Tu pe ce picior dansezi când auzi noua piesă a lui Speak?

Dacă dansezi bine, atunci i-ai pus probleme lui Speak. Trebuie să-l iei uşor şi să-i spui „pe ce picior dansezi”, altfel s-ar putea să se încurce.

Premieră în muzica românească: trupa Zmeitrei a strâns pe Kickstarter banii pentru primul album

Albumul va fi produs sub îndrumarea producătorului premiat cu Grammy, Ian Brennan.

Licitația AraArt din 15 iulie ne invită la o incursiune în universul plin de lirism al picturii românești

Miercuri, 15 iulie 2015, AraArt organizează o licitaţie cu lucrări de artă plastică şi decorativă, printre care se numără nume cu greutate în istoria picturii românești: Gheorghe Petrașcu, Ion Andreescu, Nicolae Grigorescu, Ștefan Luchian, Nicolae N. Tonitza, Octav Băncilă, Theodor Aman. Expoziția care anticipează Licitația este deschisă colecționarilor și iubitorilor de artă la Casa Capșa în perioada 13-15 iulie, între orele 11 și 19.

Craiova e clasică în cartier

Filarmonica Oltenia a e plecat prin cartiere. Aflat la cea de-a treia ediție, „Turneul în Oraș” a împărțit Cetatea Banilor în cinci zone, unde, seară de seară, timp de aproape o săptămână, craiovenii se vor delecta în acorduri de muzică clasică.

Cele mai puternice 7 lecții de leadership

Cei 7 liceeni români care au urmat cursurile de leadership organizate de Honeywell la U.S. Space & Rocket Center s-au întors acasă inspirați și plini de energie. 308 elevi din 40 de țări au avut ocazia să participe la ediția din acest an a Honeywell Leadership Challenge Academy (HLCA), un program unic de leadership, ce a durat două săptămâni, la US Space & Rocket Center (USSRC) din Huntsville, Alabama.

NOUA SERIE-DOCUMENTAR MEDICI ÎNCEPĂTORI, CARE URMĂREȘTE VIEȚILE PROFESIONALE ȘI PERSONALE A ȘASE MEDICI REZIDENȚI, ÎNCEPE LUNI, 6 IULIE, LA ORA 22:00, LA DIVA

Telespectatorii Diva au devenit fani înfocați ai problemelor cu care s-au confruntat tinerii medici din serialul Anatomia lui Grey. Acum, noua serie-documentar Medici începători, care are premiera la Diva luni, 6 iulie, la ora 22:00, le oferă șansa de a vedea același tip de viață - însă pe viu, în mod real. În Centrul Medical Universitar Vanderbilt din Nashville, SUA, facem cunoștință cu șase rezidenți care se străduiesc să jongleze cu problemele lor personale și...

Locomotiva HORA - prima galerie cu tradiție pleacă în călătorie cu ”Trenurile Soarelui”

De astăzi, pasagerii care aleg să călătorescă spre Litoralul Mării Negre au ocazia să admire și să călătorească cu un tren care iese din tipare prin galeria de artă neconvențională de pe locomotivă.

A treia ediție a caravanei “Rabla pentru Periuța Ta” 2015, la final

· În trei ani de Caravană, programul „Rabla pentru periuța ta” a ajuns în 11 orașe din toate regiunile țării și a schimbat aproape 30.000 de periuțe de dinţi · Statisticile de anul trecut arată că românii îşi schimbă periuța de dinți o dată la 1,5 ani

DIGI24 ESTE SINGURA TELEVIZIUNE DE ŞTIRI CARE TRANSMITE ÎN DIRECT DIN GRECIA

Duminică, în ziua Referendumului din Grecia, Digi24 a pregătit un program special

PESTE 16.000 DE BUCUREȘTENI AU PARTICIPAT LA COCA-COLA #HAPPYMOVES

Peste 16.000 de bucureșteni au venit weekend-ul acesta în Piața Universității și au participat la Coca-Cola Happy Moves.

Antonia și Lipton Ice Tea dau tonul sezonului estival, prin noua campanie „Mi-e vară”

București, 29 iunie. Lipton Ice Tea lansează campania „Mi-e vară”, împreună cu două noi sortimente de ice-tea răcoritor, în ediție specială: o combinație fresh de piersică și guava și un amestec special de mango, cocos și lime. Colaborarea cu Antonia continuă de-a lungul verii, după ce artista a devenit imaginea Lipton în cadrul campaniei educaționale „Ce-ai în ceai”. Astfel, Antonia este personajul principal al celui mai nou spot TV Lipton Ice Tea și va fi...

SERIILE HOLLYWOOD CYCLE ȘI SEX WITH BRODY DESCHID SEZONUL PREMIERELOR PLINE DE RĂSTURNĂRI DE SITUAȚII LA E!

E! Entertainment Television a anunțat, pe 1 iulie, în cadrul unui eveniment la care a luat parte și cunoscutul designer român Stephan Pelger, premierele verii și ale toamnei 2015. Cu această ocazie, au fost lansate câteva premiere absolute la E!, dar și sezoane noi ale show-urilor deja consacrate, precum Keeping Up with The Kardashians sau House of DVF, printre altele.

Pe 3 și 4 iulie se inaugurează Recul, un spatiu nou de cultură, teatru și improvizație

Pe 3 și 4 iulie inaugurăm Recul, un spațiu nou, fain, cu de-ale artei pe strada Cercului la numărul 6. Când se lasă seara peste București, haideți la noi, este loc de cultură de băutură. Avem Recul pentru prima oară și de-acum încolo!

CORUL DE COPII RADIO, la Iaşi: Ultimul turneu înainte de vacanţa de vară

CORUL DE COPII RADIO, ce aniversează anul acesta 70 de ani de la înfiinţare, un ambasador artistic al României peste hotare, participă ca invitat special pe 4 şi 5 iulie la IAŞI, la a III-a ediţie a Festivalului Coral Internațional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”, în cadrul căruia s-a organizat şi Concursul Internaţional Coral „Cantus Mundi”.

Life Care aniversează 10 ani printr-un mega concert INNA, o super tombolă și lansarea unui Record Mondial!

Life Care, prima companie BIO românească, aniversează 10 ani de existență. Life Care a pornit la drum în 2005 cu hotărârea de a le oferi românilor fericire în fiecare zi prin sănătate, frumusețe și soluții pentru o viață mai bună. Pentru că aniversarea a 10 ani de succes reprezintă un prilej important de bucurie, Life Care marchează momentul printr-un mega concert INNA, ce va avea loc pe 4 iulie în Fratelli Lounge București. Oricine își dorește să ia parte la...

Pepsi a scos distracția la lumină și ia la purtare la Electric Castle

Pepsi® România, partener Electric Castle la cea de-a treia ediție a festivalului, a oferit fanilor prezenți la eveniment o serie de experiențe originale, concepute în cadrul campaniei globale Pepsi Challenge.

Samsung a lansat prima Galerie de Artă SUHD

Artiștii expuși în cadrul galeriei au fost aleși de ambasadorii Samsung și de public.

Carmen Negoita o va intervieva pe Catrinel Menghia la festivalul de moda de la Alba Iulia si Sibiu

Carmen Negoita se va implica anul acesta in desfasurarea festivalului de moda Feeric Fashion Days ce va avea loc incepand cu 4 iulie la Alba Iulia si Sibiu. Cunoscutul fashion blogger roman va avea ocazia sa intalneasca si sa intervieveze designeri de peste hotare precum si pe renumita actrita Catrinel Menghia, cea care va lansa propria colectie de genti in cadrul evenimentului.

Festivalul SHINE 2015: Reguli de acces si multe informatii utile

Zdob si Zdub, Alternosfera, Triggerfinger, Luna Amara, Coma, Grimus, Suie Paparude, Aeon Blank si multi altii canta la festivalul SHINE intre 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti.

DJ Wanda, weekend in Frankfurt. A intalnit cei mai tatuati barbati si a facut shopping pe 5th Avenue al Germaniei

DJ Wanda a petrecut patru zile de neuitat in Frankfurt. Nonconformista DJita a mers in Germania pentru a se intalni cu o serie de artisti tatuatori, cei mai apreciati in Germania. Vedeta i-a vizitat la saloanele lor si a pus la cale mai multe evenimente din Romania la care acestia vor participa in viitorul apropiat.