CAITLYN JENNER PROMITE, ÎN NOUL TRAILER AL DOCU-SERIEI I AM CAIT, CĂ NU VA ASCUNDE NICIUN SECRET

Caitlyn Jenner trăiește cea mai frumoasă parte a vieții sale și se bucură de fiecare moment, iar acest lucru se vede și în secvențele din noul trailer al docu-seriei I Am Cait, lansat la E! News în urmă cu doar câteva ore.
În noul material video le putem vedea pe Caitlyn și pe prietenele sale ciocnind paharele pline cu șampanie, într-un toast dedicat lui Caitlyn însăși. Alături de ele este și mama lui Cait, Esther Jenner, în vârstă de 88 de ani, care îi spune acesteia ce a simțit atunci când a aflat că este transgender. Primul meu gând a fost: mi-am pierdut fiul. Apoi, însă, mi-am dat seama că am doar de câștigat!, spune Esther Jenner.
 
În altă secvență a noului trailer pentru I Am Cait o putem urmări pe Caitlyn întâlnindu-se cu tineri transgender.
Împrieteniți-vă cu oameni care vă respectă și vă iubesc, îi sfătuiește pe aceștia, care o îmbrățișează. Cait le răspunde cu aceeași afecțiune: toți suntem frumoși!
 
Caitlyn nu are parte, însă, doar de momente de fericire continuă. Izbucnește în lacrimi atunci când vorbește despre copiii ei, spunând: Vreau să fie mândri de tatăl lor. Cum ar putea să nu fie? Caitlyn promite că a dezvăluit toate secretele și acum, când nu mai are nimic de ascuns, se simte, în sfârșit, liberă.
Această libertate aduce după sine și o responsabilitate.
Caitlyn a declarat că experiența de a-și face publică povestea și aceea de a auzi alte povești asemănătoare i-au deschis ochii.
 
Răspunsul la experiența prin care am trecut eu a fost unul extrem de pozitiv și sunt recunoscătoare pentru toate mesajele, scrisorile și darurile pe care le-am primit, a mai declarat vedeta E!
 
Caitlyn a mai spus că, până de curând, a fost complet izolată de comunitatea transgender și că acum are mult de recuperat! Simt că am, față de acest grup curajos, responsabilitatea de a-l înțelege cât mai bine și de a reda mai departe toate fațetele acestei povești.
Pentru mine, cea mai importantă întrebare este: Fac bine ceea ce fac? Mai am, încă, multe lucruri de descoperit și sper că mă veți însoți pe acest drum, a mai spus Caitlyn.
 
I Am Cait  va avea premiera la E! duminică, 2 august, la ora 21:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod