Sibiul se pregăteşte de ziua internaţională a iei

O ie uriașă va fi înălțată spre cer, se fac plimbări cu mocănița și invitații se prind în Hora de Sânziene.

Vrei o carieră în industria ospitalității? Grupul City Grill îți oferă cele mai interesante programe de training

Grupul City Grill, cea mai mare companie din industria ospitalității cu capital 100% românesc și cel mai important jucător de pe piața restaurantelor, oferă unele dintre cele mai atractive programe de pregătire și motivare pentru angajații săi. Cursurile de calificare oferite gratuit de Grupul City Grill sunt acreditate în Uniunea Europeană.

Alergare-ştafetă de 12 ore

A şasea ediţie a evenimenului "Cea mai mare oră de sport din România", parte din programul naţional “Mişcarea face bine”, powered by Dolce Sport și susținut de Telekom Romania, a prilejuit o premieră naţională absolută care ar putea deveni în acelaşi timp şi un record omologat.

De Ziua Internațională A Mediului plecăm în căutarea Copilăriei

Duminică, 5 iunie, Pădurea Copiilor, un program de împădurire, plantare și îngrijire de păduri, aniversează Ziua Internațională a Mediului printr-un eveniment inedit. Pornim în aventura “Regăsirea Copilăriei” și ne molipsim de bucuria sinceră a copiiilor pentru tot ceea ce ține de natură și de viață.

Conferința Esther Perel la București: “Umbrele Intimității. Dubla flacără a iubirii și pasiunii în cuplu”

Esther Perel este recunoscută ca fiind una dintre cele mai originale și pătrunzătoare voci ale lumii atunci când vine vorba despre viața de cuplu și umbrele intimității.

De ziua copilului vino la Music Star, cel mai mare concurs de talente organizat de Shopping Mall!

Militari Shoping organizează cea de-a 7-a ediție a concursului pentru copii Music Star, cea mai mare competiție de talente organizată de un shopping mall! Astfel, pe 28 mai, începând cu ora 17:00, sunt așteptați la marea preselecție a concursului toți copiii talentați, cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani.

World Doctors Orchestra susține în scop caritabil trei concerte în România

World Doctors Orchestra va susține trei concerte în România, care vor avea loc pe 26 mai, în Cluj-Napoca la Casa Universitarilor, pe 27 mai, în Brașov la Biserica Neagră și pe 28 mai, în București la Ateneul Român.Cele trei concerte pe care World Doctors Orchestra le are planificate în România fac parte dintr-un program amplu de sprijinire a persoanelor care suferă de epilepsie, program demarat de Cluburile Lions Cluj Napoca.

De pe scenele internationale direct la Forza ZU

Peste o suta de mii de oameni au cantat alaturi de Fly Project cele doua hituri internationale Toca Toca si Like A Star, la Forza ZU, cel mai mare concert din Romania.

Business pe Bicicletă - mai 2016: sute de bicicliști pedalează la costum pe arterele principale ale Bucureștiului!

Junior Chamber International (JCI) București anunță lansarea Business pe Bicicleta 2016, editia de primăvară, ce promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri.

Băneasa Shopping City lansează „Expoziția Imaginației”

Băneasa Shopping City lansează pe 21 mai Expoziția Imaginației, care aduce împreună cele mai creative construcții realizate de copii, din cărămizi LEGO®, ce reinterpretează literele alfabetului.

Line-up-ul culinar de la Bucharest Gourmet Festival se mareste!

In primul weekend din luna iunie a acestui an, Bucharest Gourmet Festival invita publicul la o sarbatoare a artei gustului. Astfel, Bucharest Gourmet Festival, cel mai important eveniment dedicat culturii gastronomice si artei gustului, va avea loc in zona Drive-In din Baneasa Shopping City, in perioada 3-5 iunie 2016.

Programul detaliat al festivalului HeyDay, cel mai mare festival internaţional de trupe tribute din România

Cel mai mare festival internaţional de trupe tribute din România are loc in perioada 27-29 mai, în Parcul Izvor din Bucureşti, pe cele trei scene - Park Stage, River Stage şi Stars Stage – vor urca o parte dintre cei mai apreciaţi cântăreţi şi trupe din Europa, care aduc tribute unor artişti de renume, după cum urmează:

Femeile din România. De ce sunt sportive mai bune ca bărbaţii? 10 cauze

Handbalistele de la CSM Bucureşti sunt campioanele Europei, Simona Halep a câştigat la Madrid, iar în sferturi au fost prezente 4 jucătoare din ţară. De ce femeile din România sunt sportive mai bune ca bărbaţii?

FREAK SHOW: ONE MAN SHOW CU FLORIN PIERSIC JR LA ARCUB

Unic în România, 13 personaje, un singur actor.

Hai la cel mai frumos târg de Florii, să iei cadouri pentru cei dragi!

Vino să faci cunoștință cu cea mai mare comunitate creativă din România, pe muzică bună, cu bere românească.

Bucureştiul a fost asaltat în week-end de sute de români ce au alergat pentru a sprijini împădurirea ţării!

În avangarda echipei de alergători, doamna Cristiana Paşca-Palmer, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, îmbrăcată în costum popular, a dat un exemplu despre cum românii aleg să împădurească. Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor a decis să se implice activ în campania Aleg să Împăduresc susținută de Pădurea Copiilor și a anunțat, prin doamna ministru, că va dona 32.000 de puieți silvici pentru împaduririle din toamnă. Mobilizarea alergătorilor s-a realizat...

Cel mai important concurs de acvaristica din Romania incepe la Pet Expo

Aquatic Design Contest, cel mai important eveniment al anului 2016 din acvaristica romaneasca, se va desfasura, anul acesta, in cadrul Pet Expo. Targul dedicat animalelor PetExpo 2016 se afla la a opta editie si se va desfasura in perioada 6 - 8 mai, la Romexpo, in pavilionul C6. Potrivit organizatorilor targului, specialistii in decorarea acvariilor vor avea un spatiu de expunere de 150 mp unde, timp de doua zile, vor oferi publicului o demonstratie live de amenajare a acvariilor.

Andreea Esca face cunoștință publicului cu design-ul autohton la Târgul 100% Românesc

Nu mai este un secret pentru nimeni că Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV, are o adevărată pasiune pentru design-ul românesc. Fie că este vorba despre haine sau despre design interior, 100% românesc este întotdeauna prima alegere a Andreei.

În noaptea asta, Smiley vine cu „Insomnii”!

A trecut deja vremea de „Noapte bună”, dar în studiourile HaHaHa Production nimeni nu doarme. De ce? Pentru că după miezul nopții, Smiley își lansează noul single - „Insomnii”.

Concerte la Hard Rock Cafe

Joi, 14 aprilie, ora 21.30 – concert ZDOB SI ZDUB