DESCOPERA MAGIA ZANEI DIN TINE

- practici magice românesti -
Esenţa magică feminină există în fiecare dintre noi. Ea se manifestă zilnic în viaţa noastră mai mult sau mai puţin conştient.

Acest curs îşi propune să vă ajute să descoperiţi această esenţă, să conştientizaţi că fiecare dintre voi este o ZÂNĂ şi să vă înveţe să manifestaţi - ca un plus în dezvoltarea voastră personală - această latură.

Cursul de față este o călătorie de transformare! La finalul acesteia îţi vei descoperi zâna interioară, propriile puteri renăscute în tine prin puterea vechilor practici magice românești.

Fiecare dintre noi vom învăța pentru prima dată că zânele sunt îngeri ai naturii, care stăpânesc cele 4 zări și cele 4 elemente - apă, aer, foc, pământ și că ele ne pot ajuta ori de câte ori le invocăm.

Ghidate de zâne, veți ști să folosiți corect, cu ușurință și în grație tot ceea ce Mama-Pământ ne oferă de mii de ani.

Susținute de cele 4 zâne ale anotimpurilor, veți cunoaște esența fiecăreia din cele 12 zâne lunare în care vă veți recunoaște și pe care le veți chema să vă îndrume în practicile magice pe care le veți experimenta.

Călătoria în care veți porni vă va învăța cum să vă conectați la cele 4 arhetipuri feminine - ZÂNELE STĂPÂNE ale celor 4 anotimpuri, dar și cu cele 12 ZÂNE lunare.

O să aveți posibilitatea să descoperiți o latură a vieții voastre pe care până acum nu ați cunoscut-o și care v-a luminat cu siguranță copilaria.

O să deveniți conștiente de ZÂNELE care SUNTEȚI și de întreg potențialul vostru în aceasta ipostază.
In acest fel veți putea deveni creatoarele propriei realități, oferindu-vă o nouă oportunitate în transformarea și imbogățirea vieții pe plan profesional, relațional, material și spiritual. Veți întelege că vă puteti crea cel mai frumos vis, participând în același timp, la alcătuirea unei lumi mai bune pentru voi însevă cât și pentru cei din jur.

Femeia-Zână este cea care știe să folosească energia Mamei Pământ și a celor 4 elemente, în beneficiul şi întru bunăstarea ei şi a celor ce o înconjoară.

Acest curs iși propune să te învețe acest lucru ghidându-te și susținându-te să te descoperi.

Călătoria pe care o vom face împreună se va desfășura pe parcursul unui an, fiind constituită din 4 module, ce reprezintă cele 4 puncte cardinale, asociate cu cele 4 arhetipuri feminine

Modulele sunt teoretice și practice, cu exerciții experiențiale, know-how și tehnici străvechi de magie românească.


De ce de Solstitiu de Iarna?


Pentru ca ACUM este vremea “cerurilor deschise”. In acest interval de timp, intre cele doua lumi (vazuta si “nevazuta”) informatia circula mult mai usor, asadar putem comunica mult mai bine cu ghizii nostri spirituali.

Energia Solstitiului de Iarna (22 dec) ne ajuta sa ne purificam toate structurile energetice si sa ne facem planurile pentru anul care urmeaza. In aceasta zi, astrele s-au asezat pe cer, astfel incat sa ne transmita toata puterea si intelepciunea de care avem nevoie pentru a realiza un nou salt energetic in lumina.
 

De ce despre Zâne?

Pentru ca toţi am ascultat cu sufletul la gură poveşti cu zâne… Dar înainte de a fi izgonită în basme, această lume magică s-a aflat dintotdeauna alături de noi, chiar aici.
Orice legendă sau mit a fost mai întâi o povestire populară, iar înainte de aceasta a fost un eveniment real.

Zanele sunt spirite care salasluiesc foarte aproape de Pamant pentru a-si putea indeplini misiunea lor Divina de a proteja mediul si animalele.

Ati vazut Zane cat ati fost copii? Multi copii vad zane. Baietelul meu cand avea 4 ani mi-a spus cand am deschis geamul masinii si treceam pe langa o padure: “mami, miroase a zane!” Este foarte probabil ca zanele sa se arate copiilor cu mintea deschisa si cu inima pura, decat adultilor (in afara cazurilor cand inima noastra ca adulti este la fel de deschisa si de pura). De asemenea, Zanelor le place sa-i ajute pe copiii si pe adultii care merita, in multe feluri. Si exista carti cu marturii ale oamenilor care au fost ajutati de Zane.

 
De ce mitologie şi magie?

Spre deosebire de abordarea strict ştiinţifică a realităţii înconjurătoare, unde evenimentele sunt legate pe principii logice şi cuantificabile, în concepţiile magico-mitice secretul percepţiei este reprezentat de analogia, asemănarea dintre esenţă şi aparenţă, dintre formă şi substanţă.

Aşa ajunge simbolul, în sine, să i se atribuie aceleaşi însuşiri şi statut ca al obiectului pe care îl simbolizează.

Şi aşa rezultă puterea pe care o are în magie, cuvântul, logosului împuternicit de ritual (descântec,  incantaţie).

 
De ce mitologie si magie românească?

Pentru ca fondul nostru folcloric este deosebit de puternic si bogat si in acelasi timp neexploatat de catre noi, românii, care de multe ori apelam la tehnici si practici straine, uitand ca ne putem ajuta viata in primul rand folosind energiile acestui pamant in care ne-am nascut si pe care traim, ale acestui pamant pe care multi straini il vad ca pe o comoara si ca pe un pamant binecuvantat.

 
De ce Zâne românesti?

Deoarece creaţiile noastre folclorice abunda de aceste personaje pe care le înfăţişează ca pe niste fecioare tinere, extrem de frumoase, cu parul lung, lăsat în valuri pe umeri, de diferite culori, împodobit cu flori sau cu diferite elemente naturale (crengute, fluturi, scoici).

Zânele sunt prezente pe parcursul întregului an, apariţiile lor fiind mai intense în unele perioade ..
“speciale”·. Nu intamplator ele se manifesta foarte intens inaintea si in timpul celor doua Solstitii si celor doua Echinoctii, dar si in anumite perioade cand se zice ca cerurile se deschid, iar granita dintre lumi devine invizibila (sunt asa zisele portaluri de trecere dintr-o lume in alta)
 

Ce invatam, ce experimentam, ce manifestam?

Acest curs isi propune sa reaminteasca românilor de puterea vibrationala a acestui pamant, de puterea basmelor si legendelor noastre cu zane, iar eu vreau sa va reaminteasc si sa impartaseasc cu voi toate cunostintele demult uitate, pe care le-am studiat cu atentie si pasiune de-a lungul multor ani.

Traim transformari la nivelul constiintei umane si la nivelul spiritualitatii si trebuie sa ne reamintim cum sa folosim cunoasterea stramosilor nosti si darurile care ni s-au lasat de-a lungul mileniilor.

Prin acest curs imi fac o datorie de credinta de a nu lasa toate aceste lucruri sa piara si de a le transmite mai departe deoarece ele fac parte din comoara noastra nationala si ne apartin de drept.

Detalii despre Module si Pret

Cursurile vor fi impartite pe 4 module. Acestea vor cuprinde cate 3 submodule fiecare.
Modulul IARNA – NORD

Sambata, 20 Decembrie orele 10 – 18

Celelalte doua submodule ale Modulului IARNA – NORD se vor tine: un curs in Ianuarie si un curs in Februarie.

Datele vor fi anuntate din timp.

Costul unui submodul este de 240 de ron.

Pentru cine achita integral Modulul IARNA – NORD se face o reducere de la 720 de ron la 600 de ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod