Sexy absolventa! Bianca, Top modelul din Amadeus a terminat liceul!

Bianca Gavrilescu, frumoasa artista din trupa Amadeus, cea care a castigat trofeul Top Model Romania, a absolvit colegiul national de muzica George Enescu.
Superba roscata a luat parte la ceremonia de final, purtand clasica roba si toca de culoare neagra si o esarfa grena cu insigna scolii unde a urmat cursurile in ultimii sapte ani.

Cocheta din fire si avand o silueta impecabila, artista inalta de 1,80 metri, a purtat pe dedesubt o rochie colorata pana deasupra genunchiului, iar in picioare sandale cu barete subtiri care i-au pus in evidenta picioarele superbe.

Bianca se pregateste acum de examenele de Bacalaureat, dorind sa continue studiile muzicale si sa urmeze Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.

“De 7 ani de zile urmez colegiul national de muzica George Enescu.
A fost o perioada foarte frumoasa in care am legat prietenii stranse cu toti colegii. Imi amintesc cum ieseam de la scoala si mergeam in parc pentru a canta la vioara sau la instrumentele pe care le studia fiecare. Cel mai mult ma bucur de faptul ca profesorii m-au sustinut atat in cariera muzicala, alaturi de Amadeus, cat si in cea de model. Urmeaza acum Bacalaureatul si in toamna examenele de admitere la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti”,
declara Bianca Gavrilescu.

Bianca a castigat titlul „Top Model Romania”, iar anul trecut a ocupat locul II la competitia internationala „Most Liked Model Awards” desfasurata la Cannes.

Tanara a prezentat pentru multi designeri consacrati precum Catalin Botezatu, Laura Olteanu, George Hojbota, Cristiana Purdescu, Andreea Dogaru si a participat la caravana Fashion TV la Monaco, Cannes, Roma, in Austria sau Ibiza.

Prima dragoste a Biancai a fost insa muzica.
A participat si a castigat multe competitii muzicale, iar de anul acesta face parte din trupa Amadeus, avand ocazia sa concerteze acum atat in Romania, cat si peste hotare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod