Concerte Hard Rock Cafe

Sâmbătă, 29 august, ora 22.00 - Concert D-LEMA.

Cunoscuţi pentru maniera originală în care interpretează hit-uri româneşti şi internationale, cei cinci membri ai formaţiei D-Lema te aşteaptă pe 29 august, pentru un show exploziv, pe terasa Hard Rock Cafe. Vei asculta melodii îndrăgite din toate timpurile şi vei dansa pe saturate, alături de Alex Iordanescu, Denisa Demian, Adrian Nastac, Samy Purdel şi Alex.
D-lema încântă prin energia cu care abordează fiecare show, plăcerea de a se afla pe scenă şi playlistul bine structurat, în care vei regăsi melodii din vremea adolescenţei, dar şi refrene foarte actuale sau compoziţii proprii.
Concertul va începe la ora 22.00 şi intrarea este liberă.


Miercuri, 2 septembrie, ora 21.00 - Concert IRIS & CRISTI MINCULESCU


IRIS revine, în formula sa de aur, pe 2 septembrie la Hard Rock Cafe! BestMusic Live Concerts te invită să te bucuri de un spectacol rock electrizant şi să cânţi alături de Cristi Minculescu melodii fără vârstă, precum “Somn bizar”, “Noaptea”, “Să nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby” sau “De vei pleca”!

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică.

Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.



Concertul IRIS şi CRISTI MINCULESCU din 2 septembrie va începe la ora 21.00. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele preţuri:

- 90 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 60 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor costa 70 de lei, acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Joi, 3 septembrie, ora 21.30 – Concert TIMPURI NOI + PARTIZAN


După 20 de ani, Artan, Iliescu şi Suedezu’ vin la “reuniunea de clasă”, cu un show retrospectiv.

Pe 3 septembrie, TIMPURI NOI şi PARTIZAN strigă din nou catalogul, iar Luca, Vecina, Stere, Adeline, Tanţa, Rambo, Văru Maftei şi mulţi alţii răspund prezent, într-un concert “Perfect”, organizat de BestMusic Live Concerts, la Hard Rock Cafe.

Te aşteptăm să îi vezi din nou împreună pe Artan, Iliescu si cu Suedezu,’ cei trei muzicieni care au fondat, în 1983, TIMPURI NOI. Trupa a adus un suflu nou, proaspăt şi revigorant pe scena rock din ţara noastră şi a îmbogăţit peisajul muzical cu nenumărate istorisiri şi personaje ce dăinuie peste timp: “Mistreţul”, “Becule”, “Tanţa”, “Vecina”, “Luca”, “Stere”, “Adeline”, “NATO”, “Verginica”, “Emigrant”, sunt câteva dintre ele.

PARTIZAN a apărut în 2001, ca urmare a scindării trupei TIMPURI NOI şi a adus un nou val de ironie în muzica rock, cu piese precum  “Păpuşea masculină” sau “Fata mea”.



Show-ul “Perfect” din 3 septembrie va însemna o incursiune, structurată pe decenii de activitate, printre hiturile lansate de TIMPURI NOI în anii “80, “90 şi 2000.

Cele două trupe vor cânta împreună, pe parcursul segmentelor retrospective, iar showul va fi completat de momente idividuale, în care fiecare trupă va aborda piese din repertoriul actual.

Alături de cei trei, pe scenă vor mai fi prezenţi Adrian Borţun (bass), Felix Sfura, Andrei Bărbulescu (tobe) şi Alex Vascan.

Biletele pentru concertul TIMPURI NOI şi PARTIZAN se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele preţuri:

- 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 60 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei.
În ziua concertului, biletele vor costa 70 de lei - acces general, cu loc la masa (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod