in lantul de magazine Lashez. Colectia "LASHEZ ANGELS" s-a nascut din dorinta de a transmite un mesaj spiritual cu ajutorul culorilor si a hainelor. "Angel" inseamna "mesager" sau "cel trimis". Imaginea “LASHEZ ANGELS” este nimeni alta decat Gloria Muresan, fiica cea mica a creatoarei de moda.

Stilul Rita Muresan se potriveste cu stilul Lashez, fiind unul romantic, inocent si vesel.  Colectia este alba, de vara, cu accente de culoare in functie de fiecare mesaj in parte: Arhanghelul Mihail- albastru indigo, Arhanghelul Gabriel-alb, Arhanghelul Rafael-verde, Arhanghelul Uriel-auriu, Ingerul pazitor-alb. Ideea principala a colectiei este eticheta, asemanatoare unei mici carti, pe care se vor gasi toate informatiile despre Ingeri si Arhangheli, cine sunt ei, cum putem intra in contact cu ei si cum ne pot ei ajuta.

Nu va fi o clasica parada de moda, prezentarea produselor se va face intr-o maniera unica, o combinatie reusita de spectacol, decor, muzica si lumini, pusa in scena de talentatul designer Emil Comedie, masterant in "Importanta detaliului" la Universitatea Nationala de Arta.

Evenimentul incepe cu un spectacol sustinut de Arta si Promenada. Dupa vizionarea colectiei, va avea loc un cocktail intr-o zona private pentru invitatii oficiali, parteneri si presa. Seara se va incheia cu un concert sustinut 3 SUD EST. 2 % din vanzari vor fi donati catre Casa de copii “ Inger Alb”.



Incaltamintea este realizata de Minelli Boutique, brandul designerilor Ionut Glavan si George Stefanescu. Este una din acele marci ajunsa la maturitatea cu participarea la diferite festivaluri de moda interne si internationale, printre care DubaiFashion Week.

Venind mereu cu ceva nou, ei au colaborat cu mai toate marile nume din moda romaneasca. Pentru aceasta colectie au creat o sanda care se potriveste cu tema aleasa.

Fotografii Gloria Muresan: Andreea Retinschi;
Hair Styling: Angelic Studio;
 Make up: Alex Radulescu si Paese.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod