Tu votezi cine merita sa cante pe scena Media Music Awards si sa castige premiul Best Show!

In premiera pentru o gala de premii muzicale din Romania, publicul are ocazia sa aleaga care artisti merita sa cante pe scena Media Music Awards si sa castige si premiul la categoria „Best Show”. In plus, in urma votarii se va decide si cat timp vor petrece artistii si trupele pe scena din Piata Mare a Sibiului.
Pe pagina oficiala de Facebook a galei, cei aproape 100.000 de fani Media Music Awards au inceput deja sa isi aleaga preferatii dintre urmatoarele nume celebre: Alexandra Stan, Ami, Adda, Anna Lesko, Alina Eremia, Andreea Banica, Alex Velea, Otilia, Randi, Ellie White, Nicoleta Nuca, Nicole Cherry, Voltaj, Vunk, Connect-R, GuessWho, Mandinga, Naguale, Lariss, CRBL, Radio Killer, Maxim, What's Up, Fly Project, Delia, Elena Gheorghe, Lora, Inna, VAMA, Deepside Deejays, Ruby, Corina, Holograf, Smiley, 3 Sud Est, Xonia, Cabron, Marius Moga, Sore, Anda Adam, Grasu XXL, Mellina, Deepcentral, Dorian Popa, Giulia, Loredana, Shift, Akcent, Andra, Dj Sava, Horia Brenciu, Alb Negru, BUG Mafia, Dan Balan, Lidia Buble, Antonia, Puya, Maximilian.

Mai mult, unul din fanii care au votat artistul ce va castiga aceasta competitie va primi un premiu VIP in cadrul evenimentului.

Votarea se realizeaza accesand https://www.facebook.com/MediaMusicAwards?app_data=%7B%7D&v=app_126231547426086.

Media Music Awards, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV, va avea loc anul acesta la Sibiu in data de 3 septembrie.
Evenimentul se va desfasura in Piata Mare, in fata a peste 40.000 de oameni, care se vor bucura de prezenta a peste 40 de artisti, cei mai in voga in prezent, dar si legende ale muzicii romanesti.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV.

Media Music Awards este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards si este sustinut de MTV Romania si Kiss FM.

Media Music Awards este un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod