Afla ce fel de machiaj recomanda make-up artistul MONROE, Stella Badea, pentru sarbatori sau 2015!

In acest sezon fardul de pleoape se poarta in culori intense, mate sau irizate, cum ar fi: albastru, portocaliu, culoarea prunei si mov inchis. De asemenea, accentele se pun pe ochi cu nuante de culori metalice cum ar fi cupruriu, mov, negru si nuantele de rosu si burgundy.Se poarta combinatii de texturi de farduri mate si irizate pe pleoape, una mai intensa, iar cealalta mata si neutra. Sprancenele sunt conturate intr-un mod cat mai natural, iar diferenta o va face faptul ca vor fi mai bine stilizate si definite, decat in anul precedent.
Blush-ul se aplica vizibil pe pometi si se poate amesteca cu un highlighter pentru un look original.  Rujurile pentru 2015, vor fi mate sau translucide mate si se pot pune dupa aplicarea unui creion de buze in aceeasi nuanta sau prin simpla tapotare cu ajutorul degetelor.  Buzele vor fi colorate in nuante de rosu, burgundy si nude, naturale.

Mascara colorata este un must have anul acesta la fel ca si tusul (eyeliner), de altfel.  La mascara colorata trebuie evitata asocierea cu nuantele fardului de pleoape.
Ea poate fi insotita de buze colorate intens, ori de buze in nuante nude. Totodata, mascara neagra ramane si ea in trend.  Genele false sunt  in tendinte, doar ca se va aplica pe ele o mascara de culoare neagra, evitand-o pe cea colorata.

Daca vrei sa ai o imagine mai larga de posibilitati pentru machiaj anul acesta, este bine sa stii ca raman in tendinte machiajul retro (Marilyn Monroe), smokey eyes si cel natural in nuante de bej.  Chanel propune pentru machiajul ochilor un look in stilul pop cu tonuri de argintiu peste care se aplica eyeliner in coltul exterior al ochiului in culori tari, neon, ca roz, porticaliu, turquoise sau verde.

Christian Dior, pentru machiajul sezonului rece 2015, propune un look cu un ten natural, impecabil si conturat usor in zona pometilor, iar pentru machiajul ochilor un smokey eyes glitter pentru un look expresiv.  Se pare ca oricare ar fi propunerile pentru acest sezon rece, important este sa alegi pentru tine ceea ce ti se potriveste tie mai bine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod