Voteaza proiectul roman in etapa „Alegerea Publicului” din cadrul Electrolux Design Lab

Incepand de astazi, proiectele calificate in concursul international de design Electrolux Design Lab intra in etapa de votare „Alegerea Publicului”. Cel mai votat concept va primi premiul „Alegerea Publicului” si va castiga 2.000 de euro. De asemenea, unul dintre cei care voteaza va castiga o excursie si invitatie la evenimentul final de premiere care va avea loc in Helsinki, Finlanda, pe 15 octombrie.

Castigatorul premiului „Alegerea Publicului” va fi anuntat in cadrul evenimentului final de la Helsinki, alaturi de cei trei castigatori ai competitiei Electrolux Design Lab. Astfel, prin intermediul votarii, publicul are ocazia atat sa isi sustina proiectul preferat, cat si sa se inscrie in cursa pentru o excursie de 2 persoane la gala de premiere a Electrolux Design Lab.

Cum se face votarea

YoYoAir, proiectul romancei calificate in aceasta etapa poate fi vizualizat si votat la categoria Air Purification din http://electroluxdesignlab.com/2015/.

Pentru inregistrarea unui vot, trebuie introduse adresa de email sau contul de Facebook/ Twitter. Pe adresa mentionata va fi trimis un email cu un link ce trebuie accesat, pentru validarea votului.

Pentru a intra in cursa pentru excursia la Helsinki, cei care voteaza trebuie sa raspunda la intrebarea „Ce inseamna pentru tine Copii sanatosi si fericiti?”. Castigatorul va fi ales de catre un juriu format din Mattias Rådström, Electrolux Global Head of Social Media & PR si Mattias Holm, Electrolux Global Director, Social Media & PR si va fi anuntat pe 20 septembrie pe site-ul www.electroluxdesignlab.com.
Regulamentul poate fi accesat aici.

„Copii sanatosi si fericiti” este tema din acest an a concursului Electrolux Design Lab. Astfel, prin intermediul acestui concurs dedicat celor care voteaza proiectele preferate, Electrolux ar dori sa afle perspectiva publicului asupra acestui subiect. Atat votarea, cat si inscrierea in cursa pentru excursie dureaza pana pe 14 septembrie la 14:00 ora Romaniei (12:00 CET).



Premiul oferit unuia dintre cei care voteaza include:

- zbor dus intors pana in Helsinki pentru 2 persoane

- transport pana si de la aeroport pentru 2 persoane

- 2 nopti de cazare in centrul orasului Helsinki (14 – 16 octombrie) pentru 2 persoane

- bilet de participare la ceremonia de premiera a Electrolux Design Lab si cina festiva de pe 15 octombrie 2015 pentru 2 persoane
 

In acest an, Romania este reprezentata la Electrolux Design Lab de proiectul YoYoAir al Adelinei Tripon din Timisoara.

Proiectul Adelinei Tripon, studenta la Universitatea de Vest din Timisoara, este un purificator de aer alimentat cu energie solara, ce poate fi folosit atat precum o jucarie YoYo, timp in care se incarca, dar si drept purificator de aer capabil sa identifice zonele cu mirosuri neplacute si sa le elimine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod