Campania magică a Crăciunului începe la Parcul Comercial Militari

În perioada 18 -24 decembrie, Parcul Comercial Militari (Carrefour, Galeria Comercială Militari, BricoDepot şi Norauto) își invită clienții să “Descopere Crăciunul Surprizelor” prin promoții avantajoase, loterie și evenimente pentru întreaga familie.

V for Versatility - Obie live performance

Ziua doctor, iar seara muzician cu un talent aparte! Viața lui e departe de a fi un clișeu, iar el despre asta cântă. Obie își lansează prima sa piesă, „Cliché”, într-un spectacol fără precedent. Doctorul scanează cele mai cunoscute piese și le interpretează într-un stil unic cu influențe gospel, jazz și R&B. Alături de prietenii Bogdan Vlădău, Jazzy Jo & Silviu Pașca, Obie pregătește un show live de neuitat!Joi, 18 decembrie, ora 23:00. Ia-ți gașca și vino in Club...

Zodiac Cafe prezinta ASTRO #Avanpremiere 2015 – Christmas Edition

*Primele previziuni astrologice pentru anul 2015 va vor fi dezvaluite pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului, intr-o atmosfera cu parfum de poveste!

Ingredientul Secret al lunii decembrie de pe platforma Electrolux: scortisoara

Ingredientul lunii decembrie de pe platforma Electrolux este scortisoara. Utilizata in bucataria vestica pentru deserturi si preparate dulci, scortisoara ocupa un loc de cinste in bucataria indiana in prepararea multor mancaruri de baza.

Craciun El Dictador

Toate Craciunitele sa vina in El Dictador!

ROUGE NAIL BAR – BARUL DE UNGHII ADORAT DE VEDETE

Camelia Sucu, Malvina, Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Ioana Ginghina, Alexia Talavutis, sau Ana Baniciu din LaLa Band, Cori Gramescu sunt doar cateva dintre vedetele care indragesc si frecventeaza barul de manichiura Rouge Nail Bar.

Vino să-l întâlnești pe Moș Crăciun în 6 destinații Banca Transilvania

6 sucursale ale Băncii Transilvania se transformă în destinațiile de poveste ale lui Moș Crăciun.

Inca doua nume pe afisul Delinquent Habits de la Hip Hop Kolektiv 2

O.N. & Clue si Urban Assault vor canta alaturi de trupa americana de hip hop Delinquent Habits si Vlad Dobrescu (CTC – Dj Set) pe 16 decembrie la Colectiv, in cadrul editiei a doua a Hip Hop Kolektiv!

Peste 150 de opere ale tinerilor artiști români au fost înscrise în competiția

DESIGN THE ILLY CAN

Oldies but goldies

,,Old hits never die''

evenimente @ Hard Rock Cafe

MIERCURI, 26 NOIEMBRIE, ORA 19:30 – Concert aniversar 60 de ani Fender Stratocaster / 10 ani de GuitarShop.

Party On ( vineri) in El Comandante Junior

Its Friday B.....esssss:D!

El Comandante Junior aniverseaza sase ani!

Au trecut in zbor sase ani de Junior!

Taraful Haiducilor din Clejani vine pentu prima oară în TRIBUTE!

Miercuri, 26 noiembrie, din TRIBUTE va răsuna pentru prima oară vocea muzicii lăutărești, vocea Tarafului Haiducilor din Clejani. ”Oameni minunați a căror muzică este mai presus de orice altceva am mai auzit” ar fi cuvintele lui Johnny Depp despre Taraful Haiducilor din Clejani, iar Iggy Pop, Richard Galliano și Gogol Bordello l-ar completa cu siguranță dacă am ști unde să-i găsim. Miercuri, scena TRIBUTE va găzdui o împletitură a jazz-ului cu vechea tradiție...

Celebrul spectacol Rigoletto va fi transmis în direct de la Opera de Stat din Viena pe ecranele Grand Cinema & More

Faimoasa operă “Rigoletto”, semnată de marele compozitor Giuseppe Verdi, va fi transmisă în direct la Grand Cinema & More, sâmbătă, 20 decembrie 2014 la ora 20:30. Spectacolul, jucat pe scena faimoasei Opere de Stat Vieneze, face parte din stagiunea culturală 2014-2015 a Grand Cinema & More. Spectatorii se vor putea bucura de transmisiunea în direct inclusiv într-una din sălile Grand VIP Studios ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

COLINDELE de Crăciun se ascultă la SALA RADIO!

Crăciunul nu este parcă întreg până în momentul în care atmosfera creată de bradul împodobit şi de mirosul de cozonaci nu este completată de colinde. Ca în fiecare an, la Sala Radio, mai multe evenimente speciale, concepute în jurul tradiţiilor sărbătorilor de iarnă, oferă publicului bucureştean ocazia de a intra în povestea Crăciunului într-un mod deosebit.

PIRELLI: CALENDARUL 2015, REALIZAT DE CELEBRUL FOTOGRAF STEVEN MEISEIL, PREZENTAT LA BUCUREȘTI

Calendarul Pirelli 2015 a fost prezentat azi la Bucureşti în prezenţa oficialilor şi a partenerilor de afaceri ai companiei Pirelli Romania, precum şi a presei, după premiera sa globală care a avut loc la jumătatea lunii noiembrie, la Pirelli HangarBicocca, centrul de artă contemporană Pirelli, din Milano. Milano a fost ales ca loc de întâlnire pentru prezentarea unui obiect-simbol, cu eticheta „Produs în Italia”, fiind orașul care, în anul 2015, va fi vârful de lance al...

Crăciunul se face în familia Grande! Va fi magic!

Nimic pe pământ nu e mai frumos și mai plin de magie ca de Crăciun să ai pe cineva alături. De aceea, noi petrecem Crăciunul în marea familie El Grande Comandante. Așteptăm sufletele voastre calde să se distreze alături de ale noastre.

De Sărbători, kika România se extinde și în AFI Palace Cotroceni

kika România vine mai aproape de clienții săi și deschide, la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, un stand special cu peste 300 de decorațiuni și accesorii de Crăciun, piese de mic mobilier, pline de strălucire. Cumpărătorii pot găsi aici idei de cadouri și tot ceea ce își doresc pentru a avea în locuință o atmosferă specială de Sărbători: globuri, reni de pluș, ceșcuțe vesele, figurine specifice iernii, mici obiecte de mobilier.

Oro Toro by OSHO – un nou capitol de excelenta culinara

Incepand cu luna noiembrie echipa OSHO pune bazele unui nou capitol al excelentei culinare cu care si-a obisnuit clientii, prin noul restaurant deschis in Centrul Vechi, Oro Toro by OSHO, care pastreaza gustul autentic al carnii de vita maturata „in houseˮ, dar sub forma unui alt concept – de pub cu preturi integrate la nivelul zonei. Investitia in noul restaurant a fost de 300.000 euro, iar managementul estimeaza o cifra de afaceri pentru 2015 de 1 milion de euro.