Mega Mall aduce atmosfera de petrecere de pe malul mării în inima Bucureștiului

Cel mai mare mall din București, Mega Mall, a pregătit vizitatorilor săi un colț de vacanță pentru weekendul 11-12 iulie, cu cocktailuri și mixuri de vară, cât și multe alte activități, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.
Startul petrecerii va fi dat sâmbătă, 11 iulie, la ora 12:00, pe ritmuri muzicale alese de Vlad Dobrescu, AbascMusic și Twisted Faders. Vizitatorii mallului care vor face cumpărături în ziua respectiva se vor putea bucura de cocktailuri gratis, în cadrul petrecerii, care va avea loc la nivelul 2 al centrului comercial.

Pentru că toți suntem în căutare de cărți care ne vor însoți în vacanță, Mega Mall, alături de Librarium, le recomandă vizitatorilor o listă de cărți numai bune de citit pe plajă.
De asemenea, pasionații de sport sau gaming se vor bucura de zone special amenajate, unde vor putea juca volei sau badmington, cât și jocuri electronice.

Mega Mall se va transforma într-un spațiu de vacanță și pentru cei mici, împreună cu prințesele Ana și Elsa. Acestea vor distra prichindeii cu dansuri, concursuri și jocuri de poveste, iar Ana îi va picta pe față cu floricele de gheață. Mai mult, cei mici se vor putea bucura de o zonă special amenajată LEGO. Activitățile pentru copii vor avea loc la nivelul 2, atât sâmbătă, cât și duminică, iar accesul va fi gratuit.
De asemenea, vizitatorii își vor putea face poze într-o zonă special amenajată, plecând acasă cu o amintire din vacanța la Mega Mall.

În plus, bucureștenii se pot bucura și de ofertele din sezonul de reduceri. Cele peste 200 de magazine își așteaptă cumpărătorii cu produse și servicii reduse cu până la 50%, mai mult, cumpărăturile de minim 250 RON vor fi răsplătite cu 20.000 de premii garantate.

Mai multe detalii despre eveniment și mecanismul campaniei promoționale sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall, www.MegaMallBucuresti.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod