Nastasia, în premieră la Teatrul Masca din 26 noiembrie!

Nastasia, după piesa Domnișoara Nastasia de G. M. Zamfirescu este premiera care deschide la Teatrul Masca o nouă stagiune de interior. Spectacolul surprinde viața colorată a mahalalei bucureștene din anii ’30 cu personaje pitorești și destine teribile marcate de dragoste și moarte. Din tabloul emoționant al suburbiilor se desprinde visul Nastasiei dominat de conflicte puternice, realism brutal și aspirații.
„Născut și trăit în Ferentari unde a și murit, G. M. Zamfirescu descrie această lume cu accente lirice, cu un sentimentalism de care nu se sfiește, cu înțelegere, cu o extraordinară cunoaștere și cu o mânuire balzaciană a observației psigologice, personajele fiind vii, existând parcă alături de cititor. Spectacolul nostru își propune și chiar se așează în direcția momentelor de visare pe care autorul le are de atâtea ori în romanele sale, aduce în fața spectatorilor personajele cele mai puternice ale piesei, cărora le adaugă câteva împrumutate din romanul Maidanul cu dragoste și conturează în jurul destinului teribil al Nastasiei câteva conflicte de o rară frumusețe și vibrație.
Va fi cu siguranță un spectacol de văzut căci aduce câțiva actori într-un moment de vârf al carierei lor, are imagini de neuitat și o energie absolut fantastică.”, declară Mihai Mălaimare, regizorul acestui spectacol.
Visul Nastasiei transformă ca prin miracol o lume trâindă numai din dragoste și moarte într-una a prieteniei, a zâmbetului, a liniștii și a luminii. Cum se va împăca visul Nastasiei cu lumea în care trăiește?...


Detalii, program si bilete pe www.masca.ro.

Eveniment recomandat de: Romantic FM
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod