Se deschide noua cafenea Starbucks din Centrul Istoric

Vineri, 19 decembrie se deschide cea mai nouă cafenea Starbucks din Capitală, la Hanul lui Manuc, chiar în inima orașului.Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, va fi prezent de-acum și în Hanul lui Manuc, un loc învăluit în istorie și legendă și care, în prima jumătate a secolului al XIX-lea, era punctul de oprire preferat al tuturor străinilor care ajungeau în București. Istoria locului se leagă de numele întemeietorului său – Manuc Bei – o figură proeminentă a epocii lui, unul dintre cei mai bogați antreprenori ai vremii.
„Lanțul de cafenele Starbucks este într-o continuă extindere în România, iar deschiderea locației din Hanul lui Manuc este pasul firesc pentru noi. Vrem să fim în inima Bucureștiului, acolo unde orașul nu doarme niciodată”, a afirmat Bogdan Guzgă, district manager Starbucks România.

Veștile bune nu se opresc aici! Starbucks Hanul lui Manuc își așteaptă clienții, vineri  la inaugurare, cu multe surprize cu cafea.
În plus, noua cafenea va rămâne deschisă până la ora 24, pentru a răspunde exact dorințelor clienților Starbucks.  Aceasta va fi cea de-a unsprezecea locație Starbucks din România și cea de-a opta din București.

2014 a fost un an plin pentru Starbucks, care şi-a extins afacerea în mai multe locaţii din Bucureşti, ultima pe listă fiind cafeneaua din Pipera, din Novo Park.Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate.
Prima locație a fost înființată în 1971, în Piața Pike din Seattle, iar în momentul de față are în portofoliu peste 20.000 de locații la nivel global. Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele în Plaza România.
În momentul de față există zece locații – șapte în București şi trei locaţii în Cluj-Napoca, Timișoara şi Constanţa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod