DANA ROGOZ, ADELA POPESCU SI ALINA CHIVULESCU AU AMENAJAT VITRINA DE LA SALA DALLES

Dana Rogoz, Adela Popescu si Alina Chivulescu au conceput si amenajat una dintre vitrinele Salii Dalles unde incepand cu 28 noiembrie pana in 23 decembrie va avea loc cea de-a douazecea editie a Targului Cadourilor de Craciun.
Printre 70 de expozanti ai Targului de Craciun de la Sala Dalles din toata tara care se intrec in oferte de sarbatori, Dana Rogoz isi va aduce pop-up store-ul MOON, iar Adela Popescu isi va expune colectia PNK Forward, inspirata din stilul ei vestimentar, care poate fi comandata pe blogul ei, www.adelapopescu.eu. Odata cu invitatia de a participa la targ, vedetele au primit si provocarea de a concepe una dintre vitrinele Salii Dalles, aflata pe cel mai important bulevard bucurestean. Dana Rogoz si Adela Popescu i-au cerut ajutorul in realizarea vitrinei si prietenei lor, actrita Alina Chivulescu, pasionata de bricolaj si amenajari interioare.

Conceptul vitrinei l-a avut creativa Dana Rogoz, iar la executarea lucrarii au participat toate trei.
“Ne-am gandit ca vitrina sa adune muuulte, muuulte cadouri, sa suprapunem cutii de cadouri, sa le aranjam geometric, iar tema de culori sa fie argintiu, rosu si negru. Fiecare cutie va avea cate o eticheta cu numele cuiva din familia noastra sau din cercul nostru de prieteni foarte apropiati. Astfel ca cei care vor veni sa o vada, vor gasi cadouri pentru Vlad Luca, Alina, Adela, Laura, dar si pentru Yorick sau Ciu, cainii nostri J. Produsele MOON si 8pt sunt asezate in cateva cutii de cadouri”, povesteste Dana Rogoz.

Dana, Adela si Alina au lucrat cateva zile la realizarea vitrinei: “Am taiat, decupat, aranjat, rearanjat, suprapus si vopsit cu spray-uri chrom cutiile expuse.
Am vopsit de mai multe ori fiecare cutie, ca sa se fixeze culorile”
, adauga Dana Rogoz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod